Laureatki lutowej edycji programu testowego 2026

To samo robiłam :smiley: nie byłam pewna czy np przyda mi się laktator to zrobiłam rozeznanie w ciąży i jak już był potrzebny to zamówiłam i miałam następnego dnia ale nie musiałam się zastanawiać jaki

No ja akurat laktator odkupiłam od siostry i tylko lejki o te silikonowe części dokupiłam więc miałam wcześniej ale nie szalałam na przykład z butelkami

Dokładnie i człowiek sprawdza i cisza i myślisz czy przegapiłaś coś czy nie podawali🙈
@AnetteSo dokładnie ale może to ich jacyś znajomi brali udział i specjalnie ich wybrali.

1 polubienie

Raczej dla jakiś zasięgów i podbicia z tym czekają bo też to zauważyłam na Ig

No i bardzo słabe , skoro mają zasady różne i regulaminy to powinni się z tego wywiązywać

O teraz masz podgrzewacz tak? Ja tam dalej z termosem się bawię :smiley: na dwie porcje mi wystarczy w nim wody, to przed wyjazdem karmienie, dwa na wyjeździe, i kolejne po powrocie :smiley:

Ale termos to w sumie niezły pomysł bo parę godzin wytrzyma i nie trzeba szukać kontaktu …. Oczywiście jak się nie ma przenośnego

@Mamuska357 @SylwiaMK no właśnie tak najlepiej bo później wiadomo jak to z czasem będzie ciężko, a tak będę już wiedziała jaki i tylko zamówię .
@SylwiaMK polecasz ten podgrzewacz z babyono sprawdza Ci się ?

Tak tak kupiłam przed świętami wielkanocnymi bo wtedy jeździliśmy dużo do rodziny więc wolałam mieć podgrzewacz pod ręką i nie męczyć się z termosami itp.
@Redax33 ogolnie jest spoko ale nie jestem nim jakoś mega zachwycona. Po prostu jest ok, ma swoje wady np, trzeba dobrze zakręcić butelkę, bo jak minimalnie źle się zakręci to przy odwracaniu wylewa się trochę wody, a często mi się zdarza źle dokręcić, do podgrzania fajnie się sprawdza ale przy podtrzymywaniu temperatury szybko się rozładowuje. Na plus podczas podgrzewania pokazuje się jaka jest aktualnie temperatura więc jak synek jest bardzo głodny to wiem że np jest 34 stopnie i już mogę robić mm bo się w miarę ok rozpuści.

Na szczęście teraz są czasy że wszystko jest dostępne i zamawiając coś tak na prawdę otrzymuje się to praktycznie na drugi dzień. To ogromny plus……

@SylwiaMK dziękuję za opinię , poszukam jeszcze jakiś innych do sprawdzenia ale szczerze za dużo nie widzę , a jak są to jakieś to bardzo drogie .
@Mamuska357 tak to prawda to jest duży plus, dzisiejszych czasów i z domu nie trzeba wychodzić . A przy dziecku to duża oszczędność czasu niż jeżdżenie i szukanie po sklepach . U mnie zazwyczaj jak jadę po coś do sklepu to i tak finalnie się kończy na zamówieniu przez internet.

My z Synkiem mielismy koc grzewczy z Lionelo. Ale woda dligosie grzala. Jam Synek juz jadl regularnien to bylo ok bo wlaczalam wczesniej

Teraz mamy taki termos z wbudowanym grzaniem.

I jestem zadowolona. 2/3 minuty i woda podgrzana do 40 stopni.

1 polubienie

Ooo ten temps w sumie fajniejszy niż taki zwykły bo podgrzewasz kiedy potrzebujesz.

Ogólnie jest ok, tylko ja zawsze z pośpiechu źle dokręcam. Mąż ma jakąś lepszą rękę do tego podgrzewacza :joy: ja dlatego znając siebie dolewam 10ml więcej wody bo wiem że na pewno trochę mi wyleci :joy:

ja miałam taki problem z niektórymi butelkami
dajac oryginalna i Avent jest super

Wygląda na dość małej poręcznej Ja mam dość spory

O też wydaje się ciekawy , nie widziałam go jak szukałam w internecie. Fajnie , dzięki za polecenie . Poczytam sobie też o nim.

Wygląda mega ciekawie :slight_smile:

Też mi się spodobał , to by było mega przydatne w podróży

Ja to i tak nie potrzebuje termosy bo KP

1 polubienie