Lista testerek zestawu SWEET FUN - luty 2018

Cudownie że się udało :slight_smile: wybieram zestaw różowy :slight_smile:
Juz wysłałam wiadomośc email w tej sprawie :slight_smile:

Dziękuję pięknie

Drogie Mamy,

opublikowałyśmy listę lutowych testerek zestawu SWEET FUN.

https://canpolbabies.com/pl/bezpieczenstwo-produktow/teraz-testujemy

Prześlijcie na maila: porady@canpolbabies.com informacje który kolor zestawu wybieracie oraz uzupełnicie wszystkie dane niezbędne do wysyłki, w tym numer telefonu :slight_smile:

Udanego weekendu :slight_smile:

Pozdrawiamy,
zespół mam z Canpolu

Dziękujemy za możliwość testowania zestawu. Wybieramy kolor niebieski :slight_smile:

Gratulacje mamusie

Dziękuję bardzo, że zostałam nagrodzona :slight_smile: Bardzo miłe wyróżnienie <3
Gratuluję pozostałym mamom, które także będą testowały zestaw.
Już wysłałam email, z prośbą o różowy zestaw :slight_smile:

Dziękujemy za możliwość testowania kolejnego cudownego zestawu :slight_smile:
Gratulacje dla pozostałych nagrodzonych Mam :slight_smile:

Gratulacje wszystkim Mamom! :slight_smile:

Gratulacje! Dajcie znać jak tam testowanie :slight_smile:

dziękuje!!:slight_smile:

Jeszcze raz dziękuje za możliwość testowania :)Wybieram kolor niebieski.Wysłałam również e mail z informacją

Aaa dziękuję bardzo :slight_smile:
Pozdrawiam i gratuluję pozostałym mammą :slight_smile:

Dziękuję, nie spodziewałam się:)
Gratuluję pozostałym mamusiom:)

My również dziękujemy i gratulujemy pozostałym mamom

Oj…bardzo dziękuje canpolbabies ze moge przetestować kolejne wasze super produkty…i ten sliczny zestaw…jestem mega szczesliwa i gratuluję rowniez pozostałym mamom❤

Również bardzo dziękuję i gratuluję pozostałym dziewczynom.
Email już wysłany.

Dziewczyny lub canpol bo nie wiem jak to jest: zeby wybrac kolor zestawu do przetestowania trzeba samemu wyslac e-maila bo puki co nie mam zadnego email z canpol …

ewciaos14 sama wysłałam e-maila z niezbędnymi danymi:)

Silver a ja glupia czekalam na e-maila , a tu mam samemu napisać…newet nie wiedziałam…a dokładnie to pod jaki adres?

ewciaos14 - Mamy Canpolu wszystko opisały tworząc ten wątek, jest podany adres e-mail oraz informacja, że proszą o podanie koloru i swoich danych :):slight_smile:

“Prześlijcie na maila: porady@canpolbabies.com informacje który kolor zestawu wybieracie oraz uzupełnicie wszystkie dane niezbędne do wysyłki, w tym numer telefonu :)”

Lista testerek została przekazana do magazynu. Zestawy teraz zostaną zapakowane i wysłane do Was :slight_smile: