Lista Mam Testerek wrzesień 2019

Super! Bardzo się cieszę i dziękuję :heart:

Zapraszamy do zapoznania się z listą Mam Testerek laktatora Easy&Natural na stronie:

https://canpolbabies.com/pl/bezpieczenstwo-produktow/teraz-testujemy

Niebawem wyślemy produkt do testowania.

Oo pojawiły się brakujące mamy :slight_smile: gratulacje dziewczyny :heart:

Dziękuję bardzo :slight_smile:
z przyjemnością będę testować nowość canpolu :heart:

Super :slight_smile: cieszę się bardzo :slight_smile: Dziękuję Canpol babies :slight_smile:

Mama_Hani nie mogłyśmy się doliczyć dziś osób testujących laktator. Ale już wszystko jest na swoim miejscu :slight_smile:

Gratulacje dziewczyny, mam jednak pytanie do Mam Canpol co z testami ze Sterylizatorem? Paczek nadal nima.

Bardzo dziękujemy :slight_smile: nawet się nie spodziewałam że się dostaniemy tak mało czasu w tym miesiącu było . :heart:

Z przyjemnością będę testować laktator elektryczny :slight_smile:
Ręczny, który mam, już się wyeksploatował.
Dziękuję bardzo Mamy Canpolu <3

Gratulacje dla pozostałych nagrodzonych mam! :slight_smile:

Dziękuję :heart: Bardzo się cieszę ,że mogę go przetestować.Jestem ogromnie ciekawa jak się spisze bo prezentuje się genialnie.

Ojej…mimo ze bylam troszke mniej bo cos ostatnio padan razem z synkami i nie ma czasu na nic…to tu taka niespodzianka, Bardzo Dziekuje…jeszcze sie sprzyda i przy kolejnym :wink: Bardzo Dziekuje canpol;-)

Gratuluję wszystkim zwycięzcą :slight_smile: Canpol jak zawsze się postarał. Świetny produkt do testów :smiley:

Łaaaaa ale super:-) dziękujemy:-*

Gratulujemy wszystkim serdecznie :slight_smile:

Gratulacje mamusie :heart: nam sie nie udalo ale moze nastepnym.razem

Gratulacje :slight_smile: jak oglądam prezentacje laktatora to wam go trochę zazdroszczę

Super :slight_smile: bardzo się cieszę :wink:

O jaaa, nie spodziewałam się testowania takiej nowości. Serdecznie dziękuje i gratuluję pozostałym :slight_smile:

Ja mam na poczcie że paczka została wysłana:)

Darulka to mail z linkiem do formularza gdzie opinie się pisze :slight_smile: