Multirabaty w sklepie Canpol babies!

@magdap_96 ja od początku wiedziałam że taki kolor musi być , po prostu taki urok jest . Zauważyłam że na insta te Influencerki też taki wybierają :rofl: to chyba nie tylko mi się podoba
@Kalusia161 zanim mój się tak będzie bawił to trochę minie ale będę zbierać , jeżeli jest taki gratis to czemu nie , zawsze to coś :hugs:

1 polubienie

Taka moda teraz :grin: jak ja kupowałam to moda była na beż

A to nawet nie wiedziałam, że przy 150 są książeczki :smiling_face:

Ej fajowe te gratisy :slight_smile:

Na pewno bardzo zachęcają do zakupów :grin::grin:

@magdap_96 nad beżem też się zastanawiałam ale wygrał brąz . To są dwa kolory które mi się podobają . :slightly_smiling_face: Beż nigdy z mody nie wychodzi :slightly_smiling_face:
@Mamilove też nie wiedziałam ale miałam dodany zestaw i przekroczyło mi kwotę . Ale stwierdziłam że nie potrzebuje go i usunęłam . Dlatego pokazywały mi się dwa warianty . Napewno dobrze ponad sto było , żeby was nie skłamać co do tego gratisu .

2 polubienia

Pewnoe brąz i beż to takie uniwersalne i ponadczasowe kolorki. A moj synek to typowe jesienne dziecko, które w kolorach ziemi super wygląda więc mamy dużo ubranek i dodatków w beżu, brązie i zieleni :heart: a wcześniej nie lubiłam tych kolorów :see_no_evil:

1 polubienie

Tego beżu jest na prawdę teraz wszędzie dużo , mało już jest niebieskiego czy różowego

I jak dla mnie super. Ja nie lubię kategoryzacji że chlopiec ro niebeiski a dziewczynka różowy

Mój syn ma też body czerwone, żółte, pomarańczowe :face_with_hand_over_mouth:

@magdap_96 też takie ubranka zamawiam , wydaje mi się że te kolory też mu będą odpowiadały . Mi się podobają więc to się liczy . Ja go będę stroić . Będzie starszy to będzie się sam ubierał , jak chce :see_no_evil:
@Mamilove bo to jest neutralny kolor , przy wózku może mieć chłopiec i dziewczynka . Ja nie zamykam się na drugie więc patrzę już tak żeby później nie kupować innego :slightly_smiling_face:

Mam w planie kupić laktator , może wypróbuję ten kod :face_with_open_eyes_and_hand_over_mouth::smiling_face:

1 polubienie

To my jednak wolimy synka ubierać w kolory niebieskie czy w ogóle w miarę kolorowo. Mój mąż nie przepada za beżami dla malucha

Ja ubieram we wszystkie kolory a jak zakładam beżowe spodenki to kolorowa koszulka albo odwrotnie

1 polubienie

Czyli ożywiasz strój …. Też tak staram się robić

Jasne bo moim zdaniem niektóre dzieci są zbyt hmmm eleganckie. W sensie takim że moim zdaniem dziecko powinno być dzieckiem a nie starym maleńkim. Dzieci kochają kolory więc dlaczego im to odbierać

2 polubienia

@Karcia Dokladnie, dlatego jak tak robie ze ubieram na maksa korolowo jak tylko się da

1 polubienie

Robię to samo. Czasem się nawet zastanawiam czy nie przesadziłam z kolorami hahahaha

Daj znać, czy też dostałaś jakiś gratis :slight_smile:

Mi akurat kolorowy stój do synka nie pasuje ale to kwestia gustu i urodzy dziecka :blush:

1 polubienie