Lista testerek - lipiec 2017

Drogie Mamy,

po długich i dość burzliwych naradach, udało nam się wybrać najbardziej pomocne mamy.

Tutaj znajdziecie pełną listę testerek zestawu “Little Cutie” z laktatorem:

http://canpolbabies.com/pl/bezpieczenstwo-produktow/teraz-testujemy

Zachęcamy Was do aktywności w lipcu. Czekają na Was zestawy z nową elektryczną karuzelą “Forest Friends” :slight_smile:

Pozdrawiamy,
zespół mam z Canpolu

Pozdrawiamy serdecznie,
zespół mam z Canpolu

Gratulacje dziewczyny! :slight_smile:

Gratulacje! Z niecierpliwością czekam na Wsze opinie jak 'na żywo' prezentuje się kolekcja 'Little Cutie' oraz jak sprawdza się laktator.

Gratulacje :slight_smile:

Gratuluję wszystkim wspaniałym forumowiczkom! Przesyłam wyrazy wdzięczności dla Mam Canpolu za możliwość testowania laktatora!
Pozdrawiam serdecznie

Annaleszk, super że udało Ci się.

O rany! Udalo sie! Super! <3 Bardzo, bardzo dziekujemy. No i gratulacje dla pozostalych testerek :slight_smile: Milego testowania! :smiley:

Oh super pieknie dziekuje. I juz sie nie moge doczekac testowania. Mamusiom testerkom gratuluje :slight_smile:

Gratulacje dla wszystkich testerek :slight_smile:

Wielkie gratulacje mamusie :slight_smile: miłego testowania wam życzę :wink:

Bardzo dziękujemy!
Gratulujemy pozostałym Małym i Dużym Testerkom i Testerom :slight_smile:
Prześlemy wrażenia niezwłocznie po “skonsumowaniu” przesyłki :wink:

Bardzo dziękuję za możliwość przetestowania cudownego zestawu:)
Gratuluję pozostałym mamusiom:)

Chyba rzeczywiście tak jak piszą Mamy_Canpolu narady były długie i burzliwe, bo coraz więcej nas tu jest i coraz więcej tematów na forum.

Bardzo dziękujemy :slight_smile:
Gratuluję wszystkim Mamusiom :slight_smile:

gratulacje :slight_smile:

Dziewczyny wielkie gratulacje :slight_smile:

A mi niestety się nie udało choć poświęciłam trochę czasu na pisanie. Ale głowa do góry i może w tym miesiącu się uda

Gratki dziewczyny i miłego testowania!

Dziewczyny, które testowały w czerwcu zestaw Toys otrzymałyście mailowo formularz do wypełnienia? W wiadomości pisało, że po trzech tygodniach przyjdzie, a tu cisza…

Też wypatruje formularza, ale nic nie dostałam…