Drogie Mamy,
wytypowałyśmy laureatki edycji lutowej. Ich listę znajdziecie w linku:
https://canpolbabies.com/pl_PL/przetestuj/mamy-testuja/teraz-testujemy
Pozdrawiamy,
Mamy_Canpolu
Drogie Mamy,
wytypowałyśmy laureatki edycji lutowej. Ich listę znajdziecie w linku:
https://canpolbabies.com/pl_PL/przetestuj/mamy-testuja/teraz-testujemy
Pozdrawiamy,
Mamy_Canpolu
Dziękuję pięknie :)
Gratulacje dla wszystkich! Nam się tym razem nie udało ale było mnie tutaj mniej ze względu na poród i wymagająca opiekę nad dzieckiem.
Mnie też nie było może z 6 dni i się nie dostałam do testów :)
W sumie nie było aż takiej fajnej nagrody więc nie ma nad czym ubolewać.
Gratuluję wygranej dla dziewczyn :)
♥
Anulka teraz będzie mata którą tak obstawiałaś :D
Raczej nie ma szans kochana jak dopiero dzisiaj tu jestem. W tamtym miesiącu też nie było mnie parę dni i widzisz :D a teraz mniej czasu niestety.
Ale za to mam moja kruszynkę ♥
Gratuluję dziewczyny :) my w tym miesiącu też nie testujemy.
Typy MC chyba nie zaleza od obecności na forum, bo niektórych wytypowanych nicków wcale nie kojarzę.
Dziękuję bardzo :) gratuluję pozostałym ;)
Ja rwniez dziękuję. Chyba codzienna obecność nie jest warunkiem bo mnie parę dni nie było.
Dziękuję za wylosowanie mnie do kolejnych testów. Mnie w zeszłym miesiącu mało było a jednak się dostałam.
Anulka dla mnie wszystkie narody są bardzo interesujące i chętnie z córeczkami je testujemy.
Zauważyłam, że mi udaje się dostać do testowania dokładnie co dwa miesiące i nie wiem od czego to zależy. W tym miesiącu rzeczywiście odpuściłam że względu na opiekę nad małą bo jest bardzo absorbująca ale w innych miesiącach zawsze jestem tutaj tak samo.
Najbardziej zależało mi na elektrycznej niani ale dwa razy była i pech chciał, że ani razu mi się nie udało dostać do testowania.
Madzia hmm ciekawe od czego to zależy,że co drugi miesiąc wybieraja
Mi też wydaje się, że klucz wyboru jest inny, niż obecność na forum, bo ja na przykład się miło zdziwiłam, że zostałam wybrana - nie mogłam w marcu poświęcić na forum więcej czasu. Bardzo dziękuję, jak tylko mały się urodzi, będziemy testować wszystkie nagrody i pisać opinie, bo tak na sucho to nie ma za bardzo jak ;)
Gratulacje dziewczyny :)
Figa prawdę mówiąc to zdziwiłam się ze nie ma Cie na liście...
Nie wiem na czym to polega może też od tego ile dana osoba ogólnie jest zarejestrowana na forum pewnie od tego też i może głównie dlatego jak pomocne są jej wypowiedzi czy rady :) nie wiem ale jest nas tu tyle że na pewno nie jest to łatwy wybór :)
Anulka dla mnie wszystkie nagrody do testowania są fajne mniej czy bardziej wartościowe lubię to robić a Twoja wypowiedź zabrzmiała tak jakbyś była tu tylko dlatego ;)
Paatka to chyba już zawsze pozostanie tajemnica :D
Też nie byłam regularnie na forum, trochę mamy zawirowań ostatnio, ale staram się zaglądać w wolnej chwili :)
A nagrody zawsze są super :)
Wszystkie nagrody się przydają tak naprawdę 😊
Myślę że duży wpływ mają komentarze które coś wnoszą.
Nie moge doczekac sie paczuszki :)
Moja starsza córka uwielbia rozpakowywać jak przychodzą paczki i ma z tego powodu wiele radości. Mimo, że ma 4 latka chętna jest do testowania i wyraża swoje zadanie.
Każda rzecz jest przez nas chętnie testowana i cieszy.
Madziia moja też pierwsza paczki przejmuje ale sama rozpakować nie umie. Czasem sama się siłuje ale kończy się na tym że ja muszę otworzyć
Forum dla rodziców to miejsce, w którym rodzice dzielą się swoim doświadczeniem. Wejdź na polskie forum rodziców, poszukaj informacji ważnych dla Ciebie i odpowiadaj na pytania zadawane przez innych. Forum rodziców to kompendium wiedzy i miejsce, w którym można poplotkować. Znajdziesz to radu związane z ciążą i porodem oraz wychowaniem, pielęgnacją i dietą. Jesteś rodzicem malucha? Forum rodziców to miejsce dla Ciebie. Na Forum dla rodziców w zakładce małe dziecko znajdziesz cenne informację i wskazówki. To miejsce, w którym możesz publikować i dzielić się wiedzą oraz zadawać pytania i korzystać z umieszczonych wcześniej porad innych rodziców. Forum dla rodziców Canpol babies to bezpieczna strefa, w której każde opublikowane pytanie dotyczące rodzicielstwa jest na miejscu.
Forum dla mam to miejsce, gdzie możesz porozmawiać z innymi mamami na tematy związane z macierzyństwem. Rejestrując się na forum dla mam, możesz uczestniczyć w rozmowach i dyskusjach, zadawać pytania bardziej doświadczonym mamom i samej radzić bazując na własnej wiedzy. Fora dla mam to miejsca, gdzie spotykają się również kobiety, które planują ciąże. Forum dla przyszłych mam, skupia kobiety, które same nie mają doświadczenia, ale chcą się dowiedzieć jak najwięcej na temat rodzicielstwa. Dzięki obecności na forum dla przyszłych mam zdobywają wiadomości z pierwszej ręki od kobiet, które same właśnie zaszły w ciąże lub urodziły. Na Forum mam Canpol babies możesz wybrać interesująca Cię kategorię, śledzić konwersację, włączyć się do rozmowy w każdym momencie i zadawać pytania na ważne dla Ciebie tematy. Spodziewasz się dziecka, odwiedź kategorię ciąża i poród, karmisz piersią, wyszukaj interesująca Cię sekcje. Forum mam to miejsce dla rodziców maluchów i starszych dzieci, którzy szukają rad na temat pielęgnacji, rozwoju i wychowania, chcą podzielić się sprawdzonymi przepisami lub metodami na wprowadzenie nowości do menu dziecka, pisząc w zakładce dieta lub po prostu porozmawiać odwiedzając strefę ploteczki. Rodzicielstwo to temat, który Cię interesuje? Fora dla mam skupiają osoby o podobnych zainteresowaniach. Zajrzyj do nas, zdobywaj informację i wymieniaj się poglądami. Na Forum dla mam możesz dzielić się wiedzą i wygrywać nagrody. Najbardziej aktywne i pomocne mamy mają szansę na udział w comiesięcznych testach produktów Canpol babies.