Ja właśnie zamówiłam jakąś sukienkę na lato dla mnie a wyglądała jak worek , więc jej nie chciałam
a jednak została ze mną ale dałam ją kuzynce
No z tymi ubraniami to różnie jest, a najgorzej jak nie ma opinii ze zdjęciami
No i właśnie od tamtego czasu zaczęłam czytać opinie ![]()
Jeśli chodzi o ubrania to wlansie warto przeglądać opinie bo tam ludzie fotki wrzucają i zawsze sprawdzam czy np. Coś nie prześwituje itp
Tak dokładnie , a ja kupiłam tylko jakąś taką na lato na plażę ale serio nie nadawała się żeby nawet po podwórku chodzić ![]()
To ja kiedyś myślałam, że to była kurtka, a to był szlafrok do pasa z wyglądu ![]()
![]()
![]()
tak dla dziecka miarka do stóp mata wodna
dla siebie kupowałam ubrania ciążowe i staniki do karmienia piersią a teraz to sztuczne futerka zawsze można zwrócić jak się nie podoba
a tak ro wole od polskich dostawców
@Molly A z maty wodnej jesteś zadowolona? Bo też wlasnie przeglądałam ostatnio u jest naprawdę duży wybór ![]()
ogolnie jest fajna zawsze też można dziecko dać wyżej na poduszce po karmienia
ale i tak jakoś częściej uzywam pełzającego kraba bo moja do niego się ruszy jak się zatrzyma na kocu i się cieszy ![]()
Dużo osób tak korzysta właśnie że dostaję towar robi zwrot i towar zostaję u niego. Kiedyś Polacy zwracali całe zamówienia i teraz jest jeden darmowy zwrot. Mój znajomy tak robił, zaopatrzył się na kilka par butów za free🙈 poem rozdawał po rodzinie😅
To cwaniaczek xd ja niby wiem, że jest taka opcja, ale staram się nie nadużywać ![]()
Raz jak kombinezon miał plamki to użyłam, a tak to raczej nie robię pod górkę Chińczykom xd
Swoją drogą polecam stempelki ![]()
Moja córka teraz siedzi w domu i trochę ją zajęła zabawa nimi ![]()
A propo stempelków u mnie w pepco były świąteczne na wyprzedaży za 3 zł całe opakowanie , jak zobaczyłam wzięłam bez zastanowienia😄
Ooo też fajne
i ta cena ![]()
No cena tak niska że grzech nie wziąść
a dzieciaki lubią stempelki , chociaż ja sie boję jak mlodsza córka się by dorwała to czuję że wszystko byłoby w tych stempelkach ![]()
Oo moja uwielbia stempelki. Ma teraz z nimi jakąś manię i na wszystkim odbija
Tego samego się obawiam - brak certyfikatów oraz możliwość występowania różnych związków chemicznym czy innych substancji dla rzeczach dla najmniejszych ![]()
Dla siebie i do domu bardzo często. Dla synka jedynie jakieś gry/zabawki ![]()