Lista testerek zestawu TOYS marzec 2018

Wszystkim serdecznie gratuluję. Miłego testowania.

Drogie Mamy,

własnie opublikowałyśmy listę testerek marcowych, które otrzymają od nas zestaw TOYS do przetestowania: https://canpolbabies.com/pl/bezpieczenstwo-produktow/teraz-testujemy

Prosimy o wiadomość na adres mailowy: porady@canpolbabies.com któryn kolor zestawu wybieracie z samochodzikiem czy lalą. Na informację od Was czekamy do końca tygodnia tj. 4 marca br. Jeśli nie wybierzecie żadnego koloru, wyślemy Wam wybrany losowo.

Pozdrawiamy,
zespół mam z Canpolu

gratulacje dla wszystkich:)

Bardzo dziękuję i gratulacje dla wszystkich

dziękuję i serdecznie gratuluję :slight_smile:

Ślicznie dziękujemy i gratulujemy pozostałym nagrodzonym. :slight_smile:

Jak szybko winiki;-) i Bardzo Dziękuje za wygrana;-) jestem przeszczęsliwa;-)

O szkoda :confused: gratuluje Wam bo zestaw piękny :slight_smile: czy tylko mi wyświetla się 17 osób ?

Gratulacje dla wszystkich Testujących Mam -zestaw śliczny i praktyczny -miłego testowania!
Kornelka mi też wyświetla się 17 testerek.

Gratulacje wszystkim wygranym! Zestawik jest piękny, szkoda że nie udało mi sie go wygrać :frowning:
Mi też wyświetla 17 testerek…

Oj faktycznie mi tez wyswietla sie 17osob, byc może canpol babies cos przeoczyla albo my nie odczytujemy…wiec jeszczcze byc moze jest nadzieja dla innych dziewczyn które pomagali i byly aktywne;-) byc moze canpol odpisze czemu tak …pozdrawiam…i bardzo sie ciesze z wygranej;-*

Bardzo dziękuję i gratulacje pozostałym mamusiom
Zestawik śliczny idealny do wyprawki mojej córeczki :slight_smile:

Dziękujemy za możliwość testowania kolejnego cudnego zestawu. Gratuluję pozostałym mamom :slight_smile:

Dziękuję za śliczny zestaw i gratuluję wszystkim mamom:)

Gratuluję Wam mamusie :slight_smile:

dziękujemy ślicznie i gratulujemy innym mamom :slight_smile: oczywiście mail już wysłany wybieramy zestaw w kolorystyce dla chłopca czyli z samochodzikami.
ja też widzę 17 wytypowanych osób ale w poprzedniej edycji widziałam z kolei 21 więc może tak ma być

System spłatał nam figla i dodał nam tylko 17 mam. Zawsze jest 20 testerek, tyle ile zestawów do testowania. Już są brakujące Mamy. Przepraszamy za ten bałagan. Już są wszystkie mamy testerki na liście :slight_smile:

Ooo! Ojej jak sie cieszę :slight_smile: Dziękujemy za śliczny zestaw i Gratuluje innym mamusiom <3
E-mail został juz wysłany i wybraliśmy kolor różowy dla córki! :slight_smile:

Dziękuję, z niecierpliwością oczekuję zestawu dla synka. Gratulacje dla reszty mam!!!

Dziękujemy!!! I gratulujemy pozostałym Mamusiom :slight_smile: