Laureatki lutowej edycji programu testowego 2026

Drogie Mamy, dziękujemy Wam ogromnie, że byłyście aktywne i pomocne w lutym na forum. Wytypowałyśmy laureatki, które otrzymują NOWOŚĆ butelkę Natural Shape od Canpol babies :smiling_face_with_three_hearts: :revolving_hearts:

Lista Mam, które testują produkty Canpol babies, jest dostępna na stronie:
https://canpolbabies.com/dolacz-do-mam-testerek

Testerki prosimy o napisanie opinii o wygranych produktach (po przetestowaniu).
Wszystkim serdecznie gratulujemy! :heart:

14 polubień

Och jak super! Będziemy testować z młodszym i starszym! Bardzo dziękujemy i gratuluję pozostałym mamom :heart:

2 polubienia

Dziekuje bardzo :heavy_heart_exclamation: gratulacje dla Pozostalych;)

3 polubienia

Bardzo mi miło, zwłaszcza że lutym był dla mnie dość intensywny i mocno skupiłam się na bobasku i było mnie tu o wiele wiele mniej niż zwykle! Dziękuje :face_holding_back_tears::heart:

4 polubienia

Jeeejuiiu dziękujemy ! Zaszczyt dla nas móc testować te super butle !

2 polubienia

Jejku , dziękuję bardzo :heart::heart::heart::heart: jestem mega szczęśliwa :two_hearts: gratulacje dla pozostałych :heart:

3 polubienia

Gratulacje dla Was Dziewczyny :heart: ostatnio Canpol robi nam super poniedziałki​:heart::heart::heart::heart:

2 polubienia

Super ;D bardzo się cieszę zwłaszcza że mój mały tester ostatnio wybrzydza z obecna butelka :slight_smile:

Jeeea! :heart_eyes: Super się cieszę, parę dni temu przeszłam na kpi i butelek brakuje zdecydowanie​:face_with_peeking_eye:
Gratuluję pozostałym Mamom :*

o jeju dziękuję :heart:
super prezent urodzinowy:)
z przyjemnością będziemy testować, teraz starszy synek przetestuje też to cudo :heart_eyes:
gratuluję pozostałym laureatkom :slight_smile:

4 polubienia

Wszystkiego najlepszego :blush: 100 lat!

1 polubienie

Dziękuję bardzo :heart:
Juz sie nie możemy doczekać testów. Tym bardziej że dalej szukamy butelki idelanej.

Odrazu dziewczyny sprawdzcie emaila :wink:

3 polubienia

Bardzo dziekujemy ! Mega sie ciesze , ze bedzieny mialy okazje przetestowac nowe flaszki :heart_eyes:
Zapowiada sie bardzo obiecujaco :smiling_face_with_three_hearts: gratulacje dla wsyztskich szczesliwcow

Ale Super! Dziękuję :heart:
Wasze butle sprawdzają się u nas idealnie, więc myślę że te również przypadną do gustu!
Gratulacje dla pozostałych :kissing_heart:

Pięknie dziękujemy! :star_struck::smiling_face_with_three_hearts:
Tak rozpoczęty tydzień to się rozumie :star_struck::smiling_face_with_three_hearts:

Serdeczne gratulacje dla wszystkich wygranych Mam! 🩵

Ale super :heart_eyes_cat: dziękuję bardzo 🩷 akurat dobrze się składa bo rozmyślałam nad tymi butelkami , idealny czas na testy 🩷

1 polubienie

Oo dziękuje bardzo i gratuluję pozostałym wygranym mamom

Gratulacje dla Was wszystkich!!! :heart::cherry_blossom::cherry_blossom::two_hearts:

2 polubienia

Dziekuje :heart::heart: jest mi baaardzo miło, mega sie ciesze :heart:

2 polubienia