Czy Waszym zdaniem lepiej jest zakupic mieszkanie z ogrodem czy jednak z balkonem na piętrze?
Wszytsko zalezy. Ja np. wole na pietrze bo niskie partery, która sa teraz np. w bloku to dla mnie skrajny ekshibizjonizm :)
To zależy czego Ty oczekujesz od mieszkania.. każdy ma inne priorytety
Wszystko zależy czego chcesz. Czy mieć swój ogródek pielęgnować go czy porostu wystarczy Ci balkon
Ja bym wolała z ogrodem chodz wiem ze są droższe niż te z balkonami
nati wlasnie mieszkania na parterze z ogrodkami sa najtansze przewaznie :)
Kosiaszka pewnie dlatego że łatwy łup dla złodziei nie trzeba się nigdzie wspinać
Kosiaszka to u mnie w mieście najdroższe
Kosiaszka moj brat teraz kupował w nowym budownictwie to te z ogrodem o 40 tys były droższe
Ja bym wolala z ogrodem.. mieszkam na pierwszym 1.i mam balkon I powiem szczerze że wolałabym na ogródek niż balkon
Kosiaszka na rację im wyżej położone mieszkanie tym droższe.
Myślę, że zależy jak położone jest mieszkanie, bo mieć ogródek przy wejściu do klatki lub blisko chodnika to żadna przyjemność. Zwrócić trzeba też uwagę ile pięter ma blok, bo jeśli więcej niż 3 to myślę że to niezbyt bezpieczny taki ogródek. Dodatkowo ludzie są coraz bardziej bezczelni i u nas regularnie sąsiedzi z parterów zbierają mnóstwo petów po papierosach i innych śmieci zrzucanych z góry.
Figa a u nas właśnie na odwrót im wyżej tym tańsze
Nati to u nas tak samo im wyżej tym taniej, Najdrożej jest na parterze, a z ogorodem to juz w ogóle kosmos
ja mieszkam w Wawie wiec parter to zazwyczaj najtansza opacja bo ogrodki to brak prywatnosci i kazdy ci w okna zaglada im wyzej tym bardziej prywatnie wiec drozej :) ale byc moze to zalezy od miasta
Kosiaszka oj to może tak być. U nas tam gdzie ogródki to w ogóle ciężko dostać takie mieszkanie, a jak już jest to cena okropnie wysoka, ale nie powiem takie mi się podobają. Akurat na tym osiedlu mieszka teściowa i ona ma taki ogród i mąż by też taki chciał właśnie tam bo sie tam wychował, ale no ceny są kosmiczne . Ogólnie na tym osiedlu ceny są spore
U nas też im wyżej tym taniej
Poszukując lokalizacji mieszkania w którym sami zamieszkamy kierujemy się różnymi czynnikami. W zależności od tego jak duża jest rodzina – czy są dzieci? W jakiej lokalizacji znajduje się nasza praca? Czy blisko mieszkania będzie cała infrastruktura kulturalna i społeczna? A także bliskość parku lub lasu jest dla warszawiaków kluczowa. Co sądzicie o takich mieszkaniach https://adresowo.pl/mieszkania/warszawa/?
ja wybrałabym z ogródkiem <zawsze miejsce na dworze dla siebie> ale z 2 strony bezpieczniej z balkonem... zależy jaka dzielnica< okolica>
tez zwróciłąbym uwage na lokalizacje i dopiero podjeła decyzje
Lekalizacja to jedno a drugie na co nas bardziej stać