A to różnią się czymś niebieskie od różowych ?
@Redax33 pisz do nich, co to ma być wgl
kupujesz różowe a dostajesz niebieskie wtf
ja też wybrałam miętowe i w razie co chciałabym miętowe, niebieski mnie nie satysfakcjonuje ![]()
@karolina27034 Kolorem ![]()
Jakby mi dla syna wysłali różowe to też by mi się to średnio podobało ![]()
![]()
Aaa okii , myślałam że to jakiś lepszy model czy coś ![]()
Ale co Ci z tego że przekażą do działu jakiegoś tam nawet jak wprowadzą to pewnie za x czasu to już Ci to będzie lotto jakie wytłumaczenie wgl ![]()
![]()
Kurde przepraszam, napisałam tak ogólnie niebieskie , a to są miętowe faktycznie. Jeszcze do nich nie napisałam ale muszę się za to wziąć . I ciekawa jestem jak to by było z reklamacją przez Media Expert .
słuchajcie czy jak mała ma już 2 miesiące to jest sens ten monitor instalować czy lepiej sprzedać? haha
Ja czytałam o śmierci łóżeczkowej że właśnie między 2-4 miesiącem jest największe zagrożenie
no to mnie teraz nastraszyłaś
kurde może się zmobilizuje, ale się boję że ja będę w nocy wyciągać zapomnę zgasić i będzie wycie
Tak czytałam ale ja sama nie posiadam monitora oddechu zresztą syn od chyba miesiąca z nami śpi w jednym łóżku ![]()
Rany ja myślała że najgorszy etap to ten pierwszy miesiąc ![]()
![]()
Ja ciągle głowę wkładałam do łóżka czy oddychają .
Ja nadal sprawdzam czy synek oddecha
już mam jakis taki nawyk a wczoraj spał sam w łóżeczku w swoim pokoju kawałek nocki to już wgl miałam stres
Ja muszę mieć lampkę żeby wiedzieć czy mi dycha ![]()
![]()
Lampka noo donra jest. A tez jak nie widziałam czy oddycha bo klatka piersiowa cos lekko się ruszała to mokry palec pod nosek przykładałam i czułam ciepło z noska wydychanego powietrza to byłam spokojniejsza ![]()
Jak mojego delikatnie w nocy dotknę to od razu się tak wdryga ![]()
![]()
Ja moja tak samo
a muszę zawsze dotknąć bo nie widzę czy oddycha ![]()
ooo dobry patent z tym bo ja teraz biorę głowę nisko i sprawdzam czy się klatka rusza ![]()
a w nocy lampeczka delikatnie przyświecam sobie
Eeeee nie dotykalam przecie - palec w locie był ![]()
Też tak zaczęłam sprawdzać ![]()
Iii cooo? Taki monitor oddechu się sprawdził ;)???