Paczka dotarła i do nas🥰 prześliczne wzory butelek i smoczków💕
Do mnie dzisiaj też pewnie dotrze. Po pracy zobaczę
Ja dostałam sms, więc i pewnie też jak wrócę do Domu to będzie paczuszka;)
Mamy i my ❤️ cudowne wzory na buteleczkach i mega urocze smoczki !
podgrzewacz top nasz ulubiony 😍
Naprawdę cudowne te wzory dzieje się na tych buteleczkach wiec obstawiam że na bank spodobaja sie mojej malutkiej ona ma w ogóle teraz faze na różnego rodzaju kurki koguty kaczki gąski wiec idealnie w punkt . Paczkę odebrala mi sasiadka wiec od niej zabralam ja dopiero wieczor mysle ze jak córa rano zobaczy to bedzie zachwycona
Nie wiem czemu spodziewalam sie tylko 1 kapsuly smoczków ale bardzo mile zaskoczenie ze jednak sa 2 i wieksze rozmiary sa piekne zabieramy sie za testowanie a niebawem nasza opinia
My również otrzymaliśmy paczuszkę. Super ten wzór ♥️
Cudowne wzory na buteleczkach 🥰
Wzory są faktycznie boskie, ta kolekcja skradnie serce nie jednej mamie:D
Podgrzewacz u nas się sprawdza. Mąż zadowolony, że noce niensa takie ciężkie a w dzień można jedzenie podgrzać.
Nawet dziś nasi mali goście (a właściwie rodzice bobasów) przetestowali podgrzewacz i zastanawiali się jak mogli żyć bez niego.
Smoczki 0-6 czekają na Janinkę do września :) większe już są testowane.
Piękne wzory
piękne wzory
Dziewczyny do ostatecznej takiej opinii produktów do testowania z lipca pojawi się po prostu z czasem osobny utworzony wątek jeżeli już się nie pojawił tutaj w tym wątku oczywiście Możecie wyrazić jakieś tam swoje ogólne spostrzeżenia tak jak większość z nas to robi ale po prostu taka moja uwaga że jeśli pojawi się ten wątek do tych opinii typowo przeznaczony No to tam właśnie też Umieśćcie swoje zdanie na temat testowanych produktów swoją drogą właśnie dajcie znać koleżanki czy już ten wątek się pojawił czy jeszcze na niego czekamy bo ja osobiście go nie widzę Albo nie mogę znaleźć jeżeli jest Podajcie linka
Gratulacje
. Może warto aby canpol te tematy przypiął na 1 strone
Piękna kolekcja, naprawdę! Smoczki takie subtelne, delikatne - coś pięknego. Czekają na bobasa cierpliwie :) Podgrzewacz już trochę w użyciu do podgrzewania obiadków dla starszego syna, bo jeśli chodzi o mleko to jeszcze troszkę musi zaczekać na przetestowanie :D
My użytkujemy buteleczkę;)))
Testujemy smoczki i naprawdę wyglądają one prześlicznie. Butelki też są przeurocze, ale moje dziecko niestety odrzuciło kompletnie wszelkie butelki, więc sami nie będziemy w stanie ich przetestować. Trafią do innej mamy.
P
Mój mąż nadal jara się podgrzewaczem- że takie to genialne;) w szczególności w nocy skraca czas
Mój mąż nadal jara się podgrzewaczem- że takie to genialne;) w szczególności w nocy skraca czas