Drogie Mamy,
udało nam się opublikować listę testerek. Prosimy o informację na maila: porady@canpolbabies.com jaki kolor zestawu wybieracie
https://canpolbabies.com/pl/bezpieczenstwo-produktow/teraz-testujemy
Pozdrawiamy,
zespół mam z Canpolu
Drogie Mamy,
udało nam się opublikować listę testerek. Prosimy o informację na maila: porady@canpolbabies.com jaki kolor zestawu wybieracie
https://canpolbabies.com/pl/bezpieczenstwo-produktow/teraz-testujemy
Pozdrawiamy,
zespół mam z Canpolu
Ale niespodzianka, dawno nie testowaliśmy dziękujemy bardzo
i gratulacje dla pozostałych mam
Bardzo się cieszę, że będziemy testować ten cudowny i mega słodki zestaw Termin porodu mam na połowę września, więc może uda się, że pluszaki będą powitalnym prezentem dla synka
Pięknie dziękuję i gratuluję pozostałym mamusiom
Ale super Taki piękny zestaw będzie w synka rękach. Dziękujemy
E-mail wysłany
Bardzo dziękujemy za możliwość przetestowania tego cudnego zestawu. Oczywiście gratulujemy pozostałym mamom.
Bardzo się cieszę że będę mogła przetestować ten piękny zestaw Gratulacje dla wszystkich
Juuuupi! Dziękujemy! Misiaki są słodkie, moja córeczka na pewno będzie zachwycona
Oj nam sie nie udalo…wielka szkoda bo sliczny zestaw…no trudno;-( moze bylam troszkę mnie niestety bo mialam mniej czasu…moze uda sie następnym razem. …gratuluję dziewczyny.
dziękujemy:)super
Dziewczyny A jakie kolorki wybieracie bo ja w zasadzie sama się zastanawiam obie wersje są naprawdę śliczne:) dziękuję akurat synek będzie szczęśliwy kicha takie zabawki. Gratulacje wszystkim:)
Wow, chwilę mmie nie ma a tu takie nowiny Serdeczne gratulacje dla wszystkich, a z mojej strony wielkie dzięki, bo zestaw w tym miesiącu niebywale uroczy. Bardzo się cieszę. Mail już wysłany!
Aiisa, ja mimo że mam córkę a nr 2 jeszcze nie dał po sobie nic poznać, poprosiłam o zestaw niebieski, bo urzeka mnie to polaczenie kolorow; no i jest bardziej uniwersalny
Michuni właśnie mi też bardziej szary się podoba z dodatkami zieleni ale e sumie masz rację bardziej uniwersalny jest zestaw nr 2
Wlasnie ta zielen mnie urzekla, jest taka zywa i radosna, ale stonowana szaroscia. Zestaw rozowy tez jest super ale juz bardzo jednoznacznie wskazuje na plec uzytkownika
No właśnie z kolei jest bardziej widoczne i tak w sumie już wzięłam barwę uniwersalną czyli dla chłopca ta zieleń i morskie kolorki z szarościa super wyglądają.
Gratuluję !!! szkoda że my żeśmy się nie załapali…zestaw miętowe love jest meeega!
Ogromne gratulacje. Bardzo nam przykro że się nie udało, oraz że niektóre mamy nie do końca są fair w stosunku to innych mam. Nie będę wskazywać o kogo chodzi bo na pewno mama czytająca mój wpis będzie wiedziała że to o niej. Jeszcze raz ogromne gratulacje dla wszystkich.
My wybraliśmy niebiesko-szary bo jest bardziej uniwersalny. Syn się nimi trochę pobawi ale planujemy też za jakiś czas drugie dziecko więc lepiej uniwersalny wybrać
Aniam, ja również choć wybór był bardzo trudny. Obie wersje kolorystyczne są cudowne!
Dziękuję ślicznie:) Zabawki są na prawdę urocze, już niedługo synek będzie miał okazję je przetestować:) Gratulacje dla innych:)
Mama gratki A jaka wersje wybrałaś?
Forum dla rodziców to miejsce, w którym rodzice dzielą się swoim doświadczeniem. Wejdź na polskie forum rodziców, poszukaj informacji ważnych dla Ciebie i odpowiadaj na pytania zadawane przez innych. Forum rodziców to kompendium wiedzy i miejsce, w którym można poplotkować. Znajdziesz to radu związane z ciążą i porodem oraz wychowaniem, pielęgnacją i dietą. Jesteś rodzicem malucha? Forum rodziców to miejsce dla Ciebie. Na Forum dla rodziców w zakładce małe dziecko znajdziesz cenne informację i wskazówki. To miejsce, w którym możesz publikować i dzielić się wiedzą oraz zadawać pytania i korzystać z umieszczonych wcześniej porad innych rodziców. Forum dla rodziców Canpol babies to bezpieczna strefa, w której każde opublikowane pytanie dotyczące rodzicielstwa jest na miejscu.
Forum dla mam to miejsce, gdzie możesz porozmawiać z innymi mamami na tematy związane z macierzyństwem. Rejestrując się na forum dla mam, możesz uczestniczyć w rozmowach i dyskusjach, zadawać pytania bardziej doświadczonym mamom i samej radzić bazując na własnej wiedzy. Fora dla mam to miejsca, gdzie spotykają się również kobiety, które planują ciąże. Forum dla przyszłych mam, skupia kobiety, które same nie mają doświadczenia, ale chcą się dowiedzieć jak najwięcej na temat rodzicielstwa. Dzięki obecności na forum dla przyszłych mam zdobywają wiadomości z pierwszej ręki od kobiet, które same właśnie zaszły w ciąże lub urodziły. Na Forum mam Canpol babies możesz wybrać interesująca Cię kategorię, śledzić konwersację, włączyć się do rozmowy w każdym momencie i zadawać pytania na ważne dla Ciebie tematy. Spodziewasz się dziecka, odwiedź kategorię ciąża i poród, karmisz piersią, wyszukaj interesująca Cię sekcje. Forum mam to miejsce dla rodziców maluchów i starszych dzieci, którzy szukają rad na temat pielęgnacji, rozwoju i wychowania, chcą podzielić się sprawdzonymi przepisami lub metodami na wprowadzenie nowości do menu dziecka, pisząc w zakładce dieta lub po prostu porozmawiać odwiedzając strefę ploteczki. Rodzicielstwo to temat, który Cię interesuje? Fora dla mam skupiają osoby o podobnych zainteresowaniach. Zajrzyj do nas, zdobywaj informację i wymieniaj się poglądami. Na Forum dla mam możesz dzielić się wiedzą i wygrywać nagrody. Najbardziej aktywne i pomocne mamy mają szansę na udział w comiesięcznych testach produktów Canpol babies.