Ja tez zwykle sprawdzam ceny w internecie
Hej dziewczyny, na czym udaje Wam się zaoszczędzić?
Ja zauważyła kompletując wyprawkę, że ceny w rossmanie i innych sklepach są z narzucona marżą, więc jak planuje coś kupić to sprawdzam najpierw w internecie ile kosztuje (i najczęściej znajduje od 2 do 15 zł coś taniej) także na prawdę nie warto przepłacić w sklepach.. Chyba, że dolicza się koszt wysyłki to już nie jest takie opłacalne, ale np mając allegro smart od 40 zł wysyłka gratis, w niektórych sklepach odbiór osobisty też nic nie kosztuje. Polecam internetowe zamówienia z gemini do kompletowania wyprawki :) szybko, tanio i wszystko w jednym miejscu jeśli chodzi o te artykuły higieniczne/lecznicze
ja dokładnie tak robię sprawdzam ceny gdzie są najkorzystniejsze i tam kupuję. często kupuję też na promocjach
To chyba każdy najpierw w necie szuka i porównuję :) Ja polecam stronę babyhit bo wszystko co taniej znajdziesz w necie i podeślesz im linki to dadzą Ci w tej samej cenie gdzie znalazłaś lub taniej :) ja często tam właśnie kupuje
Też sprawdzam ceny w internecie, szczególnie jeśli mam kupić coś droższego, albo większą ilość.
O tej stronie babyhit nie słyszałam, ale super sprawa z tego co mówisz Terazmama, muszę zajrzeć.
Ja zawsze też sprawdzam co gdzie taniej wyjdzie . Z reguły rzeczy dla dzieci zamawiam online
O tym baby hit nie wiedzialam ze maja taka opcje ;) ale szczerze jak juz bym znalazla taniej to tam bym kupila;)
Niestety teraz ceny stale rosna lacznie ze wszystkim co dla dzieci jak dla mnie ceneo i wyszukiwanie roznic cenowych na porzadku dziennym + cos z olx czy vinted no i promki biedra rossman... bo zawsze jakis grosz do przodu
O dzięki za info z tym babyhit, u nas w Mama I Ja jest zasada że też jak pokażesz że na internecie jest taniej to schodzą do tej ceny - to jedyny tai sklep stacjonarny jaki znam :)
wiadomo każdy chce kupić jak najtaniej
ja to zawsze porównuje ceny w necie. a co anjlepsze na róznych stronach ceny tez śa różne wiec warto posprawedzać kilka stron bo nie zawsze allegro bedzie najtańsze
Tak to prawda, nawet jak już pierwsze cena która się wyświetla jest niższa niż w sklepie to warto zobaczyć również inne propozycje :)
Ja też kupuję online zazwyczaj, chyba że coś jest potrzebne na już, wtedy stacjonarnie. ale zazwyczaj mam zapas tych potrzebnych rzeczy i jak się kończą to kupuję znowu;P
MamaEm to chyba najlepsza strategia, zwłaszcza jak się już jest w domu z maluchem i trudniej sie wyrwać na zakupy
ja patrzę tez na ceneo tam pokazuje najtańsze ceny
ja tez tak sprawdzałam
Ja juz w okresie pandemi zaczęłam dużo kupować przez internet - w sumie zame zalety bo nie trzeba chodizc i szukać pk pułkach możesz porównać cenę a jak na rozmiar nie pasuje w wielu sklepach masz darmowy zwrot. Tak też będę robić wyprawkę dla 3 pociechy ;) wszytsko przez internet
MamaEmi pewnie wiele rzeczy już masz do tej wyprawki?