Ja już mam swoją ![]()
![]()
Dziękuję @CanpolBabies_Redakcja 🩷
Wszyscy mają paczki, ! Mam i ja!![]()
Dziękuję @CanpolBabies_Redakcja odrazu wzięłam się za testowanie😍
Ja już po pierszym tescie sterylizatora
Mi się jeszcze nie udało przetestować ![]()
My też mamy paczuszkę
Tabletki poszly w ruch juz.
Niedlugo bedzoemy musieli przejsc na wiekzze buteleczki takze ta 260 też bedzie tesrowana (a ravzej bedzie to cd testowania bo obecnie używamy juz tych buteleczek) ![]()
Ja muszę dokupić smoczek z szybkim przepływem bo te co dostałam są za wolne ![]()
Też mam hihi. A dziewczyny co zostały wyróżnione co dostały? Tabletki do zmywarki?
@Karcia tak tabletki ![]()
Super. Ja je bardzo lubię wam też na pewno przypadną do gustu i bardzo miło że strony relacji ze dodatkowo was wyróżniła ![]()
tez mnie to cieszy bo nie mialam z nimi wcześniej styczności;)
Rozpakowalam paczuche i jutro bedzie wielkie teztowanko ![]()
Tabletki juz znam i uwielbiam . Mysle , ze wsyztskim przypadną do gustu . Super , ze maja ekolabel i , ze nie trzeba otwoerac kazdej pojedynczej sztuki , tylko oslonki same sie rozpuszczaja
I jak tabletki? Testowałaś już ?
@MamusiaNM będziesz na pewno zadowolona
Też tak myślę, super się spisują te tabletki.
Ja dopiero dzisiaj siądę do sterylizator, bo pozazdrościłam @Patrycjaw25 i też chce mieć czysciutkie
zapewne tak ![]()
na tę okoliczność właśnie nazbierałam na dzis gratow i puszcze zmywarke ![]()
Jeszcze nie, ty mówiłaś że wkładasz na dnie zmywarki a nie do tego pojemniczka, tak?
Ja wczoraj testowałam sterylizację
i mnie zaskoczyło że tam się wlewa tylko 170ml wody to tylko tak jakby na same dno a sama sterylizacja odbywa się głównie na parę. Do tej pory ja lałam więcej wody do starego i te rzeczy jakby się gotowały w tej wodzie plus para
Do mnie paczucha też dotarła, dopiero rozpakuje bo pojechała z mężem do pracy
widzę, że wy już intensywnie testujecie
super ten sterylizator wygląda, ten kolor ![]()
Oo tak, super jest to że osłonki rozpuszczają się podczas zmywania
chociaż początkowo - ja geniusz
- miałam pomysł żeby je z tego wypakowywać ![]()
tylko jak mąż zobaczył jaki ja mam szalony pomysł, to mnie powstrzymał przed tym ![]()
I jak zadowolona ?
@Mamuska357 tak ja zawsze wkładam luzem
Eeeeee no to faktycznie jestes mistrz ![]()
a moje początki zmywarki z moją kuzynką jak nie wiedziałyśmy co to wgl jest i nie bylo kapsułki juz do zmywarki to w knajpce pracując posłuchałysmy szefa kuchni i dolałysmy płynu do naczyń , ile było piany , i modlitowm nie było końca żeby szef nie przyszedł, a szef kuchni miał bekę przez resztę zmiany … szkanki po tym przez tydzień miały smugi i babeczka na barze myślałam że nas zje ![]()
![]()
![]()
Ja trz zawsze wrzucam luzem ![]()