Laureatki majowej edycji programu testowego 2026

Drogie Mamy, dziękujemy Wam ogromnie, że byłyście aktywne i pomocne w maju na forum. Wytypowałyśmy laureatki, które otrzymują zestaw higieniczny dla mamy i maluszka Canpol babies idealny na rodzinne podróże :smiling_face_with_three_hearts: :revolving_hearts:

Lista Mam, które testują produkty Canpol babies, jest dostępna na stronie:
https://canpolbabies.com/dolacz-do-mam-testerek

Testerki prosimy o napisanie opinii o wygranych produktach (po przetestowaniu).
Wszystkim serdecznie gratulujemy! :heart:

13 polubień

wlasnie zobaczylam❤️
dziekuje bardzo że będę mogla potestowac :heart:🫶🏿
gratulacje pozostalym :slight_smile:

Ooo jaacie właśnie wróciłam do domu ze spaceru wchodzę na forum a tu niespodzianka :grin::grin::grin: dziękuję :smiling_face_with_three_hearts:

Bardzo dziękuję za nagrodę. Na pewno bardzo posłuży i wszystkim dziewczynom serdeczne gratulacje

Ale miło ! Dziękuję bardzo :heart_eyes::smiling_face_with_three_hearts: gratulacje pozostałym :heart:

Drogie mamy, wszystkie laureatki powinny już otrzymać maile z informacją o wygranej :smiling_face_with_three_hearts: :heart:

9 polubień

właśnie dostałam maila! super :two_hearts: dziękuję :slight_smile: wyszłam dzisiaj ze szpitala po krótkim pobycie i robiłam właśnie listę potrzebnych przedmiotów - ta lista właśnie mi się skróciła :innocent:

3 polubienia

Super :heart: bardzo miłe zaskoczenie :slight_smile:
Z chęcią będziemy testować i dzielić się opinią :upside_down_face:

Bardzo dziękuję :heart: i gratulacje dla pozostałych mam :heart: zrobiliśmy mi dzień :blush:

Gratulacje dziewczyny !

Omg :face_with_open_eyes_and_hand_over_mouth: nie spodziewałam się ! Dziękuję :two_hearts::heart::heart:

Piękny prezent od redakcji , co nie :hugs::hugs: ?

Wow, nie spodziewałam się tak szybko wyników. Ale się cieszę że się udało i gratulacje dla pozostałych mam :heart: jestem bardzo ciekawa testów- zwłaszcza jednorazowych ręczników

Też teraz zobaczyłam. @CanpolBabies_Redakcja bardzo dziękuję za przyznanie nagrody. Bardzo się cieszę🩵🤩. Przyda się do domu i na wakacje.

Gratulacje dziewczyny

2 polubienia

Szkoda ze nam sie nie udalo ;(
Gratualcje dla Was :wink:

Ooo dziękuję bardzo :smiling_face_with_three_hearts: jestem ciekawa tych ręczników

Niespodziewalam sie wyników tak szybko, ale niespodzianka!:heart: dziękuję, najbardziej mnie ciekawią ręczniki, chusteczki nawilżane i termometr :grinning: resztę znam i bardzo lubię

Cudowna wiadomość :white_heart::white_heart: mega dziekujemy! 🩷

Gratulacje dziewczyny!

No ja też jestem ciekawa termometru, ręczników i tych podkładów na wc. Woreczków do pieluch też nie używałam jeszcze