Gratulacje Dziewczyny ![]()
Oo nawet nie wiedziałam :o
My mamy jedną z akuku ale zobaczymy jak ta z Canpol, fajnie że jest w zestawie bo mieliśmy kupić jakąś by mieć do plecaka jak jedziemy do rodziców bo teraz wizyty regularne u nich mamy z uwagi na to że chodzimy na basen obok nich i potrzebujemy nakarmić mała po ![]()
Bardzo dziękuję
jestem naprawdę szczęśliwa ![]()
Gratulacje dla wszystkich! Nagrody świetne, bardzo się przydadzą!
Też jestem ciekawa tabletek do zmywarki. Długo myłam wszystkie talerzyki i sztućce po prostu w rękach, ale już nie wyrabiam, więc coraz częściej lądują w zmywarce. Takie tabletki będą w sam raz, żeby myć akcesoria dla dziecka. Reszta produktów też na pewno się przyda. Na przykład ociekacz do butelek - nie miałam przy pierwszym dziecku i trochę mi tego brakowało.
Woreczki na pokarm przydają mi się do tej pory żeby zamrozić jakąś małą porcje zupy czy sosu. Jak zwykle przemyślane nagrody, tak aby jak najbardziej przysłużyły się mamusiom, dziękuję bardzo ![]()
gratulacje dziewczyny dla was! niech zestaw się sprawdzi ![]()
Gratulacje
jestem bardzo ciekawa opinii
może też uda mi się coś przetestować, trzymajcie kciuki 🫶🏼
Redakcja usunęła zdjęcie. Dostałam wiadomość z prośbą o niepublikowanie screena ze względów logistycznych więc edytowalna post. ![]()
Ale super macie ,wszystkim wam gratuluję ![]()
Same przydatne produkty , mega ![]()
O rety
nie spodziewałam sie
po raz pierwszy mi sie udalo
dziekuje baaardzo
wszystko chetnie przetestujemy ![]()
Bardzo dziekuje
z przyjemnoscia przetestujemy wszystkie produkty,
Dziękuję ![]()
bardzo się cieszę. Nie mogę się doczekać testowania produktów ![]()
Napewno się uda
trzymam kciuki
Ooo to dobrze wiedzieć ![]()
Dziękuje serdecznie ![]()
![]()
Ja też bardzo dziękuję za nagrodę. ![]()
Wczoraj miałam zabiegany dzień bo lekarz później wywiadówka w przedszkolu i tak szybko zleciał dzień że nawet nie wiem kiedy.
Nieraz wlasnie tak jest ze brakuje dnia w ciagu dnia ![]()
Ja zazwyczaj mam dopiero czas na sprawdzenie e-maila i ogolnie ogarnianie wszystkiego wieczorami jak dzieci śpią ![]()
@CanpolBabies_Redakcja ja mam nadzieję że paczucha szybciutko przyjdzie , już bym chciała myć nowym tabletkami w zmywarce, ciekawa jestem czy faktycznie bezzapachowe są ![]()