Dziewczyny jakie jest Wasze must have w garderobie?
Jeansy i czarne, gładkie bluzki.
Jeansy,sukienka,buty,bielizna i koszulki najlepiej różnego koloru,marynarki to chyba takie najpotzrebniejsze
Ja to typowa kobieta potrzebuje wszystko hahahq
No teraz to lekkie sukienki
Przewiewne sukienki i spódniczki
Teraz sukienki ;))
Zwykły prosty tshirt biały i czarny, oraz białe trampki convers lub w tańszej wersji podobne ale w tym samym typie ❤️
Tak jak piszą dziewczyny teraz na lato głównie uwielbiam sukienki można ubrać się na każdą pogodę pasują do wszystkiego gdy jest cieplej gdy jest chłodniej możemy zarzucić do nich rajstopy i już fajna stylizacja ogólnie taki Must Have w mojej szafie to mała czarna sukienka czarne lub granatowe eleganckie spodnie to samo tyczy się spódnicy czarne szpilki jakieś s baleriny o neutralnym kolorze wygodne jeansy i zwykły czarny biały może ewentualnie jakiś beżowy top
Mój must have, to trampki, najlepiej białe, albo czerwone. Fajne jeansy i czarny tshirt na ramiączkach. Chyba ten tshirt wygrywa, bo i pod marynarkę i pod bluzkę, a i solo super wygląda.
Hmmm ciężko cos wybrać, chyba wszystko ale dobrze leżące jeansy, tshirt, ramoneska . Zależy tez co kto lubi nosić.
Sukienki ☺
W taki upał to ja dżinsów nie dam rady nosić
Dokładnie, ja nie wiem kiedy Wogole nosiłam ostatnio albo może lepiej nie wiem czy się, apne w jaka kolwuek parę :D
Krótkie, bawełniane spodenki i bluzki na ramiączkach ;)
Anulka wejdziesz już chyba w jeansy już dawno rodziłaś. Ja już wejdę w swoje z przed ciazy
No teraz w ciąży to sukienka ciążowa 😅
A tak to jeansy, koszulka i narzutka.
Ja też mieszczę się w swoje jeansy z przed ciąży
Też szybko się wcislam w spodnie dprzed ciąży;))
Moje są za duze.. Musialam kuoic sobie nowe spodnie bo wszytkie na mnie wisialy. Dla mnie must hav to są klasyczne rurki i bilaly t-shirt. Na lato uwielbia sukienki przerozne.. Zaczynajac os maxi konczac na mini