Laureatki marcowej edycji programu testowego 2026

Drogie Mamy, dziękujemy Wam ogromnie, że byłyście aktywne i pomocne w marcu na forum. W tym miesiącu aktywność była bardzo duża i wybór nie należał do najłatwiejszych. Wytypowałyśmy laureatki, które otrzymują 2 butelki Natural Shape ze smoczkiem dwustrefowym do karmienia mlekiem mamy, podgrzewacz ze sterylizatorem i lampką nocną 7 w 1 oraz ekocertyfikowane tabletki do zmywarki :raised_hands: :smiling_face_with_three_hearts: :revolving_hearts:

Ze względu na dużą aktywność i zaangażowanie (za co bardzo dziękujemy) zdecydowaliśmy się na przyznanie drobnych wyróżnień dla siedmiu Mam :heart:

Lista Mam, które testują produkty Canpol babies, jest dostępna na stronie:
https://canpolbabies.com/dolacz-do-mam-testerek

Testerki prosimy o napisanie opinii o wygranych produktach (po przetestowaniu).
Wszystkim serdecznie gratulujemy! :heart:

15 polubień

Bardzo dziękuję za możliwość testowania takiego świetnego zestawu. Podgrzewacz ze sterylizatorem i lampka nocną będzie pięknie się prezentował w mojej kuchni :heart: gratulacje dla pozostałych mam :kissing_heart:

1 polubienie

Dziekuje bardzo :heavy_heart_exclamation::heavy_heart_exclamation::heavy_heart_exclamation:

1 polubienie

Jestem pod wrażeniem wyróżnień i tego że tu się znalazłam :four_leaf_clover::four_leaf_clover::four_leaf_clover: dziękuję bardzo , i nie bede ukrywała że… baaardzo ciekawi mnie drobny upominek :smiling_face:

Gratuluję pozostałym Laureatkom 🪻🪻🪻

1 polubienie

bardzo dziekuje za wyroznienie :heart:
uwielbiam wasze produkty.
jeszcze raz gratulacje dla laureatek :heart_eyes:

2 polubienia

Rewelacja :star_struck: Bardzo dziękuję za przyznanie mi nagrody. To moja pierwsza z czego się ogromnie cieszę :smiling_face_with_three_hearts:

3 polubienia

Kompletnie się nie spodziewałam że w tym miesiącu uda mi się coś wygrać. Ostatnio życie mnie nie rozpieszczało, czasem udało się wejść na forum kilka dni, a później znikałam na kolejne aż mi było przykro :confused:
Dziękuję jeszcze raz @CanpolBabies_Redakcja za wyróżnienie w dodatkowych osobach :face_holding_back_tears::cherry_blossom:

1 polubienie

Bardzo dziękuję za możliwość testowania podgrzewacza i sterylizatora. Akurat takiego sprzętu nie mam w swojej wyprawce. Jak dotrze odrazu będę sterylizować smoczki, butelki i części do laktatora więc podzielę się opinią. O tabletkach słyszałam same dobre opinie także mam nadzieję, że się sprawdzą u mnie. Butelki, również się przyda dzą i w maju będą testowane.

2 polubienia

Bardzo dziękuję :smiling_face_with_three_hearts::heart::heart: i gratuluję pozostałym :heart::heart:

1 polubienie

Drogie mamy, wszystkie laureatki i osoby wyróżnione powinny już otrzymać od nas maile. Koniecznie zajrzyjcie do skrzynek (jeśli mail nie dotarł, prosimy o sprawdzenie zakładki spam) :heart:

10 polubień

Dziękuję :heart:
Totalnie się nie spodziewalam.
Ale podgrzewacz chętnie przetestujemy :heart:

Buteleczki juz testujemy także wieksza ilosc się przyda bo to zawsze rzadziej trzeba bedzie myć :heart::blue_heart:
Tabletki są super wiec też beda w użytku od razu bo ostatna paczka zaraz się skonczy.

@CanpolBabies_Redakcja wiecie jak zrobić dzień :heart:

3 polubienia

Mega się cieszę że mi się udało i będę mogła przetestować wasze produkty :cherry_blossom: bardzo dziękuję :heart: gratuluję pozostałym mamom :two_hearts:

1 polubienie

Bardzo, bardzo dziękuję i nie mogę się doczekać testowania :heart_eyes::heart_eyes:

1 polubienie

Wooow, co za przemiła wiadomość! :star_struck: Suuuper :smiling_face_with_three_hearts: baaaardzo serdecznie dziękuję :heart:

Moje gratulacje dla wszystkich nagrodzonych Mam! :heart_eyes:

1 polubienie

Ogromne dziekuje :heart:
Bardzo cieszy mnie nagroda , jednak najwiekszym wyroznieniem jest dla mnie przynalezenie do tak wspanialej spolecznosci :heart:
Mamy CanPolki to dla mnie cos wiecej niz zwykle forum . Uwielbiam tu wchodzic , bo zawsze opuszczam forum z dawką kolejnej nieocenionej wiedzy , dobrym humorem i spedzam tu czas jak z najlepszymi kumpelkami ! Naprawde zgromadziliscie tu prawdziwy Dream Team ! Za to rowniez bardzo dziękuję

9 polubień

Pieknie napisane :heavy_heart_exclamation::heavy_heart_exclamation:

1 polubienie

Gratuluję wszystkim :heart_eyes: akurat skończyły mi się ostatnio tabletki i wróciłam do starych zapasów i mówię mężowi że drażni mnie ten chamski zapach cytryny :hear_no_evil: te tabletki z Canpol wymiatają :+1:t2:

1 polubienie

ja dzięki forum poza mozliwoscia testowamia od czasu do czasu mam dawke wiedzy wsparcia porad i zawsze ktos mnie uswiadamia ze jednak czegoś potrzebuje i zazwyczaj okazuje sie to super zakupem
jestem za by kiedys powstal zlot o którym nieraz mowicie :heart:
poznac tak super mamy to zaszczyt a testy to tylko dodatek

2 polubienia

Ale cudowna wiadomość! :face_holding_back_tears::yellow_heart:
Bardzo się cieszę, że udało mi się wygrać - to dla mnie ogromna radość i wyróżnienie! Już nie mogę się doczekać testowania produktów w wakacje, kiedy nasz dzidziuś będzie już na świecie :baby: To będzie dla nas wyjątkowy czas i idealna okazja, żeby wszystko sprawdzić w praktyce.
Dziękuję @CanpolBabies_Redakcja za zaufanie i możliwość udziału w testach - na pewno podzielę się swoją opinią! :two_hearts:
Gratulacje dla wszystkich Mam!

2 polubienia

Bardzo dziękuję :purple_heart: i bardzo miło z waszej strony za dodatkowe wyróżnienie dziewczyn 🩵

2 polubienia