Lista Mam Testerek lipiec 2019

Mamy Canpolu,
Bardzo dziękuję że zostałam wytypowana do testów. Plecak jest śliczny i mam nadzieję że się u nas sprawdzi :heart:

Gratuluje wytypowanym Mamom!

MichuNi udało Ci się, nie musisz kupować - mąż się za głowę nie złapie :wink:

Drogie mamy, wytypowałyśmy testerki zestawów z plecakiem, termoopakowaniem i etui. Ich listę znajdziecie na stronie: https://canpolbabies.com/pl/bezpieczenstwo-produktow/teraz-testujemy

Ja również bardzo dziękuję, cieszę się naprawdę ogromnie! Już się nie mogę doczekać przesyłki, aż przebieram nogami :smiley:

Megg, uff, upiekło mi się! Całe szczęście, bo mąż by się chyba serio zaczął martwić czy ze mną wszystko ok :wink: Gratulacje, cieszę się, że i Tobie się udało :slight_smile: (swoją drogą podziwiam, że zapamiętałaś)

Gratulacje wszystkim :slight_smile:
Mi niestety nie udało się dostać do testowania, ale mam nadzieję że chociaż w konkursie uda mi się go wygrać

MichuNi mam bardzo dobrą pamięć :wink:

Ojej udalo sie…bardzo sie ciesze, nie mogę sie doczekac jak go bede mogła przetestowac

Bardzo dziękuję. Na pewno od razu pójdzie w ruch bo torba się psuje. To będę na zmianę używać.

Bardzo dziękuję za wybór :slight_smile:
Żadnej torby do wózka sobie nie sprawiłam, bo po cichu liczyłam na testy. Teraz z miła chęcią wypróbuję, bo na dniach już powinna mi się przydać. Kolorystycznie do mojej gondoli będzie idealna.

Bardzo się cieszę z wygranej. Szczególnie teraz w wakacje plecak będzie mocno eksploatowany. Na wycieczkach bez wózka, będę mogła mieć dwie ręce wolne :smiley:
Gratulacje dla wszystkich.

Dziękuję serdecznie :heart: Mega się cieszę :slight_smile:
Gratulacje dla reszty mam :wink:

Gratulacje dziewczyny nagroda bardzo fajna . Już się nie mogę doczekać testowania :heart: i pierwszej wycieczki nad morze . Teraz nie będzie problemu plecak na plecy a synek do nosidła i można spacerować :slight_smile:

Mamy Canpolu miały nosa dając plecak na wakacje do testów.

Pati aż zazdroszczę Wam tego wyjazdu, No i testowania nad morzem!
A do jakiej miejscowości się wybieracie? To taki weekendowy wyjazd czy dłuższy urlop?
My się w tym roku urlopujemy w domu.

Megg dokładnie miały nosa i super plecaki do testowania na wakacje. Jedziemy w sierpniu mam nadzieję , że będzie pogoda do Dźwirzyna 11km od Kołobrzegu chcieliśmy jakieś ciche miejsce bez tłumów a do Kołobrzegu i tak pojedziemy na jeden dzień . My w tamtym roku mieliśmy wykupiona wycieczkę do Bułgarii ale zaszłam w ciążę lekarz zabronił i też siedzieliśmy w domu . Byliśmy tylko u wujka nad jeziorem na 4 dni z czego 3 dni spędziłam w pokoju z głową w wiaderku więc można tak powiedzieć że wakacje po 5letniej przerwie :slight_smile:

Pati zazdroszczę dawno nie byłam na wakacjach aż myślę jak to ogarnąć w przyszłym roku chce pojechać obowiązkowo.

My wyjeżdżamy w poniedziałek do Zakopanego i właśnie jestem zmartwiona pogodą na przyszły tydzień :frowning:
Pierwszy raz od kilku lat pogoda nas nie rozpiesci :frowning:

Ale fajnie! Gratulacje dziewczyny! Dziękuję Mamy Canpolu że będę miała możliwość przetestowania plecaka bo wyglada naprawdę ślicznie :slight_smile: bardzo się cieszę!

Dziękuję za możliwość testowania. :slight_smile: plecak bardzo się przyda nie tylko na wyjazd wakacyjny ale również na małe wycieczki. Na pewno z nim, przemierzanie świata wraz z dzieckiem będzie o wiele wygodniejsze. :slight_smile:

Takie pytanko, raczej retoryczne… kolor plecaka zapewne taki jak na zdjeciu, szary, prawda?

No wlasnie widze, Megg, i podziwiam :stuck_out_tongue:

My tez zabierzemy plecak na urlop, juz pod koniec lipca jedziemy nad Baltyk! Nie moge sie doczekac :slight_smile:

Michuni raczej na pewno bo nie było nic pisane że są wersje do wyboru:D myślę że to jak z torbą było że to co na obrazku bez możliwości wyboru koloru:D
Zazdroszczę wakacji oczywiście życzę udanych wakacji, ja mam nadzieję że w przyszłym roku jakieś wakacje będą w końcu. :smiley:

A przy okazji zauważyliście że ten sterylizator w testach jest z dwoma butelkami w różnych kolorach myślicie że będzie do wyboru czy raczej mieszany zestaw bo Wczensiej jak było do wyboru kolorystyka to było napisane A tutaj nie ma i tak się zastanawiam:D

No wlasnie to tez mnie zastanawia, stad m.in. to pytanie :wink: Ale podejrzewam ze pewnie tak, jak na zdjeciu :slight_smile: