Pojawiaja się pieluchy za darmo. Ale to trzeba miec szczescie. W tamtym tygodniu się Nam udalo.
Kupon na 25zl tez 2 razy się udalo w tym roku. Ale noo faktycznie coraz mniej jest
tez na to liczw ze stanie sis cud i będzie aktywne a obecnie kuponow 0 punktow 7500😵💫
To moja nosi już na 80
ale ona od ur taka pulchniutka . Teraz jakby stanęła waga i już dłuższy czas mieści się w 80
A ile ma miesięcy ? ![]()
Różnie jest. Mój np miał na brwiach jakoś w 3-4 miesiącu. Słuchaj apteki, rossmany są wszędzie. Jak ci będzie coś potrzebne to podjedziesz i kupisz. Nie ma co tak na zapas wszystkiego brać bo później ci się nie przyda i wyrzucisz. Szkoda pieniędzy. Sól fizjologiczna jest dobra na wszystko więc to warto mieć w slzaoasie. Ja polecam jeszcze te ręczniki albo chusteczki. K te duże płatki do przemywania. Ja tymi chusteczkami wycierałem buzię żeby recznikiem nie trzeć. A jak masz zamiar podcierac tyłek wodą to płatki te większe są wygodniejsze nie muszą być z kindii
Moǰ właśnie przeciwnie od początku szczuplak
jegobkolezanka o tydzień starsza też nosi 80
Ja też polecam. My te płatki używamy do porannej pielęgnacji a teraz jak było odparzenie to woda i te płatki plus chusteczki żeby wytrzeć (nie wycierać tylko przykładać) żeby wysuszyć i dopiero nałożyć krem
Te duże płatki też można kupić na promocji w w biedrze i Rosmannie. Jak jest promocja to są po ok 5 zł
Ja zamówiłam na allegro i wyszło 4,66 zł za jedno opakowanie
jak się ma smarta no to się opłaca
Tego typu płatki są też w paczce powitalnej Dada. Ja je bardzo lubię do codziennego mycia buzi i zębów (tych co jeszcze nie ma
)
A no tak faktycznie. Dada ma też fajne te płatki
Ja teraz też kupiłam płatki z dady i jak dla mnie są porównywalne do tych z kindii .
Ja będę myślała zamówić niedługo te ręczniki bawełniane Canpol to wtedy też dorzucę płatki kosmetyczne
To super! Ja ostatnio kupiłam też z rossmanna takie duże i jestem ciekawa jak się sprawdzą.