Ja tez
wygladaja swietnie ![]()
Idealne polaczenie z expressem do mleczka ![]()
I ten kolor mi się podoba ![]()
korzystasz z ekspresu ?
sprawdza się?
Tak! Korzystalam ale jeszcze nie na pełnych obrotach bo karmie piersią lub odciagam. Ale gdy nadchodzi wieczór to moja córka je „ile wlezie” i wtedy wspomagamy się mm ![]()
![]()
Express stoi i co wieczór korzystamy
to super ![]()
ja nie umiala bym sie zdecydowac co wsypac bo starszy ma jedno a maluszek dopiero “szuka idealnego” do dokarmiania bo moje poki co nie wystarcza
co Ci najlepiej rozkręca laktacje ? poza dzieckiem ![]()
Ale super zestaw do testowania . Akurat chcę zacząć odciągać mleczko dla córki to zestaw idealny ![]()
Wooooow fiu fiu super nagroda ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Czyli majtki sobie chyba zamówię , jestem ich bardzo ciekawa ![]()
Tamtej osoby oczywiście
Nom te majtki są bardzo ładne
aż szkoda, że już nie planuje ciąży
pamiętam, że trudno było kupić wygodne, a wydają się super wygodne xd
no to tym bardziej nie mam pojecia. sama autorka pewnie wie
mozw myslala ze jak wyleje swoje “rzygi” w komentarzach to dostanie ![]()
Nie no majciochy są baaardzo ważne, przewiewne muszą być i do tego nawet ciąży nie trzeba ![]()
![]()
![]()
![]()
Ekspres to też nasz wieczorny przyjaciel
czy wszystkie dzieci na wieczór są takimi glodomorami? Ja odkryłam jeszcze że jak synka mam przy prawej piersi to się strasznie denerwuje i chyba lepiej leci mi z lewej Bo odciągam z niej zawsze więcej ![]()
Ja mam wrażenie że wieczorem synek je na zapas żeby w nocy się nie budzić ![]()
A do ekspresu dajecie wodę prosto z butelki czy przegotowana wcześniej ?
No dokładnie tak ja ma to samo
U mnie tez lewa pierś lepiej produktywna:D a z prawej musimy sie natrudzić żeby sie dobrze przystawiła
nie wiem dlaczego do lewej normalnie za pierwszym razem chwyta a przy prawej Awantura
Ja wlewam z czajnika przegotowaną
Mi ładnie chwytają oboje i obie piersi. Córka się nie złości tak przy prawej ale ona je spokojnie ogólnie. Synek wpada w furię i nie wiem kiedy jest zły że mu nie leci tak jak chce a kiedy że chce ciumkac a mu leci i też źle , potem ulewa ![]()
Hahah na noc brzuszki musza byc pelne.
Moj mlody wczoraj przystawil sie do obu piersi na dwa razy. Karmienie zajelo mi prawie godzine, ale spal od 20:30 do 4rano, a ja razem z nim🫣 jak juz wstalam-wyspana to zdarzylam siebie i dom ogarnac.
Kiedys dziwilam sie ze ktos moze wstac o 4 i normalnie funkcjonowac, ale macierzyństwo zmienia wszystko ![]()
Oj kiedyś wstałam o takiej godzinie karmić i potem robiłam butelkę albo odciagalam nie pamiętam i się tak rozbudziłam, ale myślałam co ja będę robić i wróciłam do łóżka
ale ostatnio mąż skorzystał z mojej pobudki i mu zrobiłam kanapki do pracy ![]()