Wiesz co wydaje mi się podobnie, że wygrywa większość i tak tych mam, które są na stałe, ale to też dlatego, że nie nabijają sztucznie komentarzy na zasadzie „hihi też tak mam” czy coś w tym stylu, tylko faktycznie wypowiadają się na temat. Nawet jak rozmowa schodzi na dalszy plan, to jakoś te tematy się kręcą i są odpowiedzi fajne, rozbudowane, a są takie meeega naciągane, za które można było dać po prostu serduszko i nie spamować ![]()
Tak ![]()
inne zdania mamy ale to forum jest właśnie po to żeby pisać swoje przekonania a jak ktoś ma inne to ok ma do tego prawo. Nie będziemy się ty wyzywać bo ja twierdzę inaczej. To właśnie mi się tutaj podoba że nawet jak czasami któraś na któraś się powiedzmy wkurza to nie piszemy tego publicznie i później jest już normalnie możemy odpisywać sobie dalej na komentarze bez obrażania się ![]()
Myślę że teraz redakcja to sprawdza. Pewnie mają jakieś swoje systemy które to wyłapują myślę że po jednej takiej akcji redakcja też ma to zaostrzone u siebie
Dokładnie, nie ma głupich fochów, czy wyzywania i innych przytyków, tylko kulturalne dyskusje
Któraś z dziewczyn mówiła że właśnie po grupie na Facebooku były do sprzedania laktatory
@Magdallenka0897 to ,tak dokładnie, to mi się po nocach śniło ![]()
![]()
![]()
Tylko że dużo dziewczyn w ramach współpracy dostaje na ig w tym samym czasie te same produkty co tu na forum, nie koniecznie to są osoby z forum . Tu tak zauważam póki co dużo osób odrazu testuje produkty, tak jak ostatnie laktatory to nawet zdj były ![]()
I właśnie to mi się podoba na tym forum. Ja też jestem tu od niedawna i nie spotkałam się z jakąś niechęcią czy wrogością. A zdarzało mi się być na forum, gdzie moje odmienne zdanie czy opinia były traktowane jako forma ataku na stałe użytkowniczki. Cieszę się, że tu trafiłam bo powiem szczerze, że czas urlopu wychowawczego mnie trochę wyalienował
miło bardzo porozmawiać z kimś, kto mnie rozumiem i nie traktuje moich problemów jako marudzenia ![]()
![]()
wiele mam mowi ze urlop wychowawcy potrafi być zaskakująco samotny, mimo że cały czas jest się „z kimś”. I wtedy takie spokojne, życzliwe miejsce, gdzie można pogadać bez oceniania, naprawdę robi różnicę. ![]()
I to nawet nie wiesz ja bardzo robi różnicę ! A jeszcze fakt, że nie muszę się szykować na wyjście by z kimś porozmawiać to już w ogóle
ale to jest ważne, by w tym czasie właśnie dla niektórych mam bardzo trudnym, mieć do kogo się „odezwać” nawet wirtualnie
Absolutnie nie
Ja Ci już wczoraj pisałam, że Ty się w tańcu nie pierdzielisz, ale mi to czasem brakuje odwagi żeby tak na forum wywołać i wole skromnie w wiadomości upomnieć ![]()
Co do październikowych zwycięstw to prześledziłam to tylko dlatego, że zostałam wywołała do tablicy, nie inwigiluje was, nie jestem też żadnym szpiegiem administracji!![]()
nagrodę główną zgarnęło 6 mam które dołączyły w październiku ![]()
więc w większości wygrały mamy które na forum są dłużej ![]()
Wydaje mi sie , ze to dlatego , ze gdy zostaje sie mamą lub przyszłą mamą ,duzo osob wokolo sie po prostu wykrusza . Przez pewnien czas juz nie jest sie kolezanką do imprez , popijawek i tak dalej . Zmieniaja sie tez priorytety , i czesto osoba bez dzieci ciezko jest to w jakis sposob zrozumiec .
@Nadzianii @MamaKins też mam takie odczucia i potrzeby pogaduszek a kiedy zaprzyjaźnione mamy pracują ciężko jest się spotkać. A tu się wpadnie, dużo tematów się przewija, fajne informacje jak te konkursy i do kawki w czasie drzemki małej jak znalazł ![]()
Masz całkowitą rację ! Dochodzą do tego oczekiwania innych, próba udowodnienia samej sobie, że wszystko jest wspaniale, nie potrzebuje pomocy i tak krąg się zamyka i zamyka się też rodzic.
@Mamaprzygod każdy znajdzie coś dla siebie, temat który Cię interesuje, w którym masz coś do powiedzenia, nie trzeba sztucznie podtrzymywać konwersacji. Jak masz dość na dziś wychodzisz i tyle. Jesteś po prostu soba.
Wiedziałam ![]()
![]()
czyli jednak ja miałam rację ale też dobra z Ciebie detektyw ![]()
![]()
a tak jeszcze zapytam bo widze konkretniej sprawdzalas
rzucilo Ci sie w oczy czy wszystkie co z “nowych” “wygraly” zostały z nami na forum ?
No i oby tak było
@Wesola95 ro ja nawet tego nie zauważyłam ile mam i jakie mamy wygrały ![]()
Mialam podobnie, przy corce.
5lat temu produkty canpol wydawaly mi sie slabe jakosciowo, mielismy pogdgrzewacz do sloiczkow i butelek i byl taki sobie i talerzyki ale takie z twardego plastiku i wyladowaly w koszu szybko.
Dlatego przy obecnej wyprawce nawet nie patrzylam w strone Canpol czy Lovi do momentu az trafilam na forum i dostalam do testow paczke z podkladami etc. Przez to cala moja wyprawka szpitalna od podkladow, majtek na laktatorze konczac jest od Canpol ![]()
Dodatkowo zachwycilo mnie to ze maja tak duzy wybor zabawek kontrastowych no i na stronce najczesciej sa w duzo lepszych cenach niz sklepach stacjonarnie.
Dzieki forum stalam sie wiernym fanem ich produktow ![]()
![]()
Ja w 2021 kompletowalam wyprawke i właśnie miałam wiekszosc rzeczy z Canpol i lovi 🩷 Teraz aktualnie bym musiala spakwoac walizke do szpitala bo termin na styczeń, no ale jakos tak sie nie umiem zebrac
jeszcze ten świąteczny szał.
Ja miałam dużo rzeczy z Canpola bo są właśnie tanie i ogolno dostępne. Jestem w stanie kupić smoczek w większości sklepów nie muszę zamawiać i czekać aż przyjdzie. Właśnie ta dostępność mnie przekonała poza tym Canpol naprayma do re jakościowo rzeczy
Tak! To jest dopiero wygoda! Gdzie die nie wejdzie do apteki czy sklepu dzieciecego to produky dostepne od reki. Mój syn akceptował tylko smoczki od nich, inne wypluwal
aczkolwiek i tak do roku pozbyłam sie wszystkich smoczków aby ten zgryz byl w dobrym stanie ![]()
Ja ostatnio w różnych wątkach sugerowałam, żeby nie nabijać komentarzy jeden pod drugim tylko spróbować cytować czy oznaczać. Także może Ktoś odebral to jako bycie niemily. Oczywiście chodziło tylko o to, zeby nie robił się niepotrzebny spam ![]()
Ja.nigdy nie analizuje Kto dostaje do testów rzeczy- to raczej samo wychdzi w watku jak dziewczyny dziekują za możliwość testowania ![]()