@Mamuska357
Patrzałam na niego online - ale skład to sam poliester ![]()
Sinsay chce być drugim shein i dużo ma takich chińskich produktow teraz
Niestety, o ile dla siebie nie mam problemu z kupnem tam rzeczy to dla dziecka raczej nie kupuje już. Ciuszki dziecięce czasami po praniu kurczą się o 2 rozmiary, a czasami nie i już nie wiem jaki tam trzeba brać . Synek ma wrażliwą skórę i wolę już kupować w action czy w lidlu bo mają certyfikaty oeko i cenowo wychodzą super (więc idealne do rozszerzania diety
)
Ale jakieś pierdoły do domu to kupuje chętnie w Sinsay
Na skład nie patrzyłam ale ja mam podobny i jest 100% muslinowy …… Z Sinsay jest tak że ma produkty słabej jakości ale też mam 100% bawełny. Po prostu trzeba sprwdzac.
To prawda, że certyfikaty Oeko-Tex Standard 100 maja ubranka z Lidla, Action ze Smyka i niektóre z Pepco i jak dziecko ma problemy skórne to faktycznie lepiej kupować z nim
Faktycznie bardzo ładny i podobny do tych z colorstories. Szkoda , że taki skład. Ale będę polować na taki jak trafiłaś, może jeszcze się pojawią.
Ooo to ja nie wiedziałam że te z action mają super informacja
Te z Action są super - nie dość że mają certyfikaty to jeszcze otwór do zakładania przez głowę jest bardzo elastyczny więc maluch się nie denerwuje i co najważniejsze ten otwór zostaje cały czas taki sam, nie rozciąga się. Piorę i suszę w suszarce a ubranka dalej są jak nowe i się nie kurczą. Żałuję że Action nie ma sklepu internetowego
No te certyfikaty są ważne głównie przy kolorowych ubrankach właśnie
My mamy duzo z pepco i sinsay ale trafily sie tez h&m smyk czy f&f
czesc dostalismy “w spadku” a czesc kupilismy ![]()
Dostalismy kilka i zobaczymy jak sie sprawdza
Te ze spadku są super - synek miał na pierwsze 3 miesiące życia same używane ciuszki i idealnie się sprawdziły, a co najważniejsze przy wrażliwej skórze przez to że były z drugiej ręki to wszystkie barwniki itd użyte przy produkcji zostały już dawno wypłukane w praniach ![]()
Dzisiaj u nas ma byc 25 stopni i pełne słońce 🩷🩷🩷 wczoraj grill a dzisiaj chill
🩷
Ja nie miałam po kim dostać więc wszystkie mam takie jakie kupiłam albo dostałam w prezencie
U mnie wczoraj bylo 28 stopni a dzis ma byc 29 ![]()
![]()
Wczoraj grillowalismy , dzisiaj chyba tez to sie tak skonczy . Przez majowke to do domu chodzimy tylko spac , tak to caly czas na dworze
a jeszvze rodzinka nas odwiedzila to jest wesolo ![]()
A jak rozmiarowo wychodzą ciuszki z action ? Oni tam maja chyba tylko kilka rozmiarów? Bo brałam tylko muśliny i skarpetki na razie ![]()
Rozmiarowo wychodzą podobnie jak z hm i lidla, synek wyrósł z body z sinsay i pepco 74 a dalej z action i lidla nosi 62-68, a hm 68
Ale w action już nienawidziałam rozmiarów na 80 , chyba że akurat w danym sklepie nie było ale głównie są tam małe rozmiary
Z body są 74-80, ale ciężko dostępne. Ostatnio dopiero w 3cim action znalazłam i żeby nie było to nie jezdizlam specjalnie ![]()
No właśnie, nie wszędzie są chyba bo się kurczę
Różnią asortymentem te sklepy
U nas też pełen chill ![]()
![]()
![]()