Letnie zatrucia pokarmowe

jak jest taki upał to moja mała nie chce jeść tylko pije

Jak uniknąć u dziecka zatruć pokarmowych w czasie lata? Jak go karmić, by nie miał problemów z brzuchem? Sprawdź, jak przechowywać żywność latem.

Moja córcia uwielbia lody…

moj tez wiecej pije niz je …

moja tez uwielbia lody

mojej daje dużo do picia jak jest gorąco żeby się nie odwodniła

ale trzeba uważac na wakacjach z dzieckiem żeby nie zachorowało od jakiegoś jedzenia, szczególnie gdy karmimy piersią, w tych barach róznie jest. U nas ostatnio w mieście na imprezie zakłądowej urzednicy urzedu skarbowego potruli sie bo w lokalu cos im podali.

ja właśnie idę z moją córcią do lekarza bo coś ma straszne rozwolnienie i nawet wymiotowała i boję się czy czasem się czymś nie struła, choć jadła to wszystko co ja i mi nic nie było no okaże się po wizycie u lekarza

moj tez wiecej pije niz je

Na wakacjach trzeba uważać co dziecko je szczególnie w restauracjach. Poza tym duzo napojów, by się nie odwodniło

picie to podstawa a od jedzenia na miescie wole bardziej wlasna kuchnie;)

najlepsze jedzonko jest własnej produkcji

dokładnie, i najzdrowsze… Wiesz co kupujesz i wiesz jak to jest zrobione. A to co sie dzieje z jedzeniem na miescie tymbardziej teraz w sezonie. Przechodzi ludzkie pojęcie…

zawsze swoje jedzenie jest najzdrowsze

zgadzam sie co swoje to swoje

no my swojego nie mamy to wszystko kupujemy

Moja tesciowa ma działeczke takze w lato cały warzywniaczek mam u niej (skarb) :wink: Tylko jajeczka kupuje w sklepie :wink:

my narazie dostajemy od babci i prababci ale w przyszlym roku w nowym domu bede miala swoj ogrodek

tak, swoj ogródek jest nie zastąpiony. Wiesz ze warzywka i owoce niczym nie pryskane a jesli jeszcze dom dalej postawiony od drogi to juz w ogole marzenie:) Mysle ze juz niedługo sie do takiego wprowadze… zawsze mała bedzie miała tez bezpieczne miejsce do zabawy…nie to co w bloku w miescie…

O tak własny ogródek marzenie