Laureatki lutowej edycji programu testowego 2023

Jestem Dziewczyny bardzo ciekawa jak te piękne smoczusie sprawdzą się przy moim kolejnym maleństwie oczywiście na 100% nigdy nie wiem czy moje dziecko zaakceptuje smoczek czy będzie go chcieć i potrzebować jeżeli nie no to oczywiście na siłę próbować nie będę ale jak okaże się że będzie tolerować to bardzo fajnym porównaniem będzie dla mnie to co preferował mój syn A to co właśnie będzie lubiła moja córka mały akceptował tylko i wyłącznie smoczki firmy Lovi z canpola czasami się chwytał ale nie wszystkich natomiast właśnie te smoczki bardzo przypominają mi swoim kształtem wyglądem ogólnie tarczką te z Lovi więc jeżeli już mała będzie potrzebować takiego gadżetu jak smoczek to będę bardzo zadowolona jeżeli te przypadną jej do gustu bo są naprawdę piękne

Gratulacje dziewczyny :) Mi się nie udało ale się z tym liczyłam i już pisząc poradę jednak nie do końca byłam przekonana czy to odpowiedni temat.

My te smoczki już mamy bo wygrałam w konkursie, wzięłam dla maleństwa więc na pewno sprawdzimy. Nie znam jedynie łyżeczek i kubeczków ale może jeszcze się kiedyś trafią do testów :) Widziałam, że są też we wzorach Bonjour Paris, a bardzo ten wzór lubię :)

A teraz weszłam na ranking porad i widzę, że moja porada już jest :) Ale ekstra! Bardzo się cieszę! Pewnie kolejne się też za chwilę pokażą :)

u nas w początkach smoczków canpol nie chciał a lovi tak, ale jak zgubiliśmy smoczek lovi to na szybko dałam canpol i tak zostało, raz ma ten a raz ten i mu nie przeszkadza 

Zołza mała co ty mówisz już pojawiają się porady to muszę zaraz zaglądnąć nawet się nie spodziewałam w sumie dopiero wyniki A przecież tak naprawdę te wyniki dopiero były późno W ostatnim miesiącu porady pojawiły się praktycznie na ostatnią chwilę więc fajnie że teraz już tak szybciutko zaczynają się pojawiać

Tak, wybrałyśmy już 12 porad dziś do publikacji. Bedą opublikowane niebawem. Musimy je zredagować i dobrać zdjęcia. Pina734 zdezaktywowałyśmy Twoją poradę, bo musimy ją przygotować ze zdjęciem tak, jak inne porady, ale będzie opublikowana, proszę się nie martwić :) Jest wśród 12 porad. 

Dziękujemy bardzo nie mogę się doczekać tych pięknych rzeczy. Jest okazja do tego żeby mieć teraz wszystko pod ręką, jeden kubek na dole, drugi na górze i do wymiany smoczka. Naczynia jeszcze bardziej się przydadzą, u nas nadruki się poscierały więc tych w zmywrce myć narazie nie będziemy.

Mamy canpolu Obawiam się że chyba nastąpiła jakaś pomyłka bo ja w tym miesiącu nie wysyłałam porady musieliście mnie najwyraźniej z kimś pomylić może poradę wysłała osoba o zupełnie innym nicku w każdym bądź razie Musicie to sprawdzić pewnie wkradnie się małe zamieszanie przez to porady znowu się opóźnią ale lepiej skorygować to teraz póki jeszcze nie zostały dodane

A jak pojawi się aż 12 porad to czy wszystkie 12 osób dostanie nagrody. Czy tylko 10 najlepiej ocenionych porad?

ila ogólnie to tylko 10 najlepszych porad sie dostaje do testów....choć MC czasami zaskakują

Do końca miesiąca dokładnie do ostatniego dnia miesiąca do godziny 12:00 w nocy będzie czas na ocenianie porad bezpośrednio po 12:00 porady i cały ranking znikną i właśnie 10 najlepiej ocenionych porad które utrzymają się w rankingu zostanie nagrodzonych

