Drogie Mamy,
właśnie opublikowałyśmy listę testerek marcowych:
https://canpolbabies.com/pl/bezpieczenstwo-produktow/teraz-testujemy
Już niedługo zostaną wysłane do Was zestawy testowe z karuzelą ![]()
Pozdrawiamy,
zespół mam z Canpolu
Drogie Mamy,
właśnie opublikowałyśmy listę testerek marcowych:
https://canpolbabies.com/pl/bezpieczenstwo-produktow/teraz-testujemy
Już niedługo zostaną wysłane do Was zestawy testowe z karuzelą ![]()
Pozdrawiamy,
zespół mam z Canpolu
Nam się niestety nie udało ![]()
Gratulacje dziewczyny ![]()
Mama Hani byłam pewna, że otrzymasz nagrodę za aktywność na forum ![]()
Oczywiście bardzo dziękuję, że my będziemy testować
Dziękuję bardzo Mamy_Canpolu. Na pewno się przyda karuzela. Jak tylko przyjdzie do domu, a ja z jasiem wrócę ze szpitala to od razu będziemy testować. Ze względu że będzie to karuzela dla synka poproszę niebieski kolor karuzeli.
ja normalnie aż nie dowierzam <3 dziękuje bardzo
Ojej a tak bardzo mi sie marzyła;-( no trudno;-( moze za malo pomagalam ale teraz przy synku malo czasu mam i jak wieczorem chce posiedzieć to z zmęczenia zasypiam z tel w reku;-( no trudno…szkoda bo jest sliczna. Gratuluję wszystkim wygranym;-)
Mamy Canpolu bardzo dziekuję!
Z przyjemnością będziemy testować karuzelę, śliczna jest ![]()
Wszystkim gratuluję i czekam na Wasze opinie.
Ojej! Zajrzalam zobaczyc komu pogratulowac, a tu przemila niespodzianka. Nie bardzo wiem, jakim cudem, ale jestesmy na liscie! Florka bedzie miala piekny prezent; bardzo dziekujemy! ![]()
Oczywiscie gratuluje dziewczynom ktorym rowniez udalo sie dostac do testowania, a tym ktorym sie nie udalo (Mama_Hani, jak to mozliwe? Przykro mi!) zycze powodzenia z torba w tym miesiacu - tez jest przepiekna i praktyczna. ![]()
O rany… Bardzo dziękujemy
z przyjemnością bedziemy testować. Poprosimy o niebieską
Też myślałam że byłam pomocna, no ale widocznie nie wystarczająco ![]()
Mimo wszystko gratulujemy wszystkim
mam nadzieję że uda się nam wygrać torbę w marcu ![]()
Gratulacje i owocnego testowania! Nas na tej liscie nie ma, ale wiem, ze ostatnio doba za krótka dla mnie- muszę dorabiać sobie, mimo urlopu wychowaczego, więc pewnie jestem na zleceniu jak nas mniej:)
Wow, jestem mile zaskoczona:) Dziękuję ślicznie:)
Gratuluję wszystkim i miłego testowania:)
Dziewczyny ktorym sie nie udalo to ze nie udalo sie dostac do testow nie oznacza ze nie bylyscie pomocne … Kazda z nas jest tu wazna i ma inne doswiadczenia w innej kwestii moze sie wypowiedziec doradzic akurat tym razem padlo na dane osoby ale nie zniechecajcie sie ![]()
Jeszcze raz gratulacje
Jejuuuuu bardzo ,bardzo dziękujemy
Tak się cieszę,że nam się udało!!!
