Bardzo dziękuję! Wkoncu będę mieć elektryczny laktator
Drogie Mamy,
mamy listę laureatek sierpniowej edycji programu testowego. Wszystkim serdecznie gratulujemy.
https://canpolbabies.com/pl_PL/przetestuj/mamy-testuja/teraz-testujemy
Pozdrawiamy serdecznie,
Mamy_Canpolu
Bardzo dziękuję za nagrodę :) Kolejna porada już napisana :)
Super dziękuję za wygraną.
Dziewczyny ogromne gratulacje testujcie i dzielcie się opinią bo bardzo chętnie ją poznam
Dziękuję i gratulacje dla pozostałych mamusiek
Dziękuję serdecznie. Cieszę się ogromnie i gratuluję innym mamusią
Ale super dziękujemy bardzo, na pewno podzielimy się opinią. Gratulacje dla wszystkich mam :)
Gratki dziewczyny a tobie Pati szczególnie;)
Dziękuję i gratulacje dla pozostałych mam ;)
gratulacje dziewczyny :)
Ślicznie dziękujemy :) Gratulacje dla innych mam :)
Dziękuję i gratuluję reszcie testujących:)
Gratulacje dziewczyny
Dziekuje I gratulacje dla was mamy;)
dziękujemy moja przyjaciółka będzie zadowolona :D próbowała tu pisać, ale nie potrafi. Doskonale ją rozumiem bo 3 razy próbowałam się tu wkręcić, ale dopiero za czwartym podejściem mi się udało :) jakoś czułam, że każdy się tu zna i nie umiałam z Wami pisać, ale w końcu się udało :)
Mazią mialam tak samo jak zaczynałam swoją przygodę z forum jakieś 4 lata temu ale tutaj jest taka miła atmosfera że z czasem każda się zaklimatyzuje :)
Anita dzieki :*
mazia ja jestem ponad rok i powiem ci ze poczatki sa trudne,myslałam ze nikt ze mna nie podejmuje rozmowy,ale to błędne myslenie było...teraz owszem nie zawsze mam czas ale staram sie byc na bierzaco,bo forum wciąga..Kolezanka tez sie zaadaptuje wśród nas...
Ja właśnie swoją bratową namawiam aby spróbowała, bo niedawno urodziła. Może właśnie wygrany przez mnie laktator ją przekona :)
O to ja też powiem koleżankom akurat 3 mam w ciąży takze będzie nam raźniej