i tak trzeba uważać na wszystko, ale pamietajmy że jesteśmy tylko ludźmi i nie jesteśmy w stanie zapanować nad wszystkim bo jeżeli coś się ma wydarzyć to i tak się wydarzy chociażby w tej jednej sekundzie gdy odwrócimy wzrok.. a kupując produkty dedykowane maluchom powinny nam dać sto procent bezpieczeństwa a nie takie przykre doświadczenia
Właśnie ale trzeba bardzo uważać
No tak niektórych rzeczy się nie przewidzi
Kurcze przeróżne sytuację się zdarzają . Musimy być bardzo czujni a jednocześnie zachować rozsądek
Zdecydowanie
trzeba uważać
Ja nadal jestem w szoku, tej sytuacji co Pani opisała. Jakoś nie mieści mi się to w głowie :(
Trzeba uważać. Chociaż kiedy kupuje sie taki smoczek dla dziecka to wydaje się, że jest dostosowany dla dziecka.. można czasami bardzo pomylić się.
najważniejsze to mimo wszystko uważać
No właśnie Wydawałoby się że coś co dostosowane dla dziecka przeszło swoje badania różne atesty i takie rzeczy nie powinny mieć miejsca a jednak trzeba mieć Oczy wkoło
Ja ostatnio kupilam smoczki canpola ortodontyczne i maja nieco wiekszentarczki w sumie kupilam je przez przypadek na szybko kiedy wybierajac sie w dalsza wycieczke zapomnielismy o smoczku;) malej podpasowal i w sumie teraz tez takie mamy;)
My używaliśmy tylko LOVI lub Canpola i nie próbowałam z innymi skoro te przypasowały.
Ja nie pamiętam jakiej marki miałam dla córki 6 lat temu. Wiem, że szukałam zawsze takich, które miały w zestawie plastikową osłonkę.