Laureatki sierpniowej edycji programu testowego 2025

Drogie Mamy,

dziękujemy Wam ogromnie, że byłyście aktywne i pomocne w sierpniu na forum. Wytypowałyśmy laureatki, które otrzymują zestaw do karmienia butelką: butelki antykolkowe S-shape, woreczki do sterylizacji, ekologiczne tabletki do zmywarki, ekologiczny płyn do mycia butelek i smoczków, pojemnik na mleko w proszku, suszarkę do butelek i szczotkę do mycia butelek i smoczków :smiling_face_with_three_hearts: :revolving_hearts:

Lista Mam, które testują produkty Canpol babies w sierpniu, jest dostępna na stronie: https://canpolbabies.com/dolacz-do-mam-testerek

Testerki prosimy o napisanie opinii o wygranych produktach (po przetestowaniu).
Wszystkim serdecznie gratulujemy! :heart:

9 polubień

Dziękujemy :smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts:gratulujemy pozostałym mamom

1 polubienie

Oo jaaaaa :heart_hands::white_heart::heart_hands::white_heart:
Dziękuję

Teraz zmywarka bedzie chodziła dużo częściej z tymi tabletkami a nie od święta czy gości :sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile:

Drogie mamy, koniecznie zajrzyjcie na maila :raised_hands: :heart:

6 polubień

Bardzo dziękujemy :smiling_face_with_three_hearts: miło będzie testować ! Tabletek do zmywarki jestem mega ciekawa

Jej! Dziekuje bardzo :heart: Trochę mnie tu bylo mniej więc totalnie się nie spodziewalam.

Bardzo dziękuję! Nie mogę się doczekać testowania;) gratulacje dla pozostałych Mam :heart_eyes::blush:

Ale super! @Karcia dzieki za fotkę :sweat_smile::rofl:

1 polubienie

Gratulacje dla wszystkich mam !

Dziękuję bardzo :blush: będziemy testować szczególnie tabletek jestem ciekawa

Ja również dziękuję,moja pierwsza wygrana :heart:i to produkty które bardzo chciałam mieć :grin:
Z butelek jeszcze nie skorzystam, zostały mi 4 miesiące do porodu, ale całą resztę wypróbuję,bo mam już jedno dziecko :wink:

2 polubienia

Ze względów logistycznych nie można publikować screena z wynikami więc pamiętajcie dziewczyny na przyszłość. Taka dostałam i formację od redakcji :smiley::smiley:

3 polubienia

Ja też jestem bardzo ciekawa tabletek ale nie ukrywam że najbardziej czekam na szczotkę do butelek bo poprzednia mi się zepsuła :grin::grin::crazy_face:

1 polubienie

Bardzo mi miło , dziękuję :star_struck:

Bardzo dziękuję :heart: też jestem ciekawa tych tabletek :star_struck:

No właśnie Twój zrzut zniknął ,to redakcja usunęła ?

@MamaSloneczka Karcia tutaj właśnie o tym pisała. A w linku na dole są wyniki :wink:

1 polubienie

No no ale czy Karcia sama usunela czy Redakacja wlasnie :wink:

1 polubienie

Bardzo dziękujemy! Gratulujemy innym mamom☺️

A no w sumie ciekawa jestem, bo ja nawet tego nie widziałam :wink: