Monitor oddechu

A to różnią się czymś niebieskie od różowych ?

@Redax33 pisz do nich, co to ma być wgl :confused: kupujesz różowe a dostajesz niebieskie wtf :confused: ja też wybrałam miętowe i w razie co chciałabym miętowe, niebieski mnie nie satysfakcjonuje :sweat_smile:

@karolina27034 Kolorem :grinning:
Jakby mi dla syna wysłali różowe to też by mi się to średnio podobało :grinning::grinning:

Aaa okii , myślałam że to jakiś lepszy model czy coś :laughing:

Ale co Ci z tego że przekażą do działu jakiegoś tam nawet jak wprowadzą to pewnie za x czasu to już Ci to będzie lotto jakie wytłumaczenie wgl :face_with_peeking_eye::joy:

Kurde przepraszam, napisałam tak ogólnie niebieskie , a to są miętowe faktycznie. Jeszcze do nich nie napisałam ale muszę się za to wziąć . I ciekawa jestem jak to by było z reklamacją przez Media Expert .

słuchajcie czy jak mała ma już 2 miesiące to jest sens ten monitor instalować czy lepiej sprzedać? haha

Ja czytałam o śmierci łóżeczkowej że właśnie między 2-4 miesiącem jest największe zagrożenie

1 polubienie

no to mnie teraz nastraszyłaś :see_no_evil: kurde może się zmobilizuje, ale się boję że ja będę w nocy wyciągać zapomnę zgasić i będzie wycie

1 polubienie

Tak czytałam ale ja sama nie posiadam monitora oddechu zresztą syn od chyba miesiąca z nami śpi w jednym łóżku :rofl:

Rany ja myślała że najgorszy etap to ten pierwszy miesiąc :face_with_peeking_eye::open_mouth:

Ja ciągle głowę wkładałam do łóżka czy oddychają .

Ja nadal sprawdzam czy synek oddecha :rofl: już mam jakis taki nawyk a wczoraj spał sam w łóżeczku w swoim pokoju kawałek nocki to już wgl miałam stres

Ja muszę mieć lampkę żeby wiedzieć czy mi dycha :face_with_peeking_eye::face_with_peeking_eye:

Lampka noo donra jest. A tez jak nie widziałam czy oddycha bo klatka piersiowa cos lekko się ruszała to mokry palec pod nosek przykładałam i czułam ciepło z noska wydychanego powietrza to byłam spokojniejsza :wink:

Jak mojego delikatnie w nocy dotknę to od razu się tak wdryga :flushed::face_with_peeking_eye:

Ja moja tak samo :face_with_peeking_eye: a muszę zawsze dotknąć bo nie widzę czy oddycha :face_with_peeking_eye:

ooo dobry patent z tym bo ja teraz biorę głowę nisko i sprawdzam czy się klatka rusza :see_no_evil::joy: a w nocy lampeczka delikatnie przyświecam sobie

1 polubienie

Eeeee nie dotykalam przecie - palec w locie był :stuck_out_tongue:

Też tak zaczęłam sprawdzać :laughing:

1 polubienie

Iii cooo? Taki monitor oddechu się sprawdził ;)???