Laureatki marcowejj edycji programu testowego 2024

Drogie Mamy, 

dziękujemy bardzo, że byłyście aktywne i pomocne w marcu  na forum. Wytypowałyśmy 20 laureatek, które otrzymują  butelki i smoczki z kolekcji Mountains, szczotkę. pojemnik na mleko i płyn do mycia butelek i smoczków..

Listę testerek znajdziecie na:  https://canpolbabies.com/pl_PL/przetestuj/dolacz-do-mam-testerek/teraz-testujemy

Wszystkim Paniom bardzo dziękujemy za aktywność :) 

Drogie Mamy podajcie w komentarzu jaki rozmiar smoczków preferujecie: 0-6m, 6-18m czy 18m+.

Och jak się cieszę!!!♥️♥️♥️♥️ Ślicznie dziękuję za możliwość testowania 🥰♥️

Preferuję rozmiar 0-6 

Dziękuję! Jak miło :) gratulacje dziewczyny! 

poproszę rozmiar 6-18.

czy mogę wyjątkowo prosić o przesyłkę do paczkomatu? Jeśli tak, podam dane mailowo. Będę bardzo wdzięczna 

Gratuluje wszystkim :).

Poproszę rozmiar 6-18

Gratulacje 

Ale super, dziękuję;)!

Poproszę o rozmiar 0-6 m.

Wow bardzo dziękuję ❤️ i gratuluję pozostałym mama. 

Poproszę o smoczki 6-18m

Bardzo się cieszę i serdecznie dziękuję. Gratuluję pozostałym dziewczynom , nasze maluchy będą szczęśliwe :) 

Proszę o rozmiar 0-6 miesiąca. 

Dziękuję bardzo! 

Preferuję smoczki 6-18m.

Dawno mnie tu z przyczyn losowych nie było. Zalogowalam się i taka miła niespodzianka.

Bardzo dziękuję ;) 

Gratuluje pozostałym:* 

Preferuje rozmiar 18m+ 

❤️

Dziękuję bardzo ❤️ 

wybieram smoczki w rozmiarze 0-6 m 😊 

Dziękuję serdecznie poproszę 6 do 18

Gratulacje dziewczyny! Jestem bardzo ciekawa jak będą sprawdzać się te butelki więc z niecierpliwoscią czekam na Wasze recenzje :)

Gratulacje dla

wszystkich , nam się tym razem nie udało za dużo ostatnio mamy na głowie :)

Dziękuję i Gratuluję wszystkim. 

Jestem  bardzo  ciekawa  tej kolekcji ponieważ  widziałam ja na ig i wyglądała  pięknie <3  płyn już  znam i polecam 10/10.

O jak cudownie akurat płyn mi się kończy i szczotka do butelek się zepsuła;) super 

Proszę smoczki 6-18

Dziękuję i gratuluję innym mamą 😁

Preferuje rozmiar 0-6m. 

Bardzo dziękuję za wyróżnienie! Gratulacje dla pozostałych mam, miłego testowania :) 

Co do smoczków, to poprosimy o rozmiar 6-18 miesięcy :)

Ja tak samo dziękuję, 

i gratuluje pozostałym mamom:)

MamaEm, paulina_2311, Gosiałek, ewa1989m prosimy o podanie preferowanego rozmiaru smoczków w zestawie do testotwania :)