Laureatki grudniowej edycji programu testowego 2025

Ja tez :wink: wygladaja swietnie :slight_smile:

Idealne polaczenie z expressem do mleczka :face_with_hand_over_mouth:

1 polubienie

I ten kolor mi się podoba :star_struck:

korzystasz z ekspresu ?
sprawdza się?

Tak! Korzystalam ale jeszcze nie na pełnych obrotach bo karmie piersią lub odciagam. Ale gdy nadchodzi wieczór to moja córka je „ile wlezie” i wtedy wspomagamy się mm :face_with_hand_over_mouth::heart:
Express stoi i co wieczór korzystamy

to super :heart:
ja nie umiala bym sie zdecydowac co wsypac bo starszy ma jedno a maluszek dopiero “szuka idealnego” do dokarmiania bo moje poki co nie wystarcza

co Ci najlepiej rozkręca laktacje ? poza dzieckiem :grinning:

Ale super zestaw do testowania . Akurat chcę zacząć odciągać mleczko dla córki to zestaw idealny :star_struck:

3 polubienia

Wooooow fiu fiu super nagroda :white_heart::white_heart::white_heart::white_heart::white_heart:

1 polubienie

Czyli majtki sobie chyba zamówię , jestem ich bardzo ciekawa :grin:

1 polubienie

Tamtej osoby oczywiście

Nom te majtki są bardzo ładne :slight_smile: aż szkoda, że już nie planuje ciąży :stuck_out_tongue: pamiętam, że trudno było kupić wygodne, a wydają się super wygodne xd

no to tym bardziej nie mam pojecia. sama autorka pewnie wie
mozw myslala ze jak wyleje swoje “rzygi” w komentarzach to dostanie :rofl:

Nie no majciochy są baaardzo ważne, przewiewne muszą być i do tego nawet ciąży nie trzeba :sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile::wink:

1 polubienie

Ekspres to też nasz wieczorny przyjaciel :sweat_smile: czy wszystkie dzieci na wieczór są takimi glodomorami? Ja odkryłam jeszcze że jak synka mam przy prawej piersi to się strasznie denerwuje i chyba lepiej leci mi z lewej Bo odciągam z niej zawsze więcej :smile:

2 polubienia

Ja mam wrażenie że wieczorem synek je na zapas żeby w nocy się nie budzić :joy:
A do ekspresu dajecie wodę prosto z butelki czy przegotowana wcześniej ?

No dokładnie tak ja ma to samo

U mnie tez lewa pierś lepiej produktywna:D a z prawej musimy sie natrudzić żeby sie dobrze przystawiła :face_with_hand_over_mouth: nie wiem dlaczego do lewej normalnie za pierwszym razem chwyta a przy prawej Awantura

1 polubienie

Ja wlewam z czajnika przegotowaną :slight_smile: Mi ładnie chwytają oboje i obie piersi. Córka się nie złości tak przy prawej ale ona je spokojnie ogólnie. Synek wpada w furię i nie wiem kiedy jest zły że mu nie leci tak jak chce a kiedy że chce ciumkac a mu leci i też źle , potem ulewa :hear_no_evil:

1 polubienie

Hahah na noc brzuszki musza byc pelne.
Moj mlody wczoraj przystawil sie do obu piersi na dwa razy. Karmienie zajelo mi prawie godzine, ale spal od 20:30 do 4rano, a ja razem z nim🫣 jak juz wstalam-wyspana to zdarzylam siebie i dom ogarnac.
Kiedys dziwilam sie ze ktos moze wstac o 4 i normalnie funkcjonowac, ale macierzyństwo zmienia wszystko :joy:

3 polubienia

Oj kiedyś wstałam o takiej godzinie karmić i potem robiłam butelkę albo odciagalam nie pamiętam i się tak rozbudziłam, ale myślałam co ja będę robić i wróciłam do łóżka :sweat_smile: ale ostatnio mąż skorzystał z mojej pobudki i mu zrobiłam kanapki do pracy :stuck_out_tongue:

2 polubienia