Mamy Canpolu,
Bardzo dziękuję że zostałam wytypowana do testów. Plecak jest śliczny i mam nadzieję że się u nas sprawdzi
Gratuluje wytypowanym Mamom!
MichuNi udało Ci się, nie musisz kupować - mąż się za głowę nie złapie
Mamy Canpolu,
Bardzo dziękuję że zostałam wytypowana do testów. Plecak jest śliczny i mam nadzieję że się u nas sprawdzi
Gratuluje wytypowanym Mamom!
MichuNi udało Ci się, nie musisz kupować - mąż się za głowę nie złapie
Drogie mamy, wytypowałyśmy testerki zestawów z plecakiem, termoopakowaniem i etui. Ich listę znajdziecie na stronie: https://canpolbabies.com/pl/bezpieczenstwo-produktow/teraz-testujemy
Ja również bardzo dziękuję, cieszę się naprawdę ogromnie! Już się nie mogę doczekać przesyłki, aż przebieram nogami
Megg, uff, upiekło mi się! Całe szczęście, bo mąż by się chyba serio zaczął martwić czy ze mną wszystko ok Gratulacje, cieszę się, że i Tobie się udało
(swoją drogą podziwiam, że zapamiętałaś)
Gratulacje wszystkim
Mi niestety nie udało się dostać do testowania, ale mam nadzieję że chociaż w konkursie uda mi się go wygrać
MichuNi mam bardzo dobrą pamięć
Ojej udalo sie…bardzo sie ciesze, nie mogę sie doczekac jak go bede mogła przetestowac
Bardzo dziękuję. Na pewno od razu pójdzie w ruch bo torba się psuje. To będę na zmianę używać.
Bardzo dziękuję za wybór
Żadnej torby do wózka sobie nie sprawiłam, bo po cichu liczyłam na testy. Teraz z miła chęcią wypróbuję, bo na dniach już powinna mi się przydać. Kolorystycznie do mojej gondoli będzie idealna.
Bardzo się cieszę z wygranej. Szczególnie teraz w wakacje plecak będzie mocno eksploatowany. Na wycieczkach bez wózka, będę mogła mieć dwie ręce wolne
Gratulacje dla wszystkich.
Dziękuję serdecznie Mega się cieszę
Gratulacje dla reszty mam
Gratulacje dziewczyny nagroda bardzo fajna . Już się nie mogę doczekać testowania i pierwszej wycieczki nad morze . Teraz nie będzie problemu plecak na plecy a synek do nosidła i można spacerować
Mamy Canpolu miały nosa dając plecak na wakacje do testów.
Pati aż zazdroszczę Wam tego wyjazdu, No i testowania nad morzem!
A do jakiej miejscowości się wybieracie? To taki weekendowy wyjazd czy dłuższy urlop?
My się w tym roku urlopujemy w domu.
Megg dokładnie miały nosa i super plecaki do testowania na wakacje. Jedziemy w sierpniu mam nadzieję , że będzie pogoda do Dźwirzyna 11km od Kołobrzegu chcieliśmy jakieś ciche miejsce bez tłumów a do Kołobrzegu i tak pojedziemy na jeden dzień . My w tamtym roku mieliśmy wykupiona wycieczkę do Bułgarii ale zaszłam w ciążę lekarz zabronił i też siedzieliśmy w domu . Byliśmy tylko u wujka nad jeziorem na 4 dni z czego 3 dni spędziłam w pokoju z głową w wiaderku więc można tak powiedzieć że wakacje po 5letniej przerwie
Pati zazdroszczę dawno nie byłam na wakacjach aż myślę jak to ogarnąć w przyszłym roku chce pojechać obowiązkowo.
My wyjeżdżamy w poniedziałek do Zakopanego i właśnie jestem zmartwiona pogodą na przyszły tydzień
Pierwszy raz od kilku lat pogoda nas nie rozpiesci
Ale fajnie! Gratulacje dziewczyny! Dziękuję Mamy Canpolu że będę miała możliwość przetestowania plecaka bo wyglada naprawdę ślicznie bardzo się cieszę!
