Ślicznie dziękujemy
Strasznie się cieszę!!!Bardzo nam się przyda na codziennych spacerkach❤️
Drogie Mamy,
Zamieściłyśmy dziś listę mam testerek za porady i aktywność marcową
https://canpolbabies.com/pl/bezpieczenstwo-produktow/teraz-testujemy
Pozdrawiamy serdecznie,
Mamy Canpolu
Fantastycznie, ogromnie się cieszę i gratuluję pozostałym mamom-testerkom!
Torba jest przepiękna, mam nadzieję, że będzie służyć i cieszyć oko
Gratuluje Mamuski
Szkoda ze nam sie nie udalo no ale moze nastepnym razem
Nam się znowu nie udało… tym razem też niestety czuje się pominieta… trzech mama z listy to wgl nie kojarzę z forum… A na liście z poradami też ich nie ma…
Ale oczywiscie gratulacje dziewczyny oby torba Wam służyła bo jest na prawdę piękna
Ojej jak sie ciesze…ostatnio nam sie mie udo…a teraz sie udalo, Dziękuję ślicznie canpol…idealny prezent na wiosene spacery z moimi synkami;-)
Dziękuje i gratulację dla pozostałych mam.
Bardzo dziękuję Już nie mogę doczekać się wiosennych spacerów z nową torbą. Gratulacje dla wszystkich mam.
Nareszcie będę miała torbę, a nie będę nosić wszystkiego w koszyku od wózka. Pięknie i gustownie! Dziękuję!
Gratulacje dziewczyny . My się bardzo cieszymy nie spodziewalam się szerze że się uda bo w tym miesiącu jakby czasu mało . Teraz jeszcze dojdą spacery z super torba więc mam nadzieję że uda się zajrzeć od czasu do czasu
Wszystkim nagrodzonym mamusiom serdecznie gratuluję i życzę udanych spacerów
Gratuluję dziewczyny!
Ja również bardzo się cieszę, że będę mogła testować torbę.
Wczoraj oglądałam ją w sklepie - jest śliczna!
Megg, zazdroszcze, bo juz troche zaspokoilas swoja ciekawosc… a ja jej jeszcze nigdzie nie widzialam i jestem jej niebywale ciekawa, nie moge sie doczekac.
Mama_Hani, musze przyznac, ze dziwi mnie Twoja nieobecnosc na liscie
MichuNi w zasadzie to byliśmy wczoraj oglądać wózki, torbę zauważyłam przypadkiem, nie powiem - rzuca się w oczy!
Umbie w sklepie jeszcze nic nie ma. Wszystko przychodzi z dużym opóźnieniem. Karuzeli w sklepie jeszcze też nie ma jak się ostatnio patrzyłam.
Megg ja również nie widziałam za to na imstagramie był filmik z nimi i inaczej wyglądają niż na zdjęciu z produktów tutaj więc sama jestem ciekawa jak się prezentuje na żywo:D A widziałaś inne kolory tej torebki? u mnie ich raczej nie ma bo nigdzie mi się nie rzuciły w oczy:D
MichuNi na prawdę jestem rozczarowana… bo serio zauważyłam kilka mam których nie widziałam na forum a jestem już przecież tutaj dość długo… I bardzo mnie to dziwi. Ale cóż trzeba ufać mamom że są sprawiedliwe i wiedzą kto jest bardzo aktywny na forum może w blogosferze będę miała więcej szczęścia
Aiisa była jeszcze ta niebieska i ta we wzory geometryczne i ta chyba podobała mi się najbardziej. Wózek prawdopodobnie kupimy jasno szary więc żółta też będzie fajnie pasować
W komplecie była taka mini kosmetyczka.
Natomiast nie pytałam czy były dostępne termoopakowania na butelkę i przewijak.
Ja oglądałam tutaj i wygląda super!
Megg super mi też się podoba ta niebiesko beżowa we wzor geometryczny ale do niej nie ma termoopakowania. I ta żółta też fajna i jest w komplecie termoopakowanie więc cieszę się tym bardziej że do wózka będzie myślę pasować
A ja jestem zauroczona dokładnie tą , którą będziemy testowały;) Ten wzór jest taki uniwersalny,że naprawdę będzie pasował do większości wózków czy nawet naszych strojów
Megg, ja dokładnie ten sam filmik oglądałam