Mamo, zadbaj o siebie!

Jak aktywnie można spędzić czas podczas ciąży? Jak odstresować się przed nadchodzącym porodem? Sprawdź, jak zadbać o siebie podczas ciąży. 

To prawda. Kazda mama powinna dbac o siebie w ciazy pod kazdym względem

zgadzam się w 100% trzeba o siebie dbac, mamuski nie zapominajmy o sobie

Bardzo dobrze napisane. I tak powinno być mamuśki:)

Również się zdadzam .
Dbanie o siebie to podstawa

Nie kazdy w ciąży ma czas dla siebie, zwlaszcza jak sie ma juz dzieci albo pracuje do kinca ciazy

jestem obecnie w drugiej ciąży , staram się nie przemęczać, jak mi sie nie chce to nie sprzatam ;p wykorzystuje ten okres jak moge :slight_smile: na powetrzu duzo przebywam z racji ze mam 4 latka w domu :slight_smile:

ja od zawsze jestem zdania że ruch to zdrowie i jak tylko niema żadnych przeciwwskazań to aktywność fizyczna jak najbardziej jest wskazana :slight_smile:

Oj ile ja chodziłam w ciąży

Co do ciuchów to dobra rada. Zrobiłam przegląd kurtek jesiennych i nic się nie zapina.

Ja kurtkę jesienną kupiłam jeszcze na wiosnę, na wyprzedażach :wink: Niedługo pewnie trzeba już będzie po nią sięgnąć…

ja byłam tak zmęczona ciążą że dbanie o siebie przychodziło mi z ogromnym trudem i wysiłkiem. najchętniej nie wychodziłabym z łóżka

ja również najchętniej dużo spalam plu masaz

Ja lubiłam sobie pospać; )

na jesień polecam grube kardigany a na to kurtka, kardiganem można się owinąć, nawet jak kurtka się nie dopina :slight_smile:

Ja właśnie teraz poluje na taki długi kardigan

ja staram się o siebie dbać bo wiadomo z ejak mama atrakcyjna to się lepiej czuje :slight_smile:

dbanie o siebie jest dla mnie bardzo ważne :slight_smile:

u mnie się akurat kurtka dopinala

Dbałam o siebie całą ciąże