@Karcia prosimy o odpowiedź na maila w wolnej chwili ![]()
@CanpolBabies_Redakcja Odpisanane. Przepraszam nie doczytałam ![]()
Tzn wiesz co nie piszę tego z uszczypliwościa bo jesteś ciut krócej ode mnie, ale jakoś nie poczułam bo super się do nas " wpasowalas"
, super jest tu społeczność to fakt, ale jak widzę i czytam takie rzeczy i zakłamywanie rzeczywistości gdzie jestem tu od około dwóch lat to mnie to irytuje i swoje zdanie wrecz muszę wypowiedzieć, tj to zrobiłam wcześniej lecz tę mamusię to dotknęło nie potrafiła wybrną ć i od razu galopem na skargę a klamstwa zawsze wyjdą jak to się już kiedyś pisało ![]()
![]()
![]()
Prosimy o zakończenie tej dyskusji. Treści zostały usunięte przez administrację jako naruszające regulamin.
No tak jestem krócej, rozumiem was bardzo dobrze każda ma prawo do własnego zdania . Nie chciałam żeby to jakoś źle zabrzmiało .
Oczywiście ważne żeby być tu szczerym i bez kłamstw . Bo jeden potrafi a drugi nie to trochę nie fer .
![]()
![]()
![]()
A czy któraś używała już tego zestawu z mustelli wcześniej? Mówiłyście że ten krem z spf nie nada się na razie dla dzieci więc będzie czekał na swoją kolej a ten mycia miałyście ?
@paola.4 ostatnio mówiłaś że chcesz kupić kosmetyki z mustelli i popatrz będziesz mieć mniej do wyprawki ![]()
![]()
No właśnie bardzo sie z tego cieszę nie dużo będzie do dokupienie i ta cukowana kosmetyczka
krem na lato się przyda w przyszłym roku chyba że będzie po dacie . Właśnie chyba dziewczyny nie polecały tego jak dobrze pamiętam .![]()
Tak, polecany dla maluszka jest mineralny
@Mamuska357 dajcie spokoj juz dziewczyny
szkoda czasu na to . nie warto
Informujemy, że dalsze naruszanie regulaminu będzie skutkowało czasowymi wyciszeniami użytkowników.
Znalazłam takie info o nim ;
Ja Tego konkretnie nie używałam, używałam chwilę tego w sztyfcie, ale ten z tego co widzę też jest chemiczny, w każdym bądź razie Ty możesz go śmiało używać!
ja na pewno go zużyję ![]()
Tego żelu nie miałam, miałam inny z musteli i nam się nie sprawdził, ale z chęcią wypróbuję ten i może akurat ten będzie lepszy i fajny ![]()
Ja używam balsam jest super , szybko się wchłania i jest bardzo wydajny , kupiłam od nich też filtr 50 i jest super że nie bieli ![]()
Ja dużo się dużo się edukowałam o filtrach i mimo że mineralne są zalecane dla niemowląt to wg mnie nic się nie stanie jak chemiczne też będą stosowane. Synek ma wrażliwą skórę i sztyft nie ma negatywnego wpływu na niego. A jednak jest duży komfort ze smarowaniem chemicznych niż mineralnych, więc dopóki synek nie ma objawów skórnych to będę stosować zamiennie z mineralnymi, jak będziemy planować dłuższą nieunikniona ekspozycję na słońcu to będę sięgać po mineralne. Jak będę się spieszyć to zdecydowanie bardziej wybiorę chemiczne, tak samo jak będę musiała posmarować jeszcze raz spf na zewnątrz to żebym nie była cała biała to też wybiorę chemiczne
No jasne, to jak ze wszystkim, ważne jest zachowanie umiar i rownowaga
alkohol też nie jest zalecany a przecież nie raz się człowiek napił ![]()
wyczytałam u pana tabletki, że chemiczne nie są zalecane dla dzieci i dlatego wybieram mineralne ![]()
Ja używałam ten żel przy starszej. Ba nadal używam ich wodę micelarną jak są dni brudaska, bo wiadomo że czasem zapach po siku jest nieprzyjemny
A ten soft używam od pierwszego roku życia staruszej. Na razie dla młodszej używam z momme ale jeden minus, że filtry mineralne mają tendencję do zostawiania białego filmu i bardzo trudno się rozprowadza
Ja też czytałam u pana tabletki porównanie kremów z filtrami mineralnymi i chemicznymi i wiem że dla maluchów najlepsze są mineralne ale kurczę pozostawiają ten biały filtr wszędzie i ciężko się go rozsmarowuje. Ja używam też tego z mustelli bo jakoś się go lepiej rozsmarowuje ale też na bluzeczkach zostawia żółte ślady. No ale czymś trzeba smarować tak czy owak
Ja już kiedyś poleciałam od cera+ z apteki
To najgorsze mając ten biały film na białych ubrankach później on potrafi pozostawiać takie żółte plamy jak po oliwkach
Niestety to prawda , zazdroszczę wam wygranej napewno będziecie mega zadowolone !
Dziękuję za cenne uwagi
mam nadzieję że u nas podejdzie ten balsam bo różnie bywa z dziećmi chwilę temu rozmawiałam z kuzynka o tej firmie i ona sobie wszystko przed urodzeniem nakupiła l się okazało że mała ma bardzo bardzo suchą skórę i ten balsamik tak super jej nie nawilżał ![]()