Laureatki marcowej edycji programu testowego

MOja też lubi odwiedziny kuriera :D zawsze ciągnie mi te kartony do pokoju jak np. zostawię w przedpokoju :D 

Mazia moja już w drzwiach od kuriera próbuje zabrać hehe

Hahaha ANeczka to chociaż pomocna od pierwszej chwili jak zobaczy paczkę :D 

Mazia dokładnie ale nie wszystko mogę dać bo nie wszystko lekkie jest przecież i czasami zaczyna się problem ze chce a nie może dostać. Ale jak.juz taka sytuacja się zaczyna to mówię żeby pchała po podłodze 

Aneczko no to moja też pcha po podłodze jak nie otwieram. Czasem są cieżkie rzeczy to zostawiam w przedpokoju i idę po nożyczki, ale nim wrócę ona już z tym leci do pokoju 

Mazia chyba każde dziecko ciekawi co jest w środku i nie może się doczekać aż rozpakujemy .

Aneczka no tak , to są ciekawskie maluszki :)

Czy do kogoś już przyszła paczka? Jeśli nie to może ktos wie kiedy przyjdzie 

Basia pewnie po weekendzie przyjdą. Niestety Canpol nie wysyła maili,ale dostaniesz SMS od kurierska gls

Mazia dzięki za odpowiedź :) bo już się martwilam 

basia.guz@onet.pl paczki nie dostałam jeszcze. Trzeba czekać na SMS od kuriera

Czyli jak nie dostajemy emaili to w paczce znajduje się losowo wybrana rzecz i nie mamy wpływu na to czy przyjdzie paczka dla chłopca czy dla dziewczynki 

basia.guz@onet.pl MC nie wysyłają do nas maila. Więc nie wybieramy koloru a co za tym idzie paczki wysyłane są losowo 

Dziewczyny dzis doszla paczka otwieram paczkę a tu szok i dla chlopca i dla dziewczynki przyszło wszystko co było można wygrać ☺ miłego zaskoczenie dziękujemy będziemy testowac ☺

Nati rewelacja juz się nie mogę doczekać :D tylko teraz się modlę by kurier się pojawił po tym jak córka mi zaśnie :D mają zawsze wyczucie, że przychodzą gdy ona sie usypia, a dziś czekam na dwoch :D także mała juz poszła do swojego pokoju na lulanko, także znając moje szcęscie zaraz, któryś przyjdzie i wybiegnie z łózka po paczkę :D 

dostalam paczke :) dziekuje

U nas też już jest paczuszka, rzeczywiście sporo tego :D a smoczki z misiem są urocze :D 

Paczka dotarła, oj sporo tych rzeczy :)

Mazia, mi kurier zawsze budzi dziecko, bo 2 razy dzwoni (dwa domofony) i ten z GLS zawsze był około 12 a to pora drzemki.

Ja też dziś otrzymałam paczkę :) Najpierw sms, że idzie paczka GLS i już zaczęłam szukać co to może być...a 10 minut później kurier podjechał. Byłam w takim samym szoku jak Wy gdy otworzyłam paczkę bo zakładałam, że dostanę 1 butelkę i 1 zestaw smoczków, nawet czekałam na maila, żeby potwierdzić wybór kolorów :) Super zestaw! Na pewno nam się przyda i mamy już zapas smoczków na długi czas :D

Rena to u mnie to samo koło 12 jest i pora drzemki się trafia. Dziś jeden po drugim przyszedł jak spala,ale na szczęście się nie obudziła