Jaka ona piękna - Dziś i u mnie ma już być Olu a jakie Ty masz łóżeczko ładne
też szukam białego fajnego, a czas szybko leci
Piękna. U mnie też już wkrótce będzie. Łóżeczka ładne, aczkolwiek ja szukam drewnianego, ze szczebelkami.
Piękna karuzelka! Bardzo się cieszymy z tego prezentu:)
Karuzelka jest naprawdę cudna - jestem zachwycona!!!
Już nie mogę się doczekać aż malutki ją zobaczy
Dźwięki także bardzo przyjemne i światełka delikatne - jest idealna!
Iza, dziękuję Łóżeczko u nas wybierał mąż pod moim delikatnym nadzorem
To jest akurat firma Woodies (https://woodies.pl/produkt/lozeczko-modern-cot/). Ja jestem niezbyt wysoka (154 cm) i zależało mi, aby łóżeczko miało trzystopniową możliwość regulowania wysokości materacyka. Oprócz tego można do niego zamontować kółeczka (nam akurat ta funkcja nie jest potrzebna) i ma trzy wyciągane szczebelki. Zastanawialiśmy się co prawda nad łóżeczkiem z szufladą, albo opuszczanym bokiem, aby dostawiać je do naszego łóżka, ale w końcu wybraliśmy takie “zwykłe”
Kosztowało chyba 300 zł.
Iza my też mamy białe takie:
http://allegro.pl/lozeczko-z-szuflada-tapczanik-materac-posciel-13el-i6022650812.html
Mogę spokojnie polecić do nas paczka szybko przyszła, pięknie zapakowana i zabezpieczona. W łóżeczku jesteśmy wręcz zakochani szukałam go przez 7 mcy ciąży i prezentuje się super! Biały kolor jest jednolity, wykonanie bardzo solidne, jedyne co dokupiliśmy to zaślepki do śrubek, gdyż tego w zestawie nie było.
Dzięki dziewczyny za namiary właśnie chyba też zamówimy przez internet, bo wychodzi taniej. Szukałam używanego na olx, ale jak białe to raczej mocno zniszczone były, a jak nie zniszczone to w cenie jak za nowe…
Dziewczyny, ja pierwszy raz testuję produkty Canpol Babies i dostałam dzis maila, w którym znajduje się link do formularza “Dodaj opinię”. Czy to znaczy, że mogę już dodać opinię dotyczącą karuzelki? Dajcie znać
Ola ja też dostałam takiego maila, a jak wchodzę w formularz to nie mam możliwości napisania opinii. Fakt, że ja nie dostałam karuzeli do testowania, tylko wcześniejsze zestawy, więc nie wiem o co chodzi.
Do mnie dzisiaj też przyszedł formularz, więc kułam żelazo póki gorące i dodałam od razu opinię o karuzeli. Za czerwcowe testowanie nie dostałam takiego formularzu i mailowo na adres porady@canpolbabies.com wysłałam opinię.
Także Ola dodawaj opinię póki czas i jest formularz
@Maggda to może jakiś błąd? Ale wcześniej opinie dodałaś?
@Iza, w takim razie dzięki za radę - dodaję opinię, póki wszystko sprawnie działa Tym bardziej, że o tej karuzelce naprawdę aż miło pisać
Ola wcześniej dodałam opinię ale wysłaną na mail'a Canpolu.
Myślę w takim razie, że to może jakaś pomyłka… Ale może warto napisać maila do Mam Canpolu i zapytać czy Twoja opinia została zarejestrowana.
Dziewczyny, a zapytam jeszcze nieśmiało czy może wiecie cóż to za kusząca niespodzianka, o której mowa w mailu, a którą możemy otrzymać po wystawieniu opinii? Może testerki z poprzednich miesięcy wiedzą? Mamy z Canpolu trochę nas rozpieszczają - super karuzelka do testów i jeszcze obietnica niespodzianki
Mama Ola ta niespodzianka przychodzi niespodziewanie:) po prostu listonosz zostawia kopertę z zawartością. Ja póki co znalazłam dwie takie i ogromnie mnie ucieszyły i zaskoczyły, gdyż nie dostajemy wcześniej maila z żadną informacją o wysyłce. I tak dostaliśmy pojemniczek na smoczek,a niedawno myjkę dla maluszka:)
Mamy Canpolu wiedzą jak sprawić nam dodatkową radość, serdecznie pozdrawiam:)
Wow! Ale fantastycznie! Takie niespodzianki lubię najbardziej
Annaleszk, dziękuję za informację
Ola a to będzie na prawdę niespodziewanie po pierwszych testach paczuszka przyszla chyba po 2 miesiącach i początkowo nie wiedziałam za co
Zawsze są to jakieś bardzo fajne dodatki, które przydadzą się przy maluszku.
Ta niespodzianka rzeczywiście przychodzi nieoczekiwanie i w niespodziewanym momencie. Jakiś czas temu dostałam awizo, a na poczcie czekała na mnie myjka dla Maluszka. Super prezent.