Laureatki marcowej edycji programu testowego 2022

Bardzo Wam, dziewczyny, gratuluję wygranej.:)

Ta niania jest bardzo fajna, sama dostałam ją do testów za aktywność w styczniu zeszłego roku. Pamiętam, że dopiero około 20 stycznia dowiedziałam się, że istnieje coś takiego jak forum Canpolu i program testowy, więc w sumie miałam tylko 11 dni, żeby się wykazać i się udało. Więc to nie tylko chodzi o ilość, ale też o jakość wypowiedzi. Niestety nie da się nagrodzić każdego, bo ilość miejsc jest ograniczona.

A w tym miesiącu nagrody są również fajne, część z nich mam (ręcznik, termometr i myjkę), więc trzymam za was kciuki :) Mnie ewentualnie interesowałyby jedynie zabawki do kąpieli, ale tego mój chłopiec to ma pełno :D

My wybieramy kolor dla chłopca i wydaje mi się że Canpol zawsze wybiera osoby które były aktywne i dobrze to analizuje widocznie jednak dziewczyny więcej czasu były niż Agnieszka skoro się nie dostała

Pina, dlaczego miałabym się pogniewać? Nagradzanie produktami do testów rozumiem właśnie tak jak i ty. Za dany miesiąc. Tak jak to właśnie jest ustalone. Sęk w tym, że uwazam, że byłam aktywna, a są dziewczyny, które naprawdę w marcu moim zdaniem nie były aktywne, a dodatkowo napisały, że odpuszczają dany miesiąc (tak jak ja to zrobiłam w kwetniu). Za to zaczęły pisać już w kwietniu, a zostały wytypowane Za marzec, dlatego zastanawia mnie to czy oby na pewno nagradzane są mamy za dany miesiąc. Mamy Canpolu, to Wy typujecie, więc nawet nie przyjęłabym nagrody od którejkolwiek z mam. Wolałam jednak wyjaśnić sytuację, która wydaje mi się dziwna. I moje wywody nie są wymyślone, bo dziewczyny potwierdzają. Kończę swój wątek, a Wam dziewczyny życzę udanych testów.

AgataAR ja też kiedyś walczyłam właśnie o ten ręcznik i termometr (to chyba było we wrześniu jakoś) który jest w kwietniu do wygrania. Wydawało mi się ze dużo czasu poświęcałam a nie udało mi się dostać, dlatego teraz znów próbuję. Raz się uda a raz nie wiadomo to jest loteria, aby mieć większe szanse to warto być aktywnym i jeszcze poradę napisać, ale ja np nie nadaję się do pisania porad. U mnie też ciężko z czasem  w tym miesiącu ale próbuję ile mogę. Tak naprawdę dopiero w sobotę i właśnie dziś znalazłam chwilę więc próbuję być aktywna może się uda a jak nie to trudno.

Dziękuję 😊 wybieram smoczki w kolorystyce dla chłopca

MiśkaP, może wtedy było dużo osób piszących, w tym miesiącu są osoby w rankingu z aktywności, które w mojej ocenie nie były aktywne i tego nie ukrywały, bo zapewne mają już nianie. Miłego dzionka �

Ja również dziękuję i gratuluję pozostałym mamom,

i poproszę smoczki w wersji dla chłopca:D

Mojej córce do twarzy w niebieskim:D

Mamaem mój syn ładnie wygląda nawet w różowym body hahaha mam to jedno jedno różowe z tej paczki z Reserved co takie tanie były 

Po domu to i w różowym może chodzić body

Gratulacje dziewczyny! nagroda do testów jest świetna! korzystamy cały czas wieć napewno będziecie zadowolone :)

To są te smoczki co świeca super mało jest takich cumelkow na rynku , ciekawa jestem niani już się nie mogę doczekać testowania jej :) 

Dziękuję, bardzo się cieszę i czekam z niecierpliwością na nianię. Będzie idealna na nasz wyjazd :) 

A smoczki poproszę dla chłopca.

Gratulacje dziewczyny! :)

dziękuję bardzo! Wspaniale, bo  przyda nam się taka "kontrola". Poproszę o smoczki dla dziewczynki :)

Jestem ciekawa czy jeszcze przed  świętami paczuszki przyjdą czy już po świętach

Gratulacje dziewczyny!! 

Dla mnie smoczki dla chłopczyka :) 

wow;) i nam sie udało dostać?:)

super 

smoczki dla dziewczynki poprosimy wobec tego;)

Mazia ja też mam te body, ale one takie uniwersalne:D chłopczyk też może w nich chodzic:D 

Dobrze, że redakcja wyjaśniła jak to działa bo też czasem się zastanawiałam a teraz już wszystko jasne :) 

Terazmama a ja nie mogę znaleźć gdzie redakcja wyjaśniła jak to działa?

Pisały MC niżej że aktywność jest brana od 1 dnia miesiąca do ostatniego dnia