Laureatki lutowej edycji programu testowego

Super. Z moimi kryzysami laktacyjnymi laktator to podstawa:D do tej pory mialam pozyczony od siostry. Dokladnie tdn model. Super bedzie miec swoj :D 

Drogie Mamy,

wytypowałyśmy laureatki edycji lutowej. Ich listę znajdziecie w linku:

https://canpolbabies.com/pl_PL/przetestuj/mamy-testuja/teraz-testujemy

Pozdrawiamy,

Mamy_Canpolu

Dziękuję pięknie :) 

Gratulacje dziewczyny :) 

Ten laktator jest na prawdę super, miałam możliwość testować :D 

Dziękuję 😘

Super :D dzięki wielkie oj przyda się na bank :)

Ale super. Akurat na Nasz start ♥ 

Dziękuję ♥ 

Gratuluję serdecznie 

ja rowniez pieknie dziekuje

Dziękuję za możliwość testowania ;) gratulacje pozostałym mamom ;) 

Bardzo dziękuję :)

Gratuluję, dziewczyny :)

Super, dziekujemy, może jeszcze się przyda przy kolejnym bejbiku :) 

jestem mega szczsliwa ze bede mogła wytestowac laktator.gratulacje dziewczyny

Ja też się bardzo cieszę. Wkładki akurat mam kupione :) najwyżej oddam komuś 

Anulka wkładek często sporo idzie jak się karmi kp 

Ja również bardzo sie cieszę ze się udało, zwłaszcza ze mój ręczny laktator powoli kończy swój żywot ;) wiec już nie mogę się doczekać kiedy przyślą nam to cudo do testów. 

Anulka a nie chodziło Tobie o nakładki sylikonowe ? Bo wkładki przy karmieniu to idą w ilościach hurtowych 🤣

A otrzymalyscie juz laktator ? Bo ja jeszcze nie i czy z canpol babies przychodzi na maila prośba o potwierdzenie maila do wysyłki jak na lovi ? Bo ja nie otrzymałam maila i się zastanawiam ☺

Ja mam kupione pudełko i parę jeszcze z próbek to mam z 70 to mało? 

Anulka mało, mało codziennie będziesz parę razy zmieniać. Przy każdym karmieniu z drugiej piersi coś leci,więc będą mokre.

Nati oni nic nie wysyłają właśnie. Dostaniesz tylko SMS,że idzie paczka tyle 

Anulka może być mało 70. Lepiej zachowaj dla siebie i nie oddawaj. Jak zobaczysz że.juz nie potrzebujesz to wtedy komuś oddasz. A tak lepiej zachowaj dla siebie.

Nati MC nie wysyłają maila żeby potwierdzić adres. Dostaniesz dopiero SMS że kurier Z GLS dostarczy paczkę i masz jego nr kom oraz w jakich godzinach możesz się spodziewać doręczenia. Ja dostaję jeszcze SMS od kuriera że ma paczkę i w jakich godzinach będzie.