Dziękuję za możliwość testowania. plecak bardzo się przyda nie tylko na wyjazd wakacyjny ale również na małe wycieczki. Na pewno z nim, przemierzanie świata wraz z dzieckiem będzie o wiele wygodniejsze.
Takie pytanko, raczej retoryczne… kolor plecaka zapewne taki jak na zdjeciu, szary, prawda?
No wlasnie widze, Megg, i podziwiam
My tez zabierzemy plecak na urlop, juz pod koniec lipca jedziemy nad Baltyk! Nie moge sie doczekac
Michuni raczej na pewno bo nie było nic pisane że są wersje do wyboru:D myślę że to jak z torbą było że to co na obrazku bez możliwości wyboru koloru:D
Zazdroszczę wakacji oczywiście życzę udanych wakacji, ja mam nadzieję że w przyszłym roku jakieś wakacje będą w końcu.
A przy okazji zauważyliście że ten sterylizator w testach jest z dwoma butelkami w różnych kolorach myślicie że będzie do wyboru czy raczej mieszany zestaw bo Wczensiej jak było do wyboru kolorystyka to było napisane A tutaj nie ma i tak się zastanawiam:D
No wlasnie to tez mnie zastanawia, stad m.in. to pytanie Ale podejrzewam ze pewnie tak, jak na zdjeciu
Forum dla rodziców to miejsce, w którym rodzice dzielą się swoim doświadczeniem. Wejdź na polskie forum rodziców, poszukaj informacji ważnych dla Ciebie i odpowiadaj na pytania zadawane przez innych. Forum rodziców to kompendium wiedzy i miejsce, w którym można poplotkować. Znajdziesz to radu związane z ciążą i porodem oraz wychowaniem, pielęgnacją i dietą. Jesteś rodzicem malucha? Forum rodziców to miejsce dla Ciebie. Na Forum dla rodziców w zakładce małe dziecko znajdziesz cenne informację i wskazówki. To miejsce, w którym możesz publikować i dzielić się wiedzą oraz zadawać pytania i korzystać z umieszczonych wcześniej porad innych rodziców. Forum dla rodziców Canpol babies to bezpieczna strefa, w której każde opublikowane pytanie dotyczące rodzicielstwa jest na miejscu.
Forum dla mam to miejsce, gdzie możesz porozmawiać z innymi mamami na tematy związane z macierzyństwem. Rejestrując się na forum dla mam, możesz uczestniczyć w rozmowach i dyskusjach, zadawać pytania bardziej doświadczonym mamom i samej radzić bazując na własnej wiedzy. Fora dla mam to miejsca, gdzie spotykają się również kobiety, które planują ciąże. Forum dla przyszłych mam, skupia kobiety, które same nie mają doświadczenia, ale chcą się dowiedzieć jak najwięcej na temat rodzicielstwa. Dzięki obecności na forum dla przyszłych mam zdobywają wiadomości z pierwszej ręki od kobiet, które same właśnie zaszły w ciąże lub urodziły. Na Forum mam Canpol babies możesz wybrać interesująca Cię kategorię, śledzić konwersację, włączyć się do rozmowy w każdym momencie i zadawać pytania na ważne dla Ciebie tematy. Spodziewasz się dziecka, odwiedź kategorię ciąża i poród, karmisz piersią, wyszukaj interesująca Cię sekcje. Forum mam to miejsce dla rodziców maluchów i starszych dzieci, którzy szukają rad na temat pielęgnacji, rozwoju i wychowania, chcą podzielić się sprawdzonymi przepisami lub metodami na wprowadzenie nowości do menu dziecka, pisząc w zakładce dieta lub po prostu porozmawiać odwiedzając strefę ploteczki. Rodzicielstwo to temat, który Cię interesuje? Fora dla mam skupiają osoby o podobnych zainteresowaniach. Zajrzyj do nas, zdobywaj informację i wymieniaj się poglądami. Na Forum dla mam możesz dzielić się wiedzą i wygrywać nagrody. Najbardziej aktywne i pomocne mamy mają szansę na udział w comiesięcznych testach produktów Canpol babies.