Oo to mamy dwa gryzonie
te nasze sierpniaki juz tak mają chyba
w koncu nie bez powodu są Lwami ![]()
My mamy bez dziurki i fajnie się sprawdza no i na plus że nie ma tego zakamarka, a w którym by mogło się gromadzić “drugie życie” ![]()
![]()
@AnetteSo to my mamy coś podobnego do tego kwiatka i to też chyba był najlepszy hit ![]()
chyba ta grzechotka dodatkowo w nim robiła taką robotę ![]()
![]()
![]()
Oo myślałam nad tą żyrafą , jak piszesz że wam się sprawdziła to muszę kupić . Bo nam jeden gryzak co mamy w domu wgl nie podszedł i szukam innego
Mi się ona bardzo podobna , słodka jest ![]()
To był jedyny gryzak który był zaakceptowany. Mój synek nie jest smoczkowy ani gryzakowy
Moja córka też zaczęła gryźć podchodzi i gryzie w rękę ![]()
Tylko ona nie ma za dużo wypustek że masuje dziąsełka ? Bo na żywo to nawet nie miałam okazji zobaczyć
Ona mi się też dodatkowo bardzo podoba ![]()
Też mam tą żyrafkę i to był hit u małego, bardzo wygodnie mu się trzymało ją gdy jeszcze nie miał takiej „władzy” w rączkach na początku ![]()
Oo bardzo fajnie wygląda!
I wydaje się, że dla malucha będzie wygodna do trzymania.i dodatkowo taka różnorodna sensorycznie ![]()
A ta biała piłeczka na środku to taka jak do ping ponga i w środku ma grzechotkę to już w ogóle wszystko w jednym ![]()
No u mojego syna przez pewien czas do usypiania tylko ona była…. Jak gdzieś jechaliśmy to sprawdzałam 10 razy czy jest i czy ją zabieram z powrotem
Ooo już oczywiście scren zrobiony , dziękuję za zdj podoba mi się ten też ![]()