Dlatego to jest właśnie taka sytuacja że jeśli w danym miesiącu zostanie opublikowane 10 albo mniej porad No to osoby z poradami że tak powiem mają nagrodę pewną bo nie muszą martwić się tym całym rankingiem i ocenianiem Natomiast jeśli porad zostanie opublikowanych jest więcej niż 10 No to już w grę zaczyna wchodzić rywalizacja i walka bo nie każdemu ta nagroda się dostaje

łooo rany 12 porad;) ciekawe co sie ukaże;) czyli 12 porad to teżnie wiadomo jak wyjdą w rankinku;)

Ila z tego co pamietam to zawsze te 10 sie dostawało i brały udział w rankingu pierwsze 10 dostaławo sie do testów

Ogólnie już pomijając czy moja porada się ukaże czy nie. Ale sądzę że jednak sprawiedliwie by było jakby jednak te 12 osób zostało nagrodzonych. Bo ostatnio było mniej porad a jednak osoby za sama aktywność dostawały produkty do testow. A też w takim razie powinno tylko np. 10. Ciekawa właśnie jestem jak to wyjdzie. Będzie trzeba dokładnie się wczytać w porady i ocenić które są najciekawsze. 

Duzo porad w tym miesiącu,ciekawe jakie tematy.też wysyłałam ale czy sie ukaze to nie wiem....

Trzymam kciuki za was dziewczyny Oby wam się udało z waszymi poradami Mam nadzieję że również To takie małe zamieszanie ze mną które wyniknęło szybko się wyjaśni I nie narobi dużo zamętu tylko faktycznie te porady w dniu dzisiejszym zostaną wszystkie opublikowane bo jednak do końca miesiąca już nie dużo zostało tych porad zapowiada się sporo Fajnie by było żeby jednak każdy miał czas na spokojnie Przeczytac Zastanowić się i ocenić

Pina rzeczywiście chyba małe zamieszanie się wkradło. Oby szybko się wyjaśniło i porady sie dzisiaj ukazały.

Pina tak się włażnie zastanawiałam nad tym i chyba MC dodając komentarz z odpowiedzią miały mnie na myśli, bo moja porada dziś była opublikowana a później zniknęła. Więc chyba ta odpowiedź miała być do mnie a przynajmniej tak na to sobie liczę, bo właśnie po czasie się zastanowiłam nad tym, że Ty chyba pisałaś, że nie będziesz publikowała porady. No zobaczymy jak się ukażą wszystkie :)

Zołza mała dokładnie tak chyba masz rację Dobrze myślisz najwyraźniej chodziło o ciebie tylko może po prostu przez przypadek użyli mojego nicku Ja zaczęłam czytać twoją poradę i nie zwróciłam dokładnie uwagi ale chyba faktycznie nie było do danego do niej zdjęcia więc chyba jednak o to chodzi Dobrze że się wyjaśniło Teraz pozostaje czekać jak dołożą jeszcze zdjęcie i zaczną pojawiać się pozostale porady jak również i twoja

Pewnie wkradł się mały chochlik :) ale trzymam kciuki, że uda Wam się to wyjaśnić :)

Czytając te wypowiedzi to też sobie pomyslałam, że MC chociło o ZołzęMałą, bo ona właśnie napisała, że porada się ukazała, a ja teraz wchodzę i nie ma żadnej, więc pewnie mieli na myśli własnie ją, a użyli twojego Niku Pina;)

Ila pamiętam jak raz wszystkie własnie porady się dostały do testów było chyba 11 i wtedy MC nagrodzili dodatkowo 10 osób z forum, więc czasem MC potrafią zaskoczyć:) 

Gratulacje dziewczyny! 

12 porad to sporo patrząc jak mało było w ostatnim miesiącu. 

Trzymam kciuki za Was i za siebie, bo zrobiłam to dla mojej siostry i wyczekiwanej chrześnicy :)