Dziękuję!
Jest mi niezmiernie miło, że zostałam wybrana i znalazłam się wśród pomocnych mam ![]()
Drogie Mamy,
po długich i bardzo burzliwych naradach, udało nam się wybrać najbardziej pomocne mamy kwietnia.
Tutaj znajdziecie pełną listę testerek zestawu “Sweet fun”: http://canpolbabies.com/pl/bezpieczenstwo-produktow/teraz-testujemy
Zachęcamy Was do aktywności w maju. Czekają na Was zestawy “Toys” ![]()
Pozdrawiamy,
zespół mam z Canpolu
Gratulacje pomocne Mamusie:)
Dziękuję i gratuluję innym mamusią ! ![]()
Bardzo dziękuję i gratuluję pozostałym mamom:)
Nie mogę się już doczekać! Dziękuję za wyróżnienie i za stworzenie tak fajnej strony. Zaglądam tu codziennie i z wielką przyjemnością koresponduję z innymi Mamami. Pozdrawiam serdecznie!
I ja też?! Super! Wielkie wielkie dzięki, będziemy z przyjemnością testować ![]()
Super !!! Bardzo dziękuję
Z przyjemnością będziemy testować ![]()
Gratuluję pozostałym pomocnym mamusiom :))
Ślicznie dziękuję,synek bardzo lubi misie wiec Zestaw z Misiakami z pewnością mu się bardzo spodoba!Pomocne Mamy -gratuluję ,miłego testowania!
Do nas dziś przyjechała paczuszka ![]()
Kubeczki już są w testowaniu ![]()
Jeszcze raz bardzo dziękuję ![]()
My również odebraliśmy paczuszkę i napewno przetestujemy. Na szczęście mamy z kim testować! ![]()
Do nas też dziś dotarła paczuszka ,Mały Tester bardzo zadowolony( i jego mama też!) kolekcja z Miśkami bardzo mu się spodobała,zaczynamy testowanie!
Gratulacje testerki!
A my na swoją czekamy z niecierpliwością ![]()
Paczka dojechała po małych problemach kurierskich( bez mojej wiedzy i zgody została dostarczona na szczęście uczciwej sąsiadce). Zawartość rewelacyjna, testowanie czas zacząć!
Dotarła i do mnie - również bez mojej wiedzy pozostawiona u sąsiadki.
Dziękuję Canpol Babies za wspaniałą paczuszkę! Zaraz wszystko pójdzie w ruch, a niekapek sprezentuję kochanemu siostrzeńcowi! Będziemy testować ![]()
Zestaw dotarł, cała rodzina zachwycona - jest prześliczny. Przetestujemy, czy jest też równie wspaniały w użytkowaniu ![]()
Moja córcia uwielbia misie, nie trudno się domyślić, że zestaw od razu bardzo się spodobał. Niekapek będzie chodził z nią razem do żłobka ![]()
Drogie Mamy Canpolu kiedy otrzymamy formularze do wypełnienia odnośnie testowanych produktów? W mailu który otrzymałam 4 maja jest to termin 3 tygodni, jednakże nie jest wyszczególnione czy są to dni robocze. Proszę o odpowiedź, gdyż chętnie udzielę już swoich spostrzeżeń na temat otrzymanych gratisów. Pozdrawiam:)
W kwietniu otrzymałam jakos pod koniec miesiaca przypomnienie na miala. Także spodziewam sie w poniedziałek ![]()
Czyli nie jestem sama:) pytam, bo w regulaminie jest napisane, że jeśli w ciągu 30 dni od otrzymania towaru nie wystawimy opinii to skreśla to naszą możliwość na kolejne testy:(