Laureatki marcowej edycji programu testowego 2026

Ja już mam swoją :smiling_face_with_three_hearts::sparkling_heart:
Dziękuję @CanpolBabies_Redakcja 🩷

2 polubienia

U mnie tez juz dostarczona :heavy_heart_exclamation::heavy_heart_exclamation::heavy_heart_exclamation:

3 polubienia

Wszyscy mają paczki, ! Mam i ja!:rofl:

Dziękuję @CanpolBabies_Redakcja odrazu wzięłam się za testowanie😍
Ja już po pierszym tescie sterylizatora

3 polubienia

Mi się jeszcze nie udało przetestować :sweat_smile:

My też mamy paczuszkę :slightly_smiling_face: Tabletki poszly w ruch juz.
Niedlugo bedzoemy musieli przejsc na wiekzze buteleczki takze ta 260 też bedzie tesrowana (a ravzej bedzie to cd testowania bo obecnie używamy juz tych buteleczek) :slightly_smiling_face:

Ja muszę dokupić smoczek z szybkim przepływem bo te co dostałam są za wolne :face_with_hand_over_mouth:

Też mam hihi. A dziewczyny co zostały wyróżnione co dostały? Tabletki do zmywarki?

1 polubienie

@Karcia tak tabletki :slight_smile:

3 polubienia

Super. Ja je bardzo lubię wam też na pewno przypadną do gustu i bardzo miło że strony relacji ze dodatkowo was wyróżniła :blush:

1 polubienie

tez mnie to cieszy bo nie mialam z nimi wcześniej styczności;)

Rozpakowalam paczuche i jutro bedzie wielkie teztowanko :smiling_face_with_three_hearts:
Tabletki juz znam i uwielbiam . Mysle , ze wsyztskim przypadną do gustu . Super , ze maja ekolabel i , ze nie trzeba otwoerac kazdej pojedynczej sztuki , tylko oslonki same sie rozpuszczaja

1 polubienie

I jak tabletki? Testowałaś już ? :slight_smile: @MamusiaNM będziesz na pewno zadowolona

Też tak myślę, super się spisują te tabletki.
Ja dopiero dzisiaj siądę do sterylizator, bo pozazdrościłam @Patrycjaw25 i też chce mieć czysciutkie

2 polubienia

zapewne tak :rofl:
na tę okoliczność właśnie nazbierałam na dzis gratow i puszcze zmywarke :star_struck:

Jeszcze nie, ty mówiłaś że wkładasz na dnie zmywarki a nie do tego pojemniczka, tak?

Ja wczoraj testowałam sterylizację :smiling_face_with_three_hearts: i mnie zaskoczyło że tam się wlewa tylko 170ml wody to tylko tak jakby na same dno a sama sterylizacja odbywa się głównie na parę. Do tej pory ja lałam więcej wody do starego i te rzeczy jakby się gotowały w tej wodzie plus para

Do mnie paczucha też dotarła, dopiero rozpakuje bo pojechała z mężem do pracy :grin: widzę, że wy już intensywnie testujecie :grin: super ten sterylizator wygląda, ten kolor :smiling_face_with_three_hearts:

Oo tak, super jest to że osłonki rozpuszczają się podczas zmywania :star_struck: chociaż początkowo - ja geniusz :joy: - miałam pomysł żeby je z tego wypakowywać :stuck_out_tongue_winking_eye::sweat_smile: tylko jak mąż zobaczył jaki ja mam szalony pomysł, to mnie powstrzymał przed tym :rofl:

1 polubienie

I jak zadowolona ? :smiley: @Mamuska357 tak ja zawsze wkładam luzem

Eeeeee no to faktycznie jestes mistrz :smiling_face::smiling_face: a moje początki zmywarki z moją kuzynką jak nie wiedziałyśmy co to wgl jest i nie bylo kapsułki juz do zmywarki to w knajpce pracując posłuchałysmy szefa kuchni i dolałysmy płynu do naczyń , ile było piany , i modlitowm nie było końca żeby szef nie przyszedł, a szef kuchni miał bekę przez resztę zmiany … szkanki po tym przez tydzień miały smugi i babeczka na barze myślałam że nas zje :face_with_peeking_eye::face_with_peeking_eye::face_with_peeking_eye:

1 polubienie

Ja trz zawsze wrzucam luzem :grin: