Szkoda, że niektórzy tak podchodzą.
Oczywiście że pytali. A my już mamy określenie na takie sytuacje,incydent kałowy, każdy no jak tak można a kobieta się słowem nie odezwała ale jakoś nie było po niej widać że jej głupio. Po prostu chyba taka jest. Mieliśmy też w zeszłym roku sytuację podobną ale w trochę mniejszym stopniu. Pani przyszła powiedziała żeby jej dać płyny I że posprząta po sobie. Poleciała nawet do sklepu żeby kupić zapach do łazienki o przepraszała nas chyba z tydzień. To też są ludzkie rzeczy przecież ale jakoś zachować się trzeba
Ooo tak ale weźmie a raczej ukradnie.
Dokładnie, wiadomo, że to po prostu ludzka sprawa. Jakieś zatrucie, czy po prostu biegunka może się przytrafić każdemu, ale to jak się zachowamy później o nas świadczy. Wiadomo nie każdy upierdzieli całą kabinę po sufit, ale jak już się zdarzyło, to wypada właśnie po sobie posprzątać…
No właśnie, każdemu może się zdarzyć, ważne, żeby potem wziąć odpowiedzialność i posprzątać po sobie. To naprawdę pokazuje szacunek do innych.
no taka sytuacje to ja rozumiem
I masz rację takie rzeczy się zdarzają, ale sposób, w jaki ktoś się zachowa, mówi o nim wszystko.
Każdemu się może zdarzyć . Ważne aby z kulturą się po tem zachowywać
Tylko że właśnie w publicznych miejscach ludzie myślą że są anonimowi
Mnie by to obrzydzało samej się tak zachować , a jescze wyjść nie ogarniając po sobie
Dokładnie, myślą że nikt ich nie zna, więc mogą wszystko
Jakoś nie potrafię się przekonać
Tak a kamera czyha za rogiem
Ludzie myślą że już więcej się nie pojawia w tych miejscach i tak ich nikt nie zna to co im szkodzi komuś zrobić pod górkę
Tak też większość pewnie podchodzi do tego, tacy ludzie bez wstydu
Wracajac do te bielizny wydaje mi sie to wygone np na rower lub po prostu po domu. Na wyjscie calodniowe lub do pracy jednak bym sie nie zdecydowala. Poczekam na jakas promocje i zakupie dwie pary na start
Masz rację, na co dzień w domu czy na rower idealna, a do pracy faktycznie coś bardziej eleganckiego wygodniej. Promocje to świetny moment, żeby spróbować i mieć zapas
Mi takie majtki wydają się mniej higieniczne niż tradycyjne metody. Wiadomo, że bardziej eko, mniej śmieci. Ale synowi też kupiłam na promocji pieluchę wielorazowa i wkłady i ani razu jej nie założyłam, jednak takie rzeczy jednorazowe są wygodne i szybsze
Ooo w lodówce podczas okresu jeszcze nie siedziałam, no powiem Ci ciekawe ciekawe hahah
No różne cuda sie dzieja , u mnie pracy osuszacz do rąk ktoś pożyczył na wieczne nieoddanie ;D