Też mam identyczne zdanie - pepco i Sinsay mają zaniżone, zawsze z danego rozmiaru z pepco i z Sinsay synek wyrasta najszybciej
@Mamuska357 @SylwiaMK @Mamamamusia mnie się wydaje że jak się trafi. Ostatnio kupowałam małemu koszulki na 92 w Pepco bo wydawały mi się dość duże. A normalnie nosimy 98/104 inne znowu ma koszulki na 104 też z Pepco więc nie wiem jaka jest reguła
No to jak widać wszystko zależy od dziecka chyba bo moim zdaniem te z Pepco mają normalny rozmiar i są nawet większe a te z Sinsay kupuje rozmiar większy ![]()
![]()
Sinsay faktycznie ma małe ale znów mi się wydaje że gumki od spodni maja szerokie. Wszystkie spodnie musialam zwężać bo każde były za szerokie
Mi się w ogóle wydaje że co ubranko nawet to samo to jest jednak inne ![]()
![]()
To też prawda , krój i wszystko dodatkowe ma znaczenie
To tak jak z damskimi ciuchami , wszędzie trzeba i tak mierzyć bo ciężko trafić z rozmiarem . Jeden sklep , a każdy ciuch w innym rozmiarze .
Ja lubię zamówić i w domu przymierzyć
Ja tez, ale ostatnio wszedzie zeobili platne zwroty…
wiem że Sinsay na pewno ma płatne zwroty więc zawsze wolę iść odnieść do sklepu i na miejscu zawsze coś jeszcze wezmę
no to chyba tylko allegro zostaje ,że są darmowe zwroty
Z jednej strony się nie dziwę bo ludzie dużo zamawiaja i większość jest do zwrotu, np ja sama ostatnio zamówiłam 5 par butów i wszystkie będę zwracać bo mimo że brałam swój standardowy rozmiar to część była za mała część za duża itp ale mimo płatnych zwrotów i tak wolę zamówić do domu i zwrócić niż jechać do galerii (wtedy wydaję dużo więcej na paliwo, jedzenie)
No i tak robi bardzo dużo ludzi , więc jednak coś są na tym stratni
Zara tak samo bo ostatnio zwracałam
Dokładnie , moja nosi 2 rozm większe jeśli chodzi o pepcko też wolę jej tam większe kupić bo co pranie to one mniejsze są ![]()
![]()
No niestety. Tak bylejak to czasem szyją że kurczę ten sam rozmiar a każdy ciuch inaczej leży
Dokładnie, ja już się nauczyłam że by wszystko mierzyć .
Ja tak samo. W Sinsay najczęściej zamawiam do sklepu, mierzę I zostawiam tylko to co pasuje ![]()
Sinsay ma bardzo zawyżone rozmiary
zamówiłam L i to jakiś kolosalny rozmiar . Gdybym miała sinsaya bliżej też bym tak robiła
Ja w sukienkę L miałam w 9 miesiącu ciąży ![]()
Też tak robię . Dobrze , że u nas jest sporo Sinsayów i przy okazji można podjechać i przymierzyć .