Laureatki kwietniowej edycji programu testowego 2026

No to mega fajną opcją z tym

Oooo to super że tak piszesz @Mamaprzygod bo jeszcze bardziej nie mogę się doczekać testów

A odpisaliście wszyscy na maila?

1 polubienie

Tak a pisałyście rozm stanika S M czy np.75 D ?

Tyle razy je wychowałaś że też musiałam zamówić i serio są magiczne.

1 polubienie

Tak, ja odpisałam od razu tego samego dnia

Była tam tabelka i prosili żeby podać rozmiar S,M, L itp

Tak ale były tez rozm 75d itp i nie wiem czy prawidlowo napisalam :rofl::rofl:

Ja napisałam też rozmiar według S,M,L.

1 polubienie

Ja też :smiley: bo w sumie takie są też na opakowaniu

1 polubienie

Ja też podałam S a nie na. C85 czy B80

1 polubienie

@SylwiaMK Prosimy o zajrzenie na maila :smiling_face_with_three_hearts::sparkling_heart:

1 polubienie

Ja wlansie najpierw 75b a potem s

@CanpolBabies_Redakcja odpisałam szybciutko na pierwszą wiadomość, chyba był jakiś problem z wysłaniem po mojej stronie, ale już odpisalam kolejny raz i mam nadzieję że teraz bez problemu wiadomość dotrze :slight_smile:

2 polubienia

Ja juz nie karmię. Mam dwa i czekam na czarny :stuck_out_tongue: Nie mam zamiaru się z tymi biistonoszami rozstawac

Ale one naprawdę są super wygodne, nawet nie czuje się, że ma się go na sobie! 🩵

Ja się nie mogę doczekać aż go ubiorę i przetestuje :smiling_face: karmie piersią to będzie jak ulał

A do kiedy planujesz karmić? :smiling_face:

Na początku chciałam co najmniej 6 miesięcy, potem chciałam dociągnąć do roku. A teraz daje bo mały jeszcze potrzebuje a szkoda mi go przerzucać na mm jak mam swoje. Mam nadzieję że jak pójdzie do żłobka to sam się po mału będzie odzwyczajał i coraz mniej pił. Ja też wracam do pracy więc też nie wiem jak to będzie z tym karmieniem. Cieszę się że do roku dałam radę a teraz co będzie to będzie.

2 polubienia

Dziękujemy za wiadomość :raised_hands:

1 polubienie