Laureatki lipcowej edycji programu testowego 2026

Drogie Mamy, dziękujemy Wam ogromnie, że byłyście aktywne i pomocne w lipcu na forum. Wytypowałyśmy laureatki, które otrzymują wyjątkowy zestaw ekocertyfikowanych produktów Canpol babies :smiling_face_with_three_hearts: :revolving_hearts:

Lista Mam, które testują produkty Canpol babies, jest dostępna na stronie:
https://canpolbabies.com/dolacz-do-mam-testerek

Testerki prosimy o napisanie opinii o wygranych produktach (po przetestowaniu).
Wszystkim serdecznie gratulujemy! :heart:

9 polubień

rewelacje :star_struck::heart_eyes: dziekuje bardzo za możliwość testowania :heart:i gratulacje pozostalym🫶🏿

Super bardzo dziękujemy. To też tak na pewno będzie ocena :wink::wink:

Dziekuje bardzo :heart:
Tego pkynu do prania jestem bardzo, ale to bardzo ciekawa :heart:

1 polubienie

Extra :slight_smile: dziękuję :slight_smile:

ja tez i akurat nowa pralka duza . ojj bedzie pranko

Dziękuję :blue_heart: Już nie mogę doczekać się testów. Pranie jeszcze chwilę poczeka :joy:

1 polubienie

Wow ale super ogromnie dziękuję nie powiem bardzo jestem ciekawa płynu do prania ubranek dziecięcych :star_struck::star_struck:

1 polubienie

Również bardzo dziękuję , jest mi bardzo miło być docenioną :heart:
Jestem ciekawa tych produktów, z przyjemnością je przetestuje . :heart_eyes:
Gratulacje pozostałym :smiling_face_with_three_hearts:

Dziękuję bardzo :heart: mega się cieszę :smiling_face_with_three_hearts: akurat kończą mi się środki do prania

Gratulacje dla pozostałych

Gratulacje dla was :wink:

1 polubienie

Aleee się cieszę :heart: super dziękuję :smiling_face:

1 polubienie

gratulacje dla Was dziewczyny! ja liczę, ze będę bardziej aktywna w sierpniu :smiley: `

3 polubienia

a jak wogole u Ciebie? jak malenstwo ?
my poczekamy, wazne bys suw odnalazła w nowej rzeczywistości :heart:

oj jest trochę wyzwań, codziennie pojawiają się nowe :see_no_evil: na początku walczyłam z problemem zasypiania i płaczem w nocy, teraz potrafi usnąć przy cycku :smiley: ale za to bujam się z problemem zasypiania w dzień - mała potrafi mi od rana do 15/16 nie spać i mam problem, żeby cokolwiek zrobić wokół siebie

1 polubienie

No jej to nie rada wyzwanie tym bardziej że taki dzidziuś potrzebuje snu ja mam problem ze swoją że śpi tylko raz dziennie i sama widzę jak dlatego kilo malucha to za mało

Ja z moją mam od początku to samo , o tyle dobrze że na piczatu lepiej mi spała w nocy .

U mnie działa bujanie się na rękach plus wentylator z okapu :smiley:

ojjj alw będzie lepiej
na początku tez roznie z tym spaniem, skok moze byc itp
napewno potrzebuje duuuuzo Twojej bliskosci i trzeba jej to po prostu dac kosztem porządku i innych rzeczy :man_shrugging:t6:
ale powoli z czasem zdarzy sie ze chwile sie zajmie soba i na macie ale trzeba czasu na to

Suuuper! :star_struck: Bardzo się cieszę i ogromnie gratuluję pozostałym laureatkom! 🩵 :grin: :star_struck: :partying_face: