Ja też nie zużywam kucharka. Nie lubię
@Paulina.K ja kupowałam te naklejki na słoiczki na
Allegro a kupiłam jakieś w Pepco
Jeśli chodzi o mole to w kuchni nigdy nie miałam ale walczyłam mniej lub bardziej skutecznie z tymi odzieżowymi … i dalej nie wiem czy mi od sąsiadów nie wlatują …
1 polubienie
Jak u Nas się pojawily wylecialo wszydtko. Ze zwyklych opakowan i plastikow. Wszystkoe pojemnkki mylam w zmywarce.
A byly w suszonych warzywach ze sklepu. W otwartej i o zgrozo zamknietej paczce!..masakra
Tymianek, bazylia, rozmaryn, oregano, to czasem mam świeże a tak to duuuzzzoooo innych w opakowaniach, kupuje kamis czy prymat. Nie zwracam główy stronami internetowymi żeby jeszcze to tam zamawiać :!) też jak byłam w Grecji to na kupiłam ich lokalnych przypraw 
@SylwiaMK a co daje mrożenie świeżych ryzow?
1 polubienie
Uuu to musi mieć smak ! Jak przyprawisz takimi aromatycznymi 
1 polubienie
Ja uwielbiam świeżą bazylię i rozmaryn. Tak pięknie pachną
Bazylia lecie na zapiekanki i mozaralli z pomidorami a reszta do sosów pieczonych mięs

1 polubienie
Dziś zrobie gulasz to może zaszaleje z przyprawami ! 
2 polubienia
Ja daje też do sałatki caprese, do spaghetti
2 polubienia
A tak wgl to widzę w jakim wątku piszemy o przyprawach to oczy zrobiłam
Taki misz masz się czasem zrobi 
To wracają do wątku jak się wam sprawdzają te produkty z mustelki ? Mi jeszcze siedzą w szafie nie otwarte
Ja jestem fanka rozmarynu i tymianek od zeszłego roku jak dostaliśmy w doniczkach. Teraz dodaje do mięs
1 polubienie
Ja się bałam tego zapachu dla syna ale jest super nic mu nie jest 
1 polubienie
Jeju nie wąchałam tego ! Szkoda mi terez otwierać żeby sprawdzić 
Rozmaryn do mięs jest mega …… ja też uwielbiam świeżą bazylię w doniczce…. Tak wąchać i też miętę
2 polubienia
My krem z spf szybciutko zużyliśmy ;D a żel do mycia jest fajny, ma specyficzny zapach ale mi akurat on odpowiada
ostatnio myślimy wrócić do emolientow więc chwilowo przestaliśmy używać żelu ale ogólnie to bardzo fajne są te kosmetyki.
Spf zostawałam na przyszły rok 
czemu wracasz ?
Mi ten spf wszystko zabarwił
prześcieradło w gondoli całe w tym kremie, ale uznałam że pewnie za miesiąc czy dwa będzie spacerówka to już używam z plamami 
1 polubienie
Synek ma AZS i okresowo mu się pogarsza, jak nie ma potrzeby to nie kapie i nie smaruje emolientami, ale jak coś się zaczyna dziać to wracamy.
@BeataSt ja synka zawsze smaruje w domu przed wyjściem jak jeszcze nie jest ubrany, czekam chwilę aż się wchłonie (najczęściej odkładam synka do łóżeczka/kojca) i sama się ogarniam do wyjścia i jak już się wchłonie (dosłownie kilka minut) to ubieram synka i wtedy nic mi nie zabarwia 
Zaczęłam tak robić bo mi po prostu tak wygodniej, miałam wcześniej spf które strasznie bieliły i źle je się rozsmarowywało więc wolałam smarować synka bez ubranek
1 polubienie
No ja później zaczęłam smarować na przewijaku przy ubieraniu to mniej brudziło ale początkowo w wózku to dramat