Gratulacje dziewczyny! Super zestaw. Miłego testowania. Dajcie znać czy taki plecak się sprawdza u Was - chętnie przydam wasze opinie ;)
Gratulacje dziewczyny !!!
Dajcie znać jak produkty :D
Gratulacje dziewczyny !
Wow! Byłam pewna ze sie nie dostałam :O a ty jednak mega sie ciesze dziękujemy !😍
Dziękuję MamyCanpolu! Dla mnie błękit 🙂
Ja już odpisałam na maila( wersję różową)
Widzę że króluje kolor niebieski..
Gratuluje wszystkim.
Bo jednak niebieski bardziej uniwersalny kolor :)
Niebieski pasuje zarówno dla chłopca jak i dla dziewczynki. Ale jednak zdecydowałam się na róż, chociaż wahałam się do ostatniej chwili 😁
U nas króluje błękit, róż by do synka nie pasowal ;)
Oba piekne kolory ciezki wybor przed wami;) hehe;) fajnie ze wam sie udalo ;)
AgataAr mojej córeczce też właśnie ładnie w błękicie, więc się wahałam, ale w końcu jest dziewczynką to niech ma róż:D
Dziewczyny orientujecie się jakim przewoznikiem wysyłane są nagrody ?
Dpd
Kurcze, byłam wytypowana w pierwszej liście laureatek. A teraz patrzę że mnie nie ma na nowej liście :( tak się cieszyłam ale widać coś poszło nie tak :( szkoda że czyjąś porada wpłynęła na listę w taki sposób że mnie nagle nie ma mimo że ja nie pisałam porady tylko starałam się być aktywna :(
@Mamy canpolu chyba że to jakas pomyłka ? Bo czemu czyjjas porada wpłynąła na zmianę listy w taki sposób że ja z niej zostałam usunięta
Gratulacje dziewczyny super zestawy szkoda że nie trafiłam tu w maju
Xyz nie zostałaś usunięta z listy nagorodwej majowej po prostu Cię na niej nie bylo. Usunięta została porada. A chyba nie była Twoja. Lista z początku miesiąca była z zeszłego miesiąca. Wyniki natomiast właściwe w połowie miesiąca mamy canpolu opublikowaly
Xyz pierwsza lista to ta opublikowana w tym wątku. Żadnej innej po prostu wcześniej nie było. Chyba, że masz na myśli listę z poprzedniego miesiąca, która nie została usunięta w miejscu mamay testują. A porada nie miała nic wspólnego z Tobą, usunięta porada spowodowała to, iż osoba z 11 miejsca z rankingu wskoczyła na miejsce 10 w rankingu porad.
Ja jestem pewna że wchodziłam w ranking zwycięzców majowych i wyświetlam się na liście bo inaczej bym nie pisała nic . Po prostu zdziwiłam się. wyświetlam się.na po ztku czerwca na liście godzie było napisane że dostałam się do testów tych wlaneie produktów a teraz zniknelam :) serio gdyby nie to że widziałam siebie , a teraz mnie nie ma to bym się nie odzywała bo jestem tu już szmat czasu i wiem że czasami się wgrywa a czasami nie.
XYZ, ale lista zwycięzców majowych została opublikowana dopiero 14 czerwca i innej nie było. Ta wcześniejsza to była lista za kwiecień. To co widziałaś więc na początku czerwca to była lista z poprzedniego miesiąca.