Cudownie że się udało
wybieram zestaw różowy ![]()
Juz wysłałam wiadomośc email w tej sprawie ![]()
Dziękuję pięknie
Cudownie że się udało
wybieram zestaw różowy ![]()
Juz wysłałam wiadomośc email w tej sprawie ![]()
Dziękuję pięknie
Drogie Mamy,
opublikowałyśmy listę lutowych testerek zestawu SWEET FUN.
https://canpolbabies.com/pl/bezpieczenstwo-produktow/teraz-testujemy
Prześlijcie na maila: porady@canpolbabies.com informacje który kolor zestawu wybieracie oraz uzupełnicie wszystkie dane niezbędne do wysyłki, w tym numer telefonu ![]()
Udanego weekendu ![]()
Pozdrawiamy,
zespół mam z Canpolu
Dziękujemy za możliwość testowania zestawu. Wybieramy kolor niebieski ![]()
Gratulacje mamusie
Dziękuję bardzo, że zostałam nagrodzona
Bardzo miłe wyróżnienie <3
Gratuluję pozostałym mamom, które także będą testowały zestaw.
Już wysłałam email, z prośbą o różowy zestaw ![]()
Dziękujemy za możliwość testowania kolejnego cudownego zestawu ![]()
Gratulacje dla pozostałych nagrodzonych Mam ![]()
Gratulacje wszystkim Mamom! ![]()
Gratulacje! Dajcie znać jak tam testowanie ![]()
dziękuje!!![]()
Jeszcze raz dziękuje za możliwość testowania :)Wybieram kolor niebieski.Wysłałam również e mail z informacją
Aaa dziękuję bardzo ![]()
Pozdrawiam i gratuluję pozostałym mammą ![]()
Dziękuję, nie spodziewałam się:)
Gratuluję pozostałym mamusiom:)
My również dziękujemy i gratulujemy pozostałym mamom
Oj…bardzo dziękuje canpolbabies ze moge przetestować kolejne wasze super produkty…i ten sliczny zestaw…jestem mega szczesliwa i gratuluję rowniez pozostałym mamom❤
Również bardzo dziękuję i gratuluję pozostałym dziewczynom.
Email już wysłany.
Dziewczyny lub canpol bo nie wiem jak to jest: zeby wybrac kolor zestawu do przetestowania trzeba samemu wyslac e-maila bo puki co nie mam zadnego email z canpol …
ewciaos14 sama wysłałam e-maila z niezbędnymi danymi:)
Silver a ja glupia czekalam na e-maila , a tu mam samemu napisać…newet nie wiedziałam…a dokładnie to pod jaki adres?
ewciaos14 - Mamy Canpolu wszystko opisały tworząc ten wątek, jest podany adres e-mail oraz informacja, że proszą o podanie koloru i swoich danych :)![]()
“Prześlijcie na maila: porady@canpolbabies.com informacje który kolor zestawu wybieracie oraz uzupełnicie wszystkie dane niezbędne do wysyłki, w tym numer telefonu :)”
Lista testerek została przekazana do magazynu. Zestawy teraz zostaną zapakowane i wysłane do Was ![]()
Forum dla rodziców to miejsce, w którym rodzice dzielą się swoim doświadczeniem. Wejdź na polskie forum rodziców, poszukaj informacji ważnych dla Ciebie i odpowiadaj na pytania zadawane przez innych. Forum rodziców to kompendium wiedzy i miejsce, w którym można poplotkować. Znajdziesz to radu związane z ciążą i porodem oraz wychowaniem, pielęgnacją i dietą. Jesteś rodzicem malucha? Forum rodziców to miejsce dla Ciebie. Na Forum dla rodziców w zakładce małe dziecko znajdziesz cenne informację i wskazówki. To miejsce, w którym możesz publikować i dzielić się wiedzą oraz zadawać pytania i korzystać z umieszczonych wcześniej porad innych rodziców. Forum dla rodziców Canpol babies to bezpieczna strefa, w której każde opublikowane pytanie dotyczące rodzicielstwa jest na miejscu.
Forum dla mam to miejsce, gdzie możesz porozmawiać z innymi mamami na tematy związane z macierzyństwem. Rejestrując się na forum dla mam, możesz uczestniczyć w rozmowach i dyskusjach, zadawać pytania bardziej doświadczonym mamom i samej radzić bazując na własnej wiedzy. Fora dla mam to miejsca, gdzie spotykają się również kobiety, które planują ciąże. Forum dla przyszłych mam, skupia kobiety, które same nie mają doświadczenia, ale chcą się dowiedzieć jak najwięcej na temat rodzicielstwa. Dzięki obecności na forum dla przyszłych mam zdobywają wiadomości z pierwszej ręki od kobiet, które same właśnie zaszły w ciąże lub urodziły. Na Forum mam Canpol babies możesz wybrać interesująca Cię kategorię, śledzić konwersację, włączyć się do rozmowy w każdym momencie i zadawać pytania na ważne dla Ciebie tematy. Spodziewasz się dziecka, odwiedź kategorię ciąża i poród, karmisz piersią, wyszukaj interesująca Cię sekcje. Forum mam to miejsce dla rodziców maluchów i starszych dzieci, którzy szukają rad na temat pielęgnacji, rozwoju i wychowania, chcą podzielić się sprawdzonymi przepisami lub metodami na wprowadzenie nowości do menu dziecka, pisząc w zakładce dieta lub po prostu porozmawiać odwiedzając strefę ploteczki. Rodzicielstwo to temat, który Cię interesuje? Fora dla mam skupiają osoby o podobnych zainteresowaniach. Zajrzyj do nas, zdobywaj informację i wymieniaj się poglądami. Na Forum dla mam możesz dzielić się wiedzą i wygrywać nagrody. Najbardziej aktywne i pomocne mamy mają szansę na udział w comiesięcznych testach produktów Canpol babies.