Mandat za parking

Wyjaśnienie powinno pomóc :slight_smile:

Choc ja kiedyś też przez mobilną apke zaznaczyoam samochód mojego faceta i dostałam mandat a byłam swoim autem, ale juz nie pisałam odwołania i on zapłacił finalnie z tym ,ze to nie byl prywatny przy sklepowy parkin a strefa w mieście

Tak racja to powinno pomóc .

Ja tak miałam pojechałam męża autem a aplikację do parkowania miałam ustawione na swój samochód . Pojechałam osobiście tam do siedziby od strefy parkowania i musiałam napisać oświadczenie że w wyniku pomyłki w aplikacji zaparkowałam inne auto niż stało , nie zapłaciłam mandatu . Ale u nas te babeczki są fajne bo jak mąż wykupował miesięczne bilety i raz zakrył ten bilet fakturami więc dostał mandat . Pojechał wyjaśnić i też obyło się bez płacenia

Ja napisałam, że jeśli będą potrzebować to na dowód tego, że to faktycznie oba auta są nasze mogę wysłać im dowody rejestracyjne. Nie chciałam wysyłać tych dokumentów od razu.
No zobaczymy co wyjdzie, mają 14 dni teoretycznie na odpowiedź :smiling_face:

U mnie odpowiedź przyszła po tygodniu, więc może i u Ciebie pójdzie sprawnie :blush:

Daj znać jaki będzie finał sprawy :blush:

O kurczę no mi kiedyś anulowali

To ja może faktycznie miałam po prostu szczęście

Zależy też może na kogo się trafi

Też mam nadzieję, że odpowiedź będzie dość szybko. Jestem z natury niecierpliwa i nie lubię czekać na takie rzeczy :rofl:

1 polubienie

Ja jak już na coś czekam, to najlepiej na już, bo inaczej ciągle odświeżam i sprawdzam :smile:

1 polubienie

tez tak mam , i zawsze myślę i stresuje się tym wszystkim póki nie jest wszystko jasne

@Mamamiski i jak tam dostałaś już jakąś odpowiedź ?

Niestety nadal nic :frowning: mialam nadzieje, ze bedzie do końca tygodnia, ale nic nie mam :confused:

Może odpowiedź przyjdzie w następnym tygodniu :slight_smile:

Oby, bo nadal czekam i nadal nic :((

To nie spieszą się z odpowiedzią :confused:

Ja po tygodniu miałam odpowiedź, więc jestem ciekawa

O właśnie przyszła :smiling_face:
Uznali mi reklamację! :heart::smiling_face:

2 polubienia

Super, bardzo się cieszę :smiling_face_with_three_hearts:

1 polubienie