Laureatki majowej edycji programu testowego 2022

Gratulacje dziewczyny! Super zestaw. Miłego testowania. Dajcie znać czy taki plecak się sprawdza u Was - chętnie przydam wasze opinie ;)

Gratulacje dziewczyny !!! 

Dajcie znać jak produkty :D

Gratulacje dziewczyny !

Wow! Byłam pewna ze sie nie dostałam :O a ty jednak mega sie ciesze dziękujemy !😍

Dziękuję MamyCanpolu! Dla mnie błękit 🙂

Ja już odpisałam na maila( wersję różową)

Widzę że króluje kolor niebieski..

Gratuluje wszystkim.

Bo jednak niebieski bardziej uniwersalny kolor :) 

Niebieski pasuje zarówno dla chłopca jak i dla dziewczynki. Ale jednak zdecydowałam się na róż, chociaż wahałam się do ostatniej chwili 😁

U nas króluje błękit, róż by do synka nie pasowal ;)

Oba piekne kolory ciezki wybor przed wami;) hehe;) fajnie ze wam sie udalo ;)

AgataAr mojej córeczce też właśnie ładnie w błękicie, więc się wahałam, ale w końcu jest dziewczynką to niech ma róż:D

Dziewczyny orientujecie się jakim przewoznikiem wysyłane są nagrody ?

Dpd

Kurcze, byłam wytypowana w pierwszej liście laureatek. A teraz patrzę że mnie nie ma na nowej liście  :( tak się cieszyłam ale widać coś poszło nie tak :( szkoda że czyjąś porada wpłynęła na listę w taki sposób że mnie nagle nie ma mimo że ja nie pisałam porady tylko starałam się być aktywna :( 

@Mamy canpolu chyba że to jakas pomyłka ? Bo czemu czyjjas porada wpłynąła na zmianę listy w taki sposób że ja z niej zostałam usunięta 

Gratulacje dziewczyny super zestawy szkoda że nie trafiłam tu w maju

Xyz nie zostałaś usunięta z listy nagorodwej majowej po prostu Cię na niej nie bylo. Usunięta została porada. A chyba nie była Twoja. Lista z początku miesiąca była z zeszłego miesiąca. Wyniki natomiast właściwe w połowie miesiąca mamy canpolu opublikowaly

Xyz pierwsza lista to ta opublikowana w tym wątku. Żadnej innej po prostu wcześniej nie było. Chyba, że masz na myśli listę z poprzedniego miesiąca, która nie została usunięta w miejscu mamay testują. A porada nie miała nic wspólnego z Tobą, usunięta porada spowodowała to, iż osoba z 11 miejsca z rankingu wskoczyła na miejsce 10 w rankingu porad.

Ja jestem pewna że wchodziłam w ranking zwycięzców majowych i wyświetlam się na liście bo inaczej bym nie pisała nic . Po prostu zdziwiłam się. wyświetlam się.na po ztku czerwca na liście godzie było napisane że dostałam się do testów tych wlaneie produktów a teraz zniknelam :) serio gdyby nie to że widziałam siebie , a teraz mnie nie ma to bym się nie odzywała bo jestem tu już szmat czasu i wiem że czasami się wgrywa a czasami nie. 

XYZ, ale lista zwycięzców majowych została opublikowana dopiero 14 czerwca i innej nie było. Ta wcześniejsza to była lista za kwiecień. To co widziałaś więc na początku czerwca to była lista z poprzedniego miesiąca.