Lista mam testerek kwiecień 2019

Ślicznie dziękujemy :heart:
Strasznie się cieszę!!!Bardzo nam się przyda na codziennych spacerkach❤️

Drogie Mamy,

Zamieściłyśmy dziś listę mam testerek za porady i aktywność marcową
https://canpolbabies.com/pl/bezpieczenstwo-produktow/teraz-testujemy

Pozdrawiamy serdecznie,

Mamy Canpolu

Fantastycznie, ogromnie się cieszę i gratuluję pozostałym mamom-testerkom! :heart:

Torba jest przepiękna, mam nadzieję, że będzie służyć i cieszyć oko :slight_smile:

Gratuluje Mamuski :heart:

Szkoda ze nam sie nie udalo no ale moze nastepnym razem

Nam się znowu nie udało… tym razem też niestety czuje się pominieta… trzech mama z listy to wgl nie kojarzę z forum… A na liście z poradami też ich nie ma…
Ale oczywiscie gratulacje dziewczyny :heart: oby torba Wam służyła bo jest na prawdę piękna :slight_smile:

Ojej jak sie ciesze…ostatnio nam sie mie udo…a teraz sie udalo, Dziękuję ślicznie canpol…idealny prezent na wiosene spacery z moimi synkami;-)

Dziękuje i gratulację dla pozostałych mam.

Bardzo dziękuję :smiley: Już nie mogę doczekać się wiosennych spacerów z nową torbą. Gratulacje dla wszystkich mam.

Nareszcie będę miała torbę, a nie będę nosić wszystkiego w koszyku od wózka. Pięknie i gustownie! Dziękuję!

Gratulacje dziewczyny . My się bardzo cieszymy nie spodziewalam się szerze że się uda bo w tym miesiącu jakby czasu mało . Teraz jeszcze dojdą spacery z super torba więc mam nadzieję że uda się zajrzeć od czasu do czasu :slight_smile:

Wszystkim nagrodzonym mamusiom serdecznie gratuluję i życzę udanych spacerów :slight_smile:

Gratuluję dziewczyny!
Ja również bardzo się cieszę, że będę mogła testować torbę.
Wczoraj oglądałam ją w sklepie - jest śliczna!

Megg, zazdroszcze, bo juz troche zaspokoilas swoja ciekawosc… a ja jej jeszcze nigdzie nie widzialam i jestem jej niebywale ciekawa, nie moge sie doczekac. :slight_smile:
Mama_Hani, musze przyznac, ze dziwi mnie Twoja nieobecnosc na liscie :frowning:

MichuNi w zasadzie to byliśmy wczoraj oglądać wózki, torbę zauważyłam przypadkiem, nie powiem - rzuca się w oczy! :heart:

Umbie w sklepie jeszcze nic nie ma. Wszystko przychodzi z dużym opóźnieniem. Karuzeli w sklepie jeszcze też nie ma jak się ostatnio patrzyłam.

Megg ja również nie widziałam za to na imstagramie był filmik z nimi i inaczej wyglądają niż na zdjęciu z produktów tutaj więc sama jestem ciekawa jak się prezentuje na żywo:D A widziałaś inne kolory tej torebki? :smiley: u mnie ich raczej nie ma bo nigdzie mi się nie rzuciły w oczy:D

MichuNi na prawdę jestem rozczarowana… bo serio zauważyłam kilka mam których nie widziałam na forum a jestem już przecież tutaj dość długo… I bardzo mnie to dziwi. Ale cóż trzeba ufać mamom że są sprawiedliwe i wiedzą kto jest bardzo aktywny na forum :wink: może w blogosferze będę miała więcej szczęścia :slight_smile:

Aiisa była jeszcze ta niebieska i ta we wzory geometryczne i ta chyba podobała mi się najbardziej. Wózek prawdopodobnie kupimy jasno szary więc żółta też będzie fajnie pasować :slight_smile:
W komplecie była taka mini kosmetyczka.
Natomiast nie pytałam czy były dostępne termoopakowania na butelkę i przewijak.

Ja oglądałam tutaj i wygląda super!

Megg super mi też się podoba ta niebiesko beżowa we wzor geometryczny ale do niej nie ma termoopakowania. I ta żółta też fajna i jest w komplecie termoopakowanie więc cieszę się tym bardziej że do wózka będzie myślę pasować

A ja jestem zauroczona dokładnie tą , którą będziemy testowały;) Ten wzór jest taki uniwersalny,że naprawdę będzie pasował do większości wózków czy nawet naszych strojów :wink:
Megg, ja dokładnie ten sam filmik oglądałam :heart: