Mnie ogólnie nie tyle po porodzie co te hemoroidy;(
To zależy które piętro bo ostatnie to może być zarówno 4 jak i 10. Latem jest ciepło ale teraz standardem jest zakładanie właśnie klimatyzacji i da się żyć a jest nawet przyjemnie. Zimą jest właśnie chłodniej bo jednak jeśli mieszka się na niższych piętrach to grzeją Cię sąsiedzi. Winda przy dziecku to duża wygoda bo jednak łatwiej jest z wózkiem aczkolwiek i z tym można sobie poradzić bo ja wózek trzymam w samochodzie w bagażniku i jak idę na spacer to wyciągam go po prostu z bagażnika i nie muszę go ze sobą targać.
dlatego my na 6 miesiecy pozbylismy się wózka 2 w 1 na rzecz małej kompaktowej lekkiej spacerówki nasze zycie pamietam odmieniłó się na zawsze:D
Madzia do tego wszystkiego wazne jeszcze czy sa podjazdy ;) ja tego nawet nie doceniałam bo zawsze chetałam ten wózek po schodach ;) ale od kilku lat amy podjazd pod blokiem i przyznam ze jest to duży komfort ;)
MamaRóży ja chyba też tak zrobię, bo taka spaceróka od wozka 2w1 jest wielka i jak ja zmieścic w aucie... a jaką spacerówkę polecasz?
My tzrymamy teraz w aucie wózek, ale z córką wnosiłam to na 3 piętro . Potem zostawiałam na klatce, ale sąsiad pode mną wlewał mi do niego wodę, wrzucał śmieci,albo kłódkę zatykał patykami. Teraz jest w aucie jak jest maż bo jedno mamy auto,a on nim do pracy jeździ.
Mazia to nie sąsiad tylko świnia;( bo jak nazwać osobę która tak postępuje wiedząc że w wozku będzie niemowlak
Miałam mutsy nexo polecam. Uzytkowana 4 lata najlepiej zainwestowany tysiak. Ale na koncowke jak dziecko wazylo 20 kg i na wakacjach załadowany podpachy to juz wiadomo podbicie słabło. Ale mój baaardzo duzo uzywany codzinnie robil kilometry z dziadkiem. Niestety gondoli wpiac nie mozna. Teraz kupilismy X Cite Xlandera i chcemy by nam słuzuył do konca ale zobaczymy w praniu czy sentymenty nie wrócą
X landery ponoc dobre my kupilismy move ale dziś dostrzegam ze kółko zaczyna skrzypiec;/
Wygląda ładnie...
My mamy jakiś model Lionelo, nie chciałam właśnie inwestować dużo we wózek, bo mam w zamiarze kupić lekką i zajmującą mało miejsca spacerówkę. Bo te od wózków 2w1 są mega duże i zajmują dużo miejsca...
Ja stawiałam na komfort q prowadzeniu i jeździe po terenie zarowno na wsi jak.i w mieście i ten nam polecił expert i w sumie faktycznie moze nie jako na gondoli ale na spacerówce najbardziej nam odpowiadał cena wysoka ale jako na wozek majac służyć na te 3 lata nie jest tragicznie jeszcze patrząc na ceny wózków po 10tysiecy
My kilismy wózek 4 w 1 zapłaciliśmy koło 3 tys. Ale za 10 bym nie kupiła zdecydiwanie. Jest wiele ładnych, praktycznych i fajnych za taką niższa cenę
Anita fakt. Ja mieszkam w bloku w którym wejście jest równo z chodnikiem więc podjazdu nie ma i dlatego też o tym nie pomyślałam.
Mazia żartujesz z tym sąsiadem? Ale trzeba być bezczelnym. Co za typ. U nas można wózek jeszcze w piwnicy zostawiać w części wspólnej ale jak to w piwnicy wilgoć jest i boję się że ten wózek nam zaśmierdnie.
Ja mam wózek 2 w 1 ale z tych najlżejszych, więc nie ma nawet tragedii. Z tym że my i tak zakładaliśmy że będziemy wózek w aucie trzymać.
AnitaP Xlander daje przegląd taki jeden w ciagu 3 lat w cenie na podstawie paragonu. Tak jakbys oddała nowe auto do sriwsiu.klocki wymieni cos na smaruje:) A jak Ci mineło to mozna im wysłac chyba 80zł kosztuje taka usługa i to ogarną. Mi jak sprzypiał w mutsy to mąż psiknał czymś tam i było oki
ja właśnie zastanawiam się nad xlanderem. fajna opcja z tym przeglądem.
MamaRoz nawet nie wiedziałam ale znalazłam stronę gdzie są jakieś filmiki vo zrobic z tym kołem chyba się tam psika wd40 narazie wózek 2 miesiace więc ten przegląd zostawię na pozniej;)
Anita WD40 powinien pomóc;D
Madzia no jaja z nim mam i teraz się boje zostawiać wózek . Piwnicę mamy połączoną z drugim blokiem, ale nie mamy części wspólnej. W naszej pełno wilgoci, więc nie lubię tam mieć wózka, ale jak nie ma męża to zostawiam bo innej opcji brak
Dokłądnie wd40 mąż potwierdził:)
Mazia czasami nie mamy wyboru, ale fakt ja też nie lubię wilgoci w piwnicach...