Laureatki lipcowej edycji programu testowego 2026

Ale się cieszę ! :star_struck::star_struck: Dziękuję bardzo :heart: gratuluję pozostałym :star_struck:

Zwłaszcza, że teraz te upały na pewno nie pomagają

no jest bardzo ciężko momentami, czekam aż te upały się skończą i może będzie chociaż trochę lepiej…

1 polubienie

Liczyłam na to że dziś się schłodzi, to po deszczu jeszcze cieplej się zrobiło :face_with_open_eyes_and_hand_over_mouth:

Upały bradzo męczą maluchy, u nas tez problemy z dzemkami. U was może złożyło sie wiecej rzeczy upal jakiś skok rozwojowy.

Bardzo współczuję i trzymam kciuki :crossed_fingers: u nas było podobnie na początku :see_no_evil:

Gratulacje koleżanki! Miłego sprzątanka z nowymi produktami :hugs::smiley:

3 polubienia

A Ty co jak nie zdjęcie zmieniasz to nazwy :rofl:

No właśnie coś mi nie pasowało nazwa do grafiki :laughing::laughing::laughing:

1 polubienie

Zdjęcie zmieniłam już dawno temu :face_with_peeking_eye: myślę że już z 3 tyg będzie, a nazwę ponad tydzień :sweat_smile:

Nowa energia, nowa nazwa, nowa fota, nowa ja :sweat_smile::sweat_smile: jedzieeemy z tym :sweat_smile::sweat_smile::hugs:

7 polubień

noe no zdj wiecej niz 3 tyg chyba
ale nazwy nie widziałam ale ja malo bywałam chwilami
to trzymam kciuki za zmiany ale tylko na lepsze :ok_hand:t6:🫶🏿

Ej no takie rzeczy to się robi na nowy rok :d jak postanowienia noworoczne ;p

3 polubienia

@Paulina.K nie chciała byc jak wszyscy​:rofl::rofl: zrobila nowy miesiąc nowa ja​:sweat_smile:
cos czuje ze jeszcze nas tutaj zaskoczy

3 polubienia

:sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile: @Paulina.K @MamusiaNM mam jeszcze kilka asów w rękawie :sweat_smile::sweat_smile:

4 polubienia

To czekamy !! :smiley: ciekawe co to :slight_smile:

No ja jestem właśnie też mega ciekawa :joy:

Gratulacje dla wszystkich mam!!! Dajcie znać jak wam się sprawdził proszek bo jestem ciekawa

2 polubienia

To postanowienie chyba nooo jakby nie było już półroczne :smiley::smiley::smiley::smiley:

Ja właśnie też bardzo jestem ciekawa bo ogólnie nie lubię płynów do prania. Mam wrażenie że się gorzej rozpuszczają i zostawiają ślady, dlatego bardzo chętnie przetestuję ten :grin:

Koniecznie dajcie znać czy dają radę z zabrudzeniami z marchewki, truskawki i :poop::sweat_smile:

2 polubienia