Super. Z moimi kryzysami laktacyjnymi laktator to podstawa:D do tej pory mialam pozyczony od siostry. Dokladnie tdn model. Super bedzie miec swoj :D
Drogie Mamy,
wytypowałyśmy laureatki edycji lutowej. Ich listę znajdziecie w linku:
https://canpolbabies.com/pl_PL/przetestuj/mamy-testuja/teraz-testujemy
Pozdrawiamy,
Mamy_Canpolu
Dziękuję pięknie :)
Gratulacje dziewczyny :)
Ten laktator jest na prawdę super, miałam możliwość testować :D
Dziękuję 😘
Super :D dzięki wielkie oj przyda się na bank :)
Ale super. Akurat na Nasz start ♥
Dziękuję ♥
Gratuluję serdecznie
ja rowniez pieknie dziekuje
Dziękuję za możliwość testowania ;) gratulacje pozostałym mamom ;)
Bardzo dziękuję :)
Gratuluję, dziewczyny :)
Super, dziekujemy, może jeszcze się przyda przy kolejnym bejbiku :)
jestem mega szczsliwa ze bede mogła wytestowac laktator.gratulacje dziewczyny
Ja też się bardzo cieszę. Wkładki akurat mam kupione :) najwyżej oddam komuś
Anulka wkładek często sporo idzie jak się karmi kp
Ja również bardzo sie cieszę ze się udało, zwłaszcza ze mój ręczny laktator powoli kończy swój żywot ;) wiec już nie mogę się doczekać kiedy przyślą nam to cudo do testów.
Anulka a nie chodziło Tobie o nakładki sylikonowe ? Bo wkładki przy karmieniu to idą w ilościach hurtowych 🤣
A otrzymalyscie juz laktator ? Bo ja jeszcze nie i czy z canpol babies przychodzi na maila prośba o potwierdzenie maila do wysyłki jak na lovi ? Bo ja nie otrzymałam maila i się zastanawiam ☺
Ja mam kupione pudełko i parę jeszcze z próbek to mam z 70 to mało?
Anulka mało, mało codziennie będziesz parę razy zmieniać. Przy każdym karmieniu z drugiej piersi coś leci,więc będą mokre.
Nati oni nic nie wysyłają właśnie. Dostaniesz tylko SMS,że idzie paczka tyle
Anulka może być mało 70. Lepiej zachowaj dla siebie i nie oddawaj. Jak zobaczysz że.juz nie potrzebujesz to wtedy komuś oddasz. A tak lepiej zachowaj dla siebie.
Nati MC nie wysyłają maila żeby potwierdzić adres. Dostaniesz dopiero SMS że kurier Z GLS dostarczy paczkę i masz jego nr kom oraz w jakich godzinach możesz się spodziewać doręczenia. Ja dostaję jeszcze SMS od kuriera że ma paczkę i w jakich godzinach będzie.