Laureatki wrześniowej edycji programu testowego 2025

Super są te pokoje, u nas w galerii są jeszcze zabawki na ścianie, to syn zawsze się musi pobawić zanim wyjdziemy :smiley:

U nas w galerii też są te pokoje ale sąsiadują z toaletami i zapach jest tak zabójczy, że ciężko tam było wysiedzieć. A już nie wspomnę o tym jak czekałam w kolejce, bo np jakaś pani poprawiała sobie makijaż lub się przebierała :unamused:

Mnie się bardzo sprawdziły, takze polecam!
Tez mi sie sprawdziły wkladki laktacyjne, przestestowalam różne i te z Canpola najbardziej mi spasowały.

Spakowałam te plastry z lanoliną, zobaczymy jak się sprawdzą :smiley:

Oooo no proszę nigdy nie słyszałam o czymś takim cenna rada dziękuję :smiling_face:

To strasznie nie higieniczne, dobrze że powstają takie miejsca gdzie spokojnie można nakarmić dziecko

U nas w galerii one są zamknięte, trzeba dzwonić i ochrona otwiera. Też sąsiadują z łazienkami, ale jeszcze nie trafiłam na słabe warunki albo brud

Trochę to jednak utrudnia ale bynajmniej nikt tam bardzo nie nabrudzi ludzie są jednak różni

Na początku nie mogłam ogarnąć, że to trzeba dzwonić i czasem ochroniarz coś powie, to zadzwoniłam i uciekłam :crazy_face::crazy_face::crazy_face:

1 polubienie

Hhahahah no nieźle teraz to się uśmiałam :joy::joy:

No z tym to też różnie bywa, ale wierzę w to że jednak mama drugiej mamie nie zostawi syfu. Chociaż może za bardzo w to wierze, bo czasem jak się wchodzi do toalety po drugiej kobiecie to od razu się wychodzi jak się zobaczy co tam się zastanie :wink:

Oj można się zdziwić co można zastać w takich toaletach, :unamused:

U mnie w mieście jest tragedia. Niby dobrze jak w takim pomieszczeniu jest toaleta dla mamy ale przez to strasznie śmierdziało. Na szczęście karmię butelką, byłam tam tyle co przewinąć małego i poszłam karmić na ławce. Na początku jak jeszcze karmiłam z piersi byłam tam to masakra, też uciekłam na zewnątrz bo nie dało się wytrzymać. Pisałam do dyrekcji galerii ale bez zmian :woman_facepalming:

U nas w galerii właśnie też zrobili taki pokój, jest bardzo ładny i funkcjonalny, mógłby być jedynie troszkę szerszy, bo ciężko o miejsce, jak wjedzie się do środka z wózkiem, ale generalnie jest dobrze przemyślany :smiling_face:

Ja kiedyś w trasie skorzystałam z takiego pokoju na Orlenie, kluczyk był u obsługi w kasie. Pokój czysty, przestronny, przy przewijaku podkłady jednorazowe, fotel do karmienia, była też mikrofala.

Serio nie wiedziałam że takieesa. Ale ogólnie na orlenacj dbają o porządek

Tak, powstają w ramach współpracy Orlenu i Pampers :blush:

2 polubienia

My w 3 galeriach bylisny i naprawdę te pokoje spoko :wink: czysto. Tyllko w 2.piszę, że poķoǰ rodzinny a w 3 żę dla Matki z.dzieckiem :slight_smile: mąż sie smiał żę on w takim razie nie moze :stuck_out_tongue: ale oczywiście poszedl.

I takie miejsca są super :blush: aż mama się też czuję pewniej

Ooo, nigdy wcześniej o tym nie słyszałam… dobrze wiedzieć