Gratulacje dla wszystkich wybranych mam! ![]()
Bardzo poprwilo mi to humor bo dzisiaj mam strasznego doła:(…ah ci mężczyźni z nimi źle bez nich jeszcze gorzej
Moniczka tez tak m.ze czasem mam.dola a tu wygrana w canpol i odrazu mam lepszy humor;-) tym razem humor jest a karuzeli nie udo sie wygrac;-) ale tez inne mamusie muszą miec szanse cos przetestowac szkoda ze sie nie udalo, moze kwietniu nam sie uda wygrac ta sliczna torbę;-). Moniczka ja mam meza 4mc na tacierzysnkim to ciagle klotnie o głupoty a jak juz w pon. Jedzie na 10dni to mi juz chce sie plakac…tak juz mamy;-)
Ewciaos,tak torby są śliczne i fajnie byłoby je testować, zobaczymy może się uda❤️
Oj to w waszym przypadku długo się nie widzicie ![]()
Ja męża mam co dzień tzn.idzie do pracy na 8 i kończy o 17.Wczoraj na wieczór mnie zdenerwował i tak mnie to męczy …nic innego nam nie pozostaje jak poprostu porozmawiać iiii się pogodzić ![]()
Rozmowa oczyści sytuacje no i dziecko też wyczuwa to napięcie
Tak,ja uważam,że rozmowa jest konieczna za każdym razem gdy wyniknie jakaś zła sytuacja.Komunikacja to podstawa "zdrowego"związku.
My na ogół staramy się rozwiązywać nasze spory bez obecności dzieci.Mysle,że nawet te nasz nieporozumienia umiemy w miarę dobrze rozwiązać bo już wytrzymaliśmy ze sobą prawie 14lat ![]()
Super, że nam się udało ![]()
Forum dla rodziców to miejsce, w którym rodzice dzielą się swoim doświadczeniem. Wejdź na polskie forum rodziców, poszukaj informacji ważnych dla Ciebie i odpowiadaj na pytania zadawane przez innych. Forum rodziców to kompendium wiedzy i miejsce, w którym można poplotkować. Znajdziesz to radu związane z ciążą i porodem oraz wychowaniem, pielęgnacją i dietą. Jesteś rodzicem malucha? Forum rodziców to miejsce dla Ciebie. Na Forum dla rodziców w zakładce małe dziecko znajdziesz cenne informację i wskazówki. To miejsce, w którym możesz publikować i dzielić się wiedzą oraz zadawać pytania i korzystać z umieszczonych wcześniej porad innych rodziców. Forum dla rodziców Canpol babies to bezpieczna strefa, w której każde opublikowane pytanie dotyczące rodzicielstwa jest na miejscu.
Forum dla mam to miejsce, gdzie możesz porozmawiać z innymi mamami na tematy związane z macierzyństwem. Rejestrując się na forum dla mam, możesz uczestniczyć w rozmowach i dyskusjach, zadawać pytania bardziej doświadczonym mamom i samej radzić bazując na własnej wiedzy. Fora dla mam to miejsca, gdzie spotykają się również kobiety, które planują ciąże. Forum dla przyszłych mam, skupia kobiety, które same nie mają doświadczenia, ale chcą się dowiedzieć jak najwięcej na temat rodzicielstwa. Dzięki obecności na forum dla przyszłych mam zdobywają wiadomości z pierwszej ręki od kobiet, które same właśnie zaszły w ciąże lub urodziły. Na Forum mam Canpol babies możesz wybrać interesująca Cię kategorię, śledzić konwersację, włączyć się do rozmowy w każdym momencie i zadawać pytania na ważne dla Ciebie tematy. Spodziewasz się dziecka, odwiedź kategorię ciąża i poród, karmisz piersią, wyszukaj interesująca Cię sekcje. Forum mam to miejsce dla rodziców maluchów i starszych dzieci, którzy szukają rad na temat pielęgnacji, rozwoju i wychowania, chcą podzielić się sprawdzonymi przepisami lub metodami na wprowadzenie nowości do menu dziecka, pisząc w zakładce dieta lub po prostu porozmawiać odwiedzając strefę ploteczki. Rodzicielstwo to temat, który Cię interesuje? Fora dla mam skupiają osoby o podobnych zainteresowaniach. Zajrzyj do nas, zdobywaj informację i wymieniaj się poglądami. Na Forum dla mam możesz dzielić się wiedzą i wygrywać nagrody. Najbardziej aktywne i pomocne mamy mają szansę na udział w comiesięcznych testach produktów Canpol